E
esmeralda
Gość
mama, napewno wpadniesz, nie wiesz, jak się planuje to często nie idzie po myśli, a wpaść jest łatwo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiesz to ja spokojnie poczekam na tą Twoja tempke, ale obiecaj, że jeżeli tempka przez następne trzy dni utrzyma sie wysoko to powtórzysz tes????Nie wiem..chyba tak..
Działajcie, dzialajcieMama)
Kwiatki posadzone,ogródek jak się patrzy
Byłam wczoraj u ginka:endometrium 12mm,pęcherzyk 20mm i działać wieczorem (wczoraj) a potem jeszcze 2 razy po 36 godzinachCzyli jutro rano i w niedzielę wieczorkiem
Tak więc działamy![]()
Wikula- no czereśni dziś w auchan nie było...
ale bede wypatrywać
ja mam pazurki u nóg na czerwono zrobionechodzę w japonkach i nogi mam tak opalone jak japonki
)
kurcze..głowo mnie boli;///
mama05, my chcieliśmy wczoraj już działać, ale się poobrażaliśmy na siebie i dupa.. a dziś to jestem taka zapłakana i zmęczona, i głowa mnie boli, że już nawet nie wiem czy nasze zmuszenie do zblizenia cokolwiek przyniesie dobrego...bo jakoś nien jesteśmy dziś skorzy do konwersacji ze sobą a co dopiero do czegoś więcej ;(
szuszu i lilith, a to jednak jest dziwne, ja też dwie kreseczki jak miałam @ a później ponowiłam test i była jedna kreska, a Ty szuszu mówisz donosiłaś tą ciążę?? bo ja byłam taka wystraszona i pytałam na forach, ale akurat na innym wątku, o co chodzi z tym bólem brzucha w pierwszych dniach ciąży(bo myślałam że jestem w ciąży ale nie byłam) no i dziewczyny odpowiadały, że albo ciąża pozamaciczna, albo wczesna zagrożona ciąża i trezba iść do lekarza, albo martwa ciąża, ale byłam zła wtedy za te teksty