• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

krolowa ja nie wiem,moj nic nie bierze...
kasia oczywiscie ze bede wiecznie potem,hee,,,jeszcze troszku i bede 24h na BB...hyh....
palemka jakie wiesniackie,,,fajowskie...
mamita witaj witaj...trzymam kciukaski za bliźniaki &&&&&&....

reklama
Hej laski weteranki.

Ja co prawda jeszcze nie weteranka ale i do tego mi coraz bliżej (zaczynamy 12 cykl starań). Ja tu po prośbie się znalazłam. Jako, że nam ciągle nie wychodzi to zaczynam się zastanawiać dlaczego. Ja już kilkakrotnie byłam u ginki, miałam też monitoring i owu była piękna, wszystko cacy, co było nie tak to wyleczone i dalej nic. Może to kwestia mojego męża? I teraz moja prośba: czy możecie mi napisać co naturalnego może brać facet na poprawienie swojej płodności? Moja ginka powiedziała, że leczyć się zaczniemy jak do roku nie zajdziemy ale ja chciałabym na razie spróbować ziółek i tego typu rzeczy. Na razie zmieniliśmy dietę na bardziej bogatą w warzywa, mniej cholesterolu. Czy sa jakieś witaminy czy zioła które mogą poprawić męską płodność? Pomocy...
ja polecam androvit

widziałaś dzieciaczki boogie i mlodej ? e tam sie pytam, pewnie jeszcze przedemna widziałąś :)

Palemka- ja juz nie staraczka to na staraczki nie wchodzę...tam juz same ciążowe babolki:)))

Kahaka- idz korzystaj-przyjemnosci i niech ~~~~o ~~~~o leeeecą do celu :)))

Ewcia,Kahaka- dzieki za &&&& dla kuzyna.,..mam nadzieje,ze donosi te blizniaki...oni nawet boja sie cieszyć...

my juz pierwsza warstwe murku mamy położona -własnie skończylismy-teraz zasłużone piwko :)
dzieci zasnęły o 19.30 i od razu do pracy:)

widze ,ze wszystkie chyba mężów wykorzystują :))))

dajcie czadu dziewczyny:))))))))))));)))))))))))

Hej
A ja dopiero gości pożegnałam. Kumpela była u mnie (4 miesiąc :wściekła/y:)
Kahaka owocnego wykorzystywania!!
Ja myślę, że jak w poniedziałek rano go dopadniesz ostatni raz to chłopaki dotrzymają do owu spokojnie.

ja polecam androvit

Cholera, nie rozumiem fenomenu tego androvitu. Co z nim jest, ze gini go przepisują??? Ja sprawdzałam skład i ma dokładnie połowę składu Falvitu - dla kobiet. Z tym, że falvit ma ilości odpowiadające 100 % dziennego zapotrzebowania a androvit połowę z tego. Czyli chyba nie za dobrze, co?? To nie lepiej dawać chłopom falvit?? Moim zdaniem to wielka ściema!! Ładne kapsułki, brązowe (że niby kolor męski a nie babski różowy) a drogie jak cholera. Ja mojemu kupiłam Vigor za 18 zł. 30 kapsułek a ma podwójne ilości porównując do androvitu, i jeszcze selen i inne minerały.

Mmm kochana nie myśl, ze to do Ciebie, tak tylko napisałam, bo już jekiś czas temu o tym androvicie myślałam. Sama kupiłam mojemu M jakiś czas temu i się wkurzyłam że taka lipa.

Co do wykorzystywania. Ja czekam, aż szwagier pojedzie bo wpadł na ploty!!

Mama trzymam na prawdę mnóstwo &&&&&&&&&& za bliźniaki. A powiedz bierze coś kuzynka na te plamienia?? Ma dobrego gina?

Ostatnia edycja:
kahaka, to wyslij mi na priva swoj e-mail prosze... ALE SUPER! :D BARDZO CI DZIEKUJE JUZ Z GORY :* :* :*
A przytulanko najlepsze w ramach pogodzenia :P
Lilith, no wlasnie, moze jestes w ciazy? :) 18 dni wyzszej temp oznacza ciaze!
jeera, powodzenia w pracy!
Bree, podejrzewam niedoczynnosc. Niestety natrafilam dzis na beznadziejnego endokrynologa.
Slyszalam, ze interpretujesz wyniki, to ja poprosze: mam przeciwciala aTPO podwyzszone, TSH prawie 2.8, ft4 14, PRL 27.
Wg kolezanki, ktora zyje z niedoczynnoscia - nalezy brac Euthyrox. Jutro rejestruje sie do innego endo...

Krolowa, poczytaj tutaj: Naturalne wspomagacze p

Bree-Ona ma te plamienia bo ginek stwierdził ,ze ma konflikt serologiczny...nierozumiem tylko czemu po pierwszym porodzie nie dostała przeciwciał czy czegos takiego co się podaje i potem przy kolejnych ciązach nie ma problemu..a teraz niby stąd te plamienia...jest pod opieką gina w Bydgoszczy...juz kilka razy leżała w szpitalu...bierze leki...

z Oliwka w czasie ciązy była 9 razy w szpitalu....Ona jest bardzo drobna..a teraz ciąza blizniacza...dla Niej to ogromne obciązenie organizmu....

a Ty mówisz miałas kumpele w 4 m-cu....
ehhhhh trzymaj sie dzielnie kochana...&&& za Ciebie ,zebys sie doczekała....

Mama, no właśnie lipa, ze nie wykryli tego konfliktu wcześniej - przy pierwszej ciąży. Wtedy się podaje zastrzyk takie coś na kształt szczepionki. Bo konflikt właśnie nie jest groźny przy pierwszej ciąży tylko przy kolejnych. Przy pierwszej organizm kobiety rozpoznaje dziecko jako intruza i zaczyna się uczyć jak go zwalczać, przy kolejnej ciąży ma już przeciw płodowi gotowe przeciwciała. Jak się poda przy pierwszym porodzie ten zastrzyk to można to zahamować. Ehh lekarze!! Złość na nich bierze. Ktoś zaniedbał a teraz cała rodzina drży o zdrowie maluchów!!

Kora podaj dokładne wyniki z normami i jednostkami (powinnaś mieć na wyniku). O ile masz podwyższone AntyTPO?

A no i od razu mogę powiedzieć, ze masz za dużo prolaktyny, To niedobrze, bo ona zaburza owulację. Nie jest dużo za duża ale jednak. Idealna dla staraczek to około 10-15 ztym, że prl jest bardzo czuła. Zmienia się np pod wpływem stresu czy zmęczenia. Jednorazowy wynik o niczym nie świadczy. Wystarczy, ze się zmęczyłaś idąc po schodach do laba i nie odpoczęłaś i już może być zafałszowany wynik.

Ostatnia edycja:
Bree- no własnie kurak...a teraz my zaciskamy && żeby Niunie przyszłay zdrowe na świat...
ja ostatnio robiłam badania i TSH mam 1,54 (norma 0.27-4.2) Kahaka napisała mi ,ze wynik piekny:))

reklama
mama Kahaka ma rację. Wynik idealny można powiedzieć. Dla staraczki idealny to 1-2. Czyli super. Taaaak wiem!! Nie jesteś już staraczką ;-) ale nie mogę się przyzwyczaić. Ja miałam prawie 6 jak zaczynałam się leczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry