• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

mama to ja proszę o kawałek dla mnie i niuni ;-) mniammmm. Jak będziesz u swojego gina to zapytaj o to badanie ;-) buziaki przesyłam kochana, czasem wpadnę Cię nawiedzić. jakoś tak brakuje Ciebie.

miłego dnia wszystkim, idę wyczesać piesa i się powalić bo coś spać się chce.

reklama
Mama!! Nie, tylko kilka kropli dajesz bo zgorzknieje :D Ja dawałam chyba ze 3-4 waniliowego cuchnącego bo nie miałam migdałowego ;p
Pisz później jak wyszło :)

Mmm kochana czekam spokojnie na niska tempke ;p
A ile CI dni do @ zostało?? MOże nie przyjdzie &&&&

Lecę a tam tak leje.. dwoma autobusami musimy jechać z mała, tragedia ;/

Lilith-ufff to dobrze-ja dałam chyba z 6 kropli ,ale najwazniejsze ,ze całego nie wlałam:)))
juz mi ładnie wyrosło-wielkie jeste jak nie wiem...tak mało masy było a teraz cała blacha ciasta :)a dopiero jest 15 min w piekarniku..

leć ,leć-szkoda ,ze u Was znów pada ,u nas słonko ,ale wiatr..

MMM- witaj i &&&&& :) niezawodnie ;)

joł poczytałam....

mamusia murek opity mowisz,,to sie pochwal...
Bree i kahaka dąłyscie czadu..
mama trzymam tez caly czas &&,a kiedy ma termin wogole???
mari i jak zgwałciłaś meża,,zrobiłaś dziecko?? haa
Martusia milego dnia w pracy...
oliwkakarolina jestesmy z tej samej miejscowowsci,,skad dokladnie jestes jesli moge zapytac??
lilith bez nerow,,a kiedy @ ma przyjsc??

Hej:)
Ja w Słupsku pracuję a mieszkam w Bolesławicach:)

Mama,ja nawet nie bardzo wiem co za różnica w endometrium 10 czy 12mm:)
Ale działamy,dzięki za &&&&:)

No i gratki ślicznych suwaczków:)Chyba nowe są?

Mama!! Nie, tylko kilka kropli dajesz bo zgorzknieje :D Ja dawałam chyba ze 3-4 waniliowego cuchnącego bo nie miałam migdałowego ;p
Pisz później jak wyszło :)

Mmm kochana czekam spokojnie na niska tempke ;p
A ile CI dni do @ zostało?? MOże nie przyjdzie &&&&

Lecę a tam tak leje.. dwoma autobusami musimy jechać z mała, tragedia ;/

ty paskudny uparciuchu, gdyby nie to że daleko mieszkasz przyjechałabym i jeszcze ci nakopała !! obyś sie tej niskiej temperatury nie doczekała

la jeśli o moją @ chodzi to nie mam pojęcie kiedy będzie, poprzedni cylk trwał tylko 28 dni a zwykle mam 30-32 dni, dziś 22 dc

Lilith-ufff to dobrze-ja dałam chyba z 6 kropli ,ale najwazniejsze ,ze całego nie wlałam:)))
juz mi ładnie wyrosło-wielkie jeste jak nie wiem...tak mało masy było a teraz cała blacha ciasta :)a dopiero jest 15 min w piekarniku..

leć ,leć-szkoda ,ze u Was znów pada ,u nas słonko ,ale wiatr..

MMM- witaj i &&&&& :) niezawodnie ;)

znowu mam ochotę na ciasto a dopiero muffiny skończyliśmy, jak tak dalek pójdzie roztyję się na maxa :(

Oliwka- dzięki...tak nowe-tamte juz mi sie opatrzyły:-p
moje najgrubsze endo to 9mm i to po Estrofemie-po hormonach więc jak Ty nic nie łykasz to masz śliczne :)!!

mmm-no mi też doopka rośnie,ale jak dziweczyny tak zachwalały to ciacho to musiałam zrobić:))o 16.15 wyłączam piekarnik i studzę bo mi jęzor ucieknie do .... :)))

a w między czasie zrobiłam ogórki małosolne-całe 3 kg obrałam i już się robią-za 2,3 dni bedzie mozna wciągać :))

nagapalma masz fajne suwaki, nie wiem o co Ci chodzi :P
królowa fal mój mężulo łyka salfazin, i też folik ;) dieta oczywiście tak jak piszesz, przewiewna bielizna, dbanie o kondycję ;) najlepiej jakiś sport żeby uprawiał, my chodzimy na basen np. no i dowiedziałam się tutaj od koleżanek że właśnie para starająca się o dziecko jak chce się leczyć, to najlepiej w pierwszej kolejności zacząć od męża, jego jako pierwszego zbadać.. no i tak to narazie nic więcej nie wiem w tym temacie :P

kaha jeśli Cię to pocieszy, to my się przeważnie kłócimy z moim jak jest dobry czas na robienie dzidziusia, i żebyś nie była osamotniona, to Ci powiem, że też się pokłóciliśmy wczoraj :( bo tak było :( i teraz to już pozamiatane, już nawet nie mam nadziei na to, że mogę zajść w tym miesiącu :/ ach, szkoda gadać, jak tu kobieta może zajść, skoro stres w te dni, a mąż się obraża i nic... Nie no, ale pomimo to postaram się zachęcić swojego jeszcze dzisiaj, a nuż się uda :P może się odbrazi ;] może z wami tak samo, seksik na zgodę, a jaaak ;]

mama ja też trzymam kciuczki za bliźniaki :)) niech się wszystko uda, i szczęśliwie sobie tam rosną 9 miesięcy;)) och ile ja bym dała, żeby mieć bliźniaki :tak::yes:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry