• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Witam kochane ;))

Kahaka- ja tez się cieszę ,ze Was mam!!
podziałane wczoraj???:))))???

Kora- dzięki za &&&& :)mam nadzieje,ze jak kuzynka ma takie wsparcie to za jakis czas pochwale się Wam Kto to sie urodził :)))
u nas słonko i sympatyczna pogoda-nie ma wiatru.
Dominik pojechał dzis do zoo więc oby nie padało...

Tymonka,Betusia,Iza,Maćku,Mari-czy Wy o nas zapomniałyscie????? :((

reklama
Mari my też się staramy 3 lata. W międzyczasie dwa razy ciąża obumarła i jeszcze zaśniad groniasty częściowy. Czasami naprawdę brak nadziei na to, że jeszcze się uda :(
Trzymam za Ciebie kciuki &&& Rozumiem, co czujesz.

Mari- kochana...wiem na prwde wiem jak to jest z tym strachem...
bardzo Ci kibicuje i wierzę ,ze w klinice Wam pomoga!
masz mądre zdanie w sygnarurze odnośnie WIARY!!!

zaciskam &&&&& za wizyte w klinice
zaciskam &&&& za zrobienie dziecka :)))

Wikula- a Ty jak tam-doczekałas się wczoraj męża czy zasnęłaś???????

Zjola- kurcze 3 lata to juz kawał czasuuuu...jejku jakie to smutne ,ze trzeba tyle walczyc ,tyle przejść a potem i tak się drży całą ciąże czy wszystko bedzie si..........
tulę Cię-fajnie ,ze wleciałaś ;)

Mari, przepraszam, moze glupio zapytam, ale nowa jestem, to sie nie orientuje, a nadrobic caly ten watek jest niemozliwoscia ;)
W jakim celu idziecie do tej kliniki? Na zabieg czy tylko na wizyte?

Mama - a ja dzisiaj biorę przyklad z Ciebie, obiad już zrobiłam, jestem ubrana, umalowana, gotowa do wyjścia, nawet coś tam posprzątałam, zaraz nastawiam pranie - pełna mobilizacja, heheh

Kora - mari idzie do kliniki w sprawie in vitro:))

Jestem ze śniadankiem, idę czytać co naskrobałyście :)
Ja dziś mam jeszcze wyższą tempkę :wściekła/y: Sikańca oczywiście zrobiłam dla świętego spokoju i w rezultacie wiem, że nic nie wiem. Czekam więc spokojnie na spadek na niższe i tyle. Szkoda mi nerwów :wściekła/y:

Mari - twój strach, lęk jest w zupełnośći zrozumiały..po prostu tak naprawdę nie wiesz czego się spodziewać... Ale ja jestem dobrej myśli:)

Lilith - ale test wyszedł negatywny??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry