• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Hejaa
nadrobić Was po całym dniu, to...
My wczoraj nie podziałaliśmy tez. Poszłam się myć pierwsza i jak eMek wrócił z mycia to już spałam :zawstydzona/y: Padłam po prostu.

Dzien dobry,
ja juz od 2h w pracy... Pogoda dzis do kitu, pada od rana i zimno, brr
Ja tez trzymam kciukasy za blizniaki!

Bree
, moje wyniki:
TSH3 = 2,656 mlU/l (norma 0,55-4,78)
FT4 = 14,84 pmol/l (11,5-22,7)
PRL = 27,33 (1,3-25)

Kochana, no to tak jak mówiłam. Prl lekko podwyższona. Jak u Ciebie z cyklami? Regularne masz, jak z bólami przy @? Spróbowałabym wziąć Castagnusa przez 3 miesiące. Powinien zbić Ci prolaktynę. Jeśli się obawiasz skonsultuj to z ginem.
TSH w normie ale FT4 mało. Pisałaś coś o antyTPO - ale nie podałaś wyniku. O ile masz podwyższone. Jak znacznie, to można podejrzewać Hashimoto i początki niedoczynności. Niestety większość lekarzy jak zobaczy Twoje TSH to oleje sprawę. Dlatego powinnaś podrążyć sama.

Nie wiem.. :zawstydzona/y: chyba tak..
Lilith. Nie wkurzaj Ty koleżanek. Wal kolejnego sikacza bo my już tu szampana chłodzimy i gratki szykujemy!!

Mama śliczne nowe suwaki. Ja tylko z BB umiem wstawić - przy innych nie wiem, który kod skopiować :-(
Jak tam Tom, już na wizycie??

Mari, trzymam &&&&, żeby z kliniką się udało!!

Kahaka, Wikulka, Lilith, Esmeralda cześć :*

RURRRKA!! Zgłoś się!! Co się z Tobą dzieje, tęsknimy!!??

Kahaka podaję CI te dwa kanały
Ten polecam ja - dużo się od niej nauczyłam:

http://www.youtube.com/user/tjw1963#g/u

A ten polecała Martusia:

http://www.youtube.com/user/mikeyssmail

Jadę z mamą na cmentarz. Będę za jakiś czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Bree- jak ustawisz suwaczek to ZAWSZE kopiujesz bbcode :) wklejasz w edytuj sygnaturę i gotowe :)

a Tom ma wizyte w poniedziałek na 17.30 -nie ma wczesniej terminu;/;/

szkoda,ze wczoraj nie działaliscie,ale skoro padłaś...

Szuszu-zdradzisz jakie imię dla synka wybraliście ???:))

właśnie wrociłam z zakupów, kupiłam trochę spożywki i zapłaciłam 400 zł jestem w szoku!!

ja już się do tego przyzwyczaiłam... ceny żywności sa po prostu powalające!

Witam.. ja jzu po pracy wynonczylo mnie te 8 godzin... zaraz dla malza trzeba jedzonko zrobic... a jutro znow na 7 i do 17, ale dam rade :) A praca super i ludzie tez :)

Fantastycznie, że praca Ci się podoba! Oby tak dalej!!!

wikula, i co przeprasza Cię Twój mąż, mój nieee :/ bo on zawsze uważa, że nic takiego się nie stało, a ja jestem poprostu beksa i z byle powodu płacze, także on uważa że nie ma za co przepraszać, to ja się upieram i coś sobie ubzduram, tak twierdzi

reklama
wikula, i co przeprasza Cię Twój mąż, mój nieee :/ bo on zawsze uważa, że nic takiego się nie stało, a ja jestem poprostu beksa i z byle powodu płacze, także on uważa że nie ma za co przepraszać, to ja się upieram i coś sobie ubzduram, tak twierdzi
Mój mnie zawsze przeprasza, nie ma innej opcji...ale on nie lubi jak jestem zła i woli ustąpić i mieć to z głowy...

Biorę się za prasowanie...nie cierpię tego....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry