• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

joł poczytałam....

mamusia murek opity mowisz,,to sie pochwal...
Bree i kahaka dąłyscie czadu..
mama trzymam tez caly czas &&,a kiedy ma termin wogole???
mari i jak zgwałciłaś meża,,zrobiłaś dziecko?? haa
Martusia milego dnia w pracy...
oliwkakarolina jestesmy z tej samej miejscowowsci,,skad dokladnie jestes jesli moge zapytac??
lilith bez nerow,,a kiedy @ ma przyjsc??

reklama
Mama - a ja dzisiaj biorę przyklad z Ciebie, obiad już zrobiłam, jestem ubrana, umalowana, gotowa do wyjścia, nawet coś tam posprzątałam, zaraz nastawiam pranie - pełna mobilizacja, heheh

Wikula- super:tak::-Dsama widzisz-to nic trudnego:-D:-D:-D

Jestem ze śniadankiem, idę czytać co naskrobałyście :)
Ja dziś mam jeszcze wyższą tempkę :wściekła/y: Sikańca oczywiście zrobiłam dla świętego spokoju i w rezultacie wiem, że nic nie wiem. Czekam więc spokojnie na spadek na niższe i tyle. Szkoda mi nerwów :wściekła/y:

Lilith- pozwól ,ze jeszcze troche &&&&&&&&&& potrzymam:-p:-p

Mama:))
Kwiatki posadzone,ogródek jak się patrzy:)
Byłam wczoraj u ginka:endometrium 12mm,pęcherzyk 20mm i działać wieczorem (wczoraj) a potem jeszcze 2 razy po 36 godzinach:) Czyli jutro rano i w niedzielę wieczorkiem
Tak więc działamy:)
Oliwka-cieszę się ,ze kwiaty kupiłaś i już rosną :) na pewno ładnie wygląda ogródek:tak:
no i moja drogo!!!!podziel sie endo:szok::tak:12mm!!!!!!
w zyciu takiego nie miałam:szok::sorry2:łasniutkie wyniki po usg -i pęchol śliczny:tak:
działajcie:tak:

Szuszu-witaj -Ty już na ostatniej prostej;-)

Ewcia- płot jeszcze nie do końca zrobiony-to znaczy podmurówka...ale jak skończymy to na bank wstawię fotę:tak:

Iza-miło ,ze wleciałaś:tak::tak::tak:mamy nadzieje,ze pochwalisz się jak zajdziesz a ja &&&&&& trzymam:tak:

ja po zakupach-dzieci odebrane...Domi z zoo zadowolony!!!

a teraz bede robiła to ciasto co KAHAKA ostatnio link podawała-to z truskawkami...liczę ,ze wyjdzie:-D

Amalfi- ile mozna dziergać:baffled::-)pokaż co zrobiłaś:-p

Mari- jesteśmy z Tobą-bedzie dobrze..najważniejsze,ze działacie juz z kliniką :tak:
Lolitka- powitać ;-)

cześć :-)

mamawleciałam spytać jak tam z wizytką? byliście? co tam wyszło? i jak tam z badaniem co podawałam? kurcze teraz to ciebie szukać trzeba... :zawstydzona/y: Wisienka pisała do Ciebie?

Kahaka- ale Niunia wywija :)))))))))))))

a powiedz mi ten olejek to cały trzeba wlać???

Lilith- liczę ,ze wyjdzie:))chciałam kupic mrożone borówki ale nie było-poczekam aż beda świeże :))i na pewno zrobię :)

Młodam -tak Wisieńka do mnie dzwoniła-pozniej do Niej oddzwonie bo narazie nie wiem w co ręce włozyć ;/;/
badania tego co podałaś narazie nie robiłam...
zrobiłam badania krwi-ogólne i na tsh- i wszystkie wyniki są oki..
zanim pojde na rezonans tio jeszcze umówiłam sie na poniedziałek do lekarza bo przestała mnie głowa bolec od kilu dni mam taki zielony katar-jakby z zatok i może to mi blokowało i dlatego tak głowa bolała....

Hej
A ja dopiero gości pożegnałam. Kumpela była u mnie (4 miesiąc :wściekła/y:)
Kahaka owocnego wykorzystywania!!
Ja myślę, że jak w poniedziałek rano go dopadniesz ostatni raz to chłopaki dotrzymają do owu spokojnie.

Cholera, nie rozumiem fenomenu tego androvitu. Co z nim jest, ze gini go przepisują??? Ja sprawdzałam skład i ma dokładnie połowę składu Falvitu - dla kobiet. Z tym, że falvit ma ilości odpowiadające 100 % dziennego zapotrzebowania a androvit połowę z tego. Czyli chyba nie za dobrze, co?? To nie lepiej dawać chłopom falvit?? Moim zdaniem to wielka ściema!! Ładne kapsułki, brązowe (że niby kolor męski a nie babski różowy) a drogie jak cholera. Ja mojemu kupiłam Vigor za 18 zł. 30 kapsułek a ma podwójne ilości porównując do androvitu, i jeszcze selen i inne minerały.

Mmm kochana nie myśl, ze to do Ciebie, tak tylko napisałam, bo już jekiś czas temu o tym androvicie myślałam. Sama kupiłam mojemu M jakiś czas temu i się wkurzyłam że taka lipa.

Co do wykorzystywania. Ja czekam, aż szwagier pojedzie bo wpadł na ploty!!

Mama trzymam na prawdę mnóstwo &&&&&&&&&& za bliźniaki. A powiedz bierze coś kuzynka na te plamienia?? Ma dobrego gina?

nie porównywałam nigdy składu antrowitu z innymi lekami, ale mójM brał go jakiś czas i ruchomość jego armi zwiększyła się z 20 % do 100% więc chyba działa

Dzien dobry,
ja juz od 2h w pracy... Pogoda dzis do kitu, pada od rana i zimno, brr
Ja tez trzymam kciukasy za blizniaki!

Bree
, moje wyniki:
TSH3 = 2,656 mlU/l (norma 0,55-4,78)
FT4 = 14,84 pmol/l (11,5-22,7)
PRL = 27,33 (1,3-25)

ta prolaktyna chyba troszkę za wyskoa, a noże przed badaniem byłaś trochę zestresowana? coś cię zdenerwowała?

Ewcia ja już miałam @ :D

ty śmigaj po testa ale już!! może to było większe plamienie a nie @??

a ja się dzićś paskudnie czuję, w głowie mi się kręci, piersi mnie bolą, chciałabym już być po @

reklama
Młodam-też się cieszę ,ze wyniki si :)
a wizytę u genetyka mam na 14 czerwca-ale tak jak rozmawiałysmy-nie ma co iść...tak więc odmówię.

ciacho już w piekarniku:)nawaliłam truskawek ,ze hoho:)))
teraz muszę pozmywać ;/;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry