• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej, nadrabiam Was a w miedzy czasie napisze-

mama, jesli ten zab mial zdrowy korzen to wystarczy odbudowac... Ja to przechodzilan w pazdzierniku, zaplacilam 300zl a roznicy nie widac... Kiedys nawet na objawach fote wstawialam

Bree- o to,to :-D
no na cos musze liczyć bo pragnienie nadal jest silne....

Martusia- dzieki,myslę,ze korzeń ma zdrowy,ale okażę sie jak pójdzie do dentysty:sorry:

Mamcia wierzę, ze wpadka będzie i utulisz wkrótce swoją Hanię. A Zuzanka i Dominiś będą się cieszyć z siostrzyczki. Rozumiem to pragnienie wiesz dokładnie, chyba każda z nas je zna. Wierzę, że pragnienie czy to kolejnego dziecka czy też pierwszego jest tak samo silne.

Będę się już żegnać. Szkoda, ze jak tak późno przychodzę, i już Was nie ma. :-( Szwagier własnie pojechał to trza eMka dopaść.
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Mamcia wierzę, ze wpadka będzie i utulisz wkrótce swoją Hanię. A Zuzanka i Dominiś będą się cieszyć z siostrzyczki. Rozumiem to pragnienie wiesz dokładnie, chyba każda z nas je zna. Wierzę, że pragnienie czy to kolejnego dziecka czy też pierwszego jest tak samo silne.

Bree-dziekuję Ci kochana!!!!
dziekuję :):)

ja mocno trzymam &&& za Ciebie Twoja Niunię!!!
najbardziej trzymam za Was wszystkie które staracie sie ciężko o pierwsze bejbi!!!!

kurcze padam po tym murowaniu i po tym piwku-skacze na jednej nodze pod prysznic i spac ...do jutra Bree :)

dobranoc babeczki:))

Kahaka- dajesz czadu!!!!
az u mnie słychać grzmoty-chyba ,ze to burza :))

Ale wam fanie, że macie mężów w domu...mój jeszcze nie wrócił... coż pójdę się wykąpać sama...poczekam na niego w łóżku a jak zasnę, to jego strata, hehe

Hej, ale tu wesoło wczoraj było :-D
kora, napiszę Ci jak wrócę z pracy
mama, Bree fajnie wymyśliła-WPADACZKA :-D
Bree, ja nie znam Androvitu, mój bierze Salfazin i chyba jest ok.

Lecę dziewczynki, mam dziś 5 lekcji, kończę 12.40.
Miłego dnia!

PS. FAJNIE, ŻE WAS MAM!!!!

reklama
Dzien dobry,
ja juz od 2h w pracy... Pogoda dzis do kitu, pada od rana i zimno, brr
Ja tez trzymam kciukasy za blizniaki!

Bree
, moje wyniki:
TSH3 = 2,656 mlU/l (norma 0,55-4,78)
FT4 = 14,84 pmol/l (11,5-22,7)
PRL = 27,33 (1,3-25)

Nowe wątki