• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
szuszu i lilith, a to jednak jest dziwne, ja też dwie kreseczki jak miałam @ a później ponowiłam test i była jedna kreska, a Ty szuszu mówisz donosiłaś tą ciążę?? bo ja byłam taka wystraszona i pytałam na forach, ale akurat na innym wątku, o co chodzi z tym bólem brzucha w pierwszych dniach ciąży(bo myślałam że jestem w ciąży ale nie byłam) no i dziewczyny odpowiadały, że albo ciąża pozamaciczna, albo wczesna zagrożona ciąża i trezba iść do lekarza, albo martwa ciąża, ale byłam zła wtedy za te teksty

szuszu no i oczywiście mówiły, że nie jestem w ciąży, tyle że ja w to wtedy nie wierzyłam, no i że to jest patologiczne że brzuch boli w ciąży w pierwszych tygodniach,a to chyba wcale nieprawda, a moja kumpelka, jest w ciąży, początek, pierwsze tyg i bolał ją brzuch zupełnie jakby miała @ dostać i nadal ją pobolewa, i była na badaniu i wszytsko jest ok, a gin powiedział że to wszystkie narządy tam się rozciągają że boli

Nie wiem.. :zawstydzona/y: chyba tak..
wiesz to ja spokojnie poczekam na tą Twoja tempke, ale obiecaj, że jeżeli tempka przez następne trzy dni utrzyma sie wysoko to powtórzysz tes????

Mama:))
Kwiatki posadzone,ogródek jak się patrzy:)
Byłam wczoraj u ginka:endometrium 12mm,pęcherzyk 20mm i działać wieczorem (wczoraj) a potem jeszcze 2 razy po 36 godzinach:) Czyli jutro rano i w niedzielę wieczorkiem
Tak więc działamy:)
Działajcie, dzialajcie:)
A będziesz szła na usg, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł???

Mama - mi tam było ciężko dzisiaj się zebrać,ale nie miałam wyjścia, jutro też zapowiada mi się pracowity dzień i tak do wtorku, ale moze wyjdzie mi to na dobre, nie będe miala czasu na zastanawianie się, myślenie i inne głupoty...

Jutro jadę wybierać plytki do kuchni znajowej, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć ładne, na szczęście podobają nam się takie same rzeczy, także wiem , że jak coś kupię to jej też się spodoba:))

Musze sobie jeszcze dzisiaj pazurki u nóg zorbić na bóstwo, już nic mi się nie chce...
]
A jadłam dzisiaj czereśnie, pyszne, słodkie, bez robaków, mniam mniam!

Wikula- no czereśni dziś w auchan nie było...
ale bede wypatrywać:)

ja mam pazurki u nóg na czerwono zrobione :)chodzę w japonkach i nogi mam tak opalone jak japonki :))

kurcze..głowo mnie boli;///

mama05, my chcieliśmy wczoraj już działać, ale się poobrażaliśmy na siebie i dupa.. a dziś to jestem taka zapłakana i zmęczona, i głowa mnie boli, że już nawet nie wiem czy nasze zmuszenie do zblizenia cokolwiek przyniesie dobrego...bo jakoś nien jesteśmy dziś skorzy do konwersacji ze sobą a co dopiero do czegoś więcej ;(

mama, ja daję zawsze cały olejek migdałowy i zawsze wychodzi ciasto pycha!
wikula, ja tez juz jadłam czereśnie-i nie patrzyłąm czy z robakami :-D
Bree, amalfi, podajcie mi jak możecie jeszcze raz linki do tych robótek ręcznych, bo zakupiłam kordonek i szydełko mam :-)

Wikula- no czereśni dziś w auchan nie było...
ale bede wypatrywać:)

ja mam pazurki u nóg na czerwono zrobione :)chodzę w japonkach i nogi mam tak opalone jak japonki :))

kurcze..głowo mnie boli;///

Ja wcześniej miałam różowe (to teraz bardzo modny kolor przecież), a teraz zrobiłam sonie na kolor stare złoto z brokatem, więc się błyszczę:))
ja też zawsze mam nagi opalone, tak jak buty, ale teraz staram się chodzić raz w japonkach, a raz w sandałkach, żeby nie bylo białych śladów na nogach, hehehe

mama05, my chcieliśmy wczoraj już działać, ale się poobrażaliśmy na siebie i dupa.. a dziś to jestem taka zapłakana i zmęczona, i głowa mnie boli, że już nawet nie wiem czy nasze zmuszenie do zblizenia cokolwiek przyniesie dobrego...bo jakoś nien jesteśmy dziś skorzy do konwersacji ze sobą a co dopiero do czegoś więcej ;(

oj czasami tak jest, że się człowiek tak pokłóci, że nawet patrzeć na tą druga osobę się nie chce...
My to jak się kłócimy, to ja tez zazwyczaj rycze, robi się wielka awantura...potem jest dłuższa chwila milczenia, a potem sie godzimy, nie umiemy dlugo się na siebie gniewać
Ja jestem zwolennikiem rozmowy, wyjaśniania sobie wszystkiego, ale nie lubię przpraszać, zazwyczaj zrobię tak, że to mój mąż musi mnie przeprosić...

Esmeralda- a czemu to uryczana jesteś ???????????;(

Kahaka- nooo to teraz bedziesz wymiatac na szydełku:))
sie porobiło:)
a ciacho wyszło smaczne-nie mam tylko cukru pudru,ale trudno-myslałam,ze mam a to wiórki kokosowe...

Wikula- ja jutro pewnie przemaluję na różowo :)
a Ty się świecisz-powiadasz:)))

reklama
szuszu i lilith, a to jednak jest dziwne, ja też dwie kreseczki jak miałam @ a później ponowiłam test i była jedna kreska, a Ty szuszu mówisz donosiłaś tą ciążę?? bo ja byłam taka wystraszona i pytałam na forach, ale akurat na innym wątku, o co chodzi z tym bólem brzucha w pierwszych dniach ciąży(bo myślałam że jestem w ciąży ale nie byłam) no i dziewczyny odpowiadały, że albo ciąża pozamaciczna, albo wczesna zagrożona ciąża i trezba iść do lekarza, albo martwa ciąża, ale byłam zła wtedy za te teksty

Tak, donosiłam, to obecna ciąża:-)
Przez pierwsze 2 dni byłam pewna, że to @, dopiero jak plamienia zrobiły się brązowe wykonałam test no i były dwie krechy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry