• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

palemka nie masz za co dziękowac....a mnie nie było faktycznie,,neta nie miałam z dwa tygodnie....ale juz mam...

uciekaj uciekaj,hee,,,a nie masz ochoty?? hehee ja miałamw pierwszej ciazy...

Ja nie testuje,bo na pewno nic z tego...

reklama
Bree, cześć, tęskniłam :tak: no u mnie z tym śluzem to przegięcie-8 dc i mam Bj! Musze dzis mojego dopaść, potem w sobotę i poniedziałek rano, bo w poniedziałek jedzie na to szkolenie :wściekła/y: i jak znam życie, to wtedy właśnie owu będzie.
palemka, czeeeść :-D daj spokój z tym testowaniem, u mnie początek cyklu...
Ewcia, no mam nadzieję, że teraz już będziesz częściej zaglądać. Tzn. jak uporasz się ze świadectwami :-D a potem mamy wakacje to chyba od rana do nocy będziemy na bb ;-)

Lecę na chwilę do sklepu.

To ja też lece do sklepu,
Kahaka no widzisz, wszystko jest na najlepszej drodze!! Martwiłaś się, że eMka nie będzie na owu a tu może owu się spręży i będzie szybciej skoro już masz Bj!! Mówię Ci tak będzie!! To będzie Twój cykl!! :-)

Palemka- jestem ,walczymy z płotem...przyszłam dzieci uszykowac do spania :)
a gdzie Ty pracujesz??
mówisz ,ze mężulo biega za Tobą ??? :)))) za Wami w sumie :)
o lekko chłopina miał nie bedzie ;)))

Bree- ja się wczoraj napisałam i mi posta wcięło-myslałam ,ze :wściekła/y:

Amalfi- gdzie jesteś ze swoimi dziełami?????

Ewcia - witaj...:)

jeszcze się pochwalę ,ze bedziemy mieli w rodzinie pierwsze blizniaki:))))mój kuzyn ma 3,5 letnią córkę i teraz Jego żona jest w 4m-cu ciąży blizniaczej :))))
tylko ,ze ma plamienia i trzymamy &&&&,zeby donosiła do terminu jak najbliżej...

Ostatnia edycja:
Bree - badalam hormony już spory czas temu i wtedy wszystko było ok, myślę, że teraz tez jest dobrze, ale jak teraz mi się nie uda, to w następnym cyklu powtórzę wyniki...

mama - a no nie, sie nie damy :eek:hahahhaha !!! Jakoś mi tak głupio ,hahahha, co za brednia :-D
widziałaś dzieciaczki boogie i mlodej ? e tam sie pytam, pewnie jeszcze przedemna widziałąś :)
musze se suwaczki zmienić, bo mam wieśniackie jakies takie :rofl2:

Bree, chyba, ze mnie owu robi w konia i tylko takie podejście robi...Ja mam przeczucie, że będzie akurat jak mężuś wyjedzie. Skoro dziś mam pierwszy dzień ze śluzem, to owu dopiero za 4-5 dni pewnie...Czyli akurat jak on pojedzie :wściekła/y:
mama, to kciuki za tą z bliźniakami!
palemko, na właśnie, gdzie Ty pracujesz, bo mama juz ze 3 razy pytała :-D

Hej laski weteranki.

Ja co prawda jeszcze nie weteranka ale i do tego mi coraz bliżej (zaczynamy 12 cykl starań). Ja tu po prośbie się znalazłam. Jako, że nam ciągle nie wychodzi to zaczynam się zastanawiać dlaczego. Ja już kilkakrotnie byłam u ginki, miałam też monitoring i owu była piękna, wszystko cacy, co było nie tak to wyleczone i dalej nic. Może to kwestia mojego męża? I teraz moja prośba: czy możecie mi napisać co naturalnego może brać facet na poprawienie swojej płodności? Moja ginka powiedziała, że leczyć się zaczniemy jak do roku nie zajdziemy ale ja chciałabym na razie spróbować ziółek i tego typu rzeczy. Na razie zmieniliśmy dietę na bardziej bogatą w warzywa, mniej cholesterolu. Czy sa jakieś witaminy czy zioła które mogą poprawić męską płodność? Pomocy...

reklama
Krolowo, a może warto męża zbadać? Mój ma dobre wyniki, ale i tak mu każę łykać witaminy :-D Bierze Salfazin i Folik. Niektore dziewczyny daja swoim jeszcze syrop na kaszel Mucosolvan, poprawia "upłynnienie". Powodzenia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry