• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

mmm- własnie nie mam młynka;/
no nic-zjemy bez cukru pudru:)

ja dzis też prawie 400zł na zakupach zostawiłam a wcale duzo nie kupiłam-z chemii wyszło ponad 100zł a to tylko pasta do zębów dla dz.,płyn do naczyń,kret,domestos,płyn do płukania,żel do wc,krem z filtrem dla dz.,proszek,papier toal....
papier tak poszedł do góry ,ze niedługo na szary sie przerzucimy;/

życie poszło do góry-pęsje stoją;/

co do pracy to ja najlepiej wspominam salon z męską odzieżą:)))
ubierałam panów do slubu i ojców i przyszłych teściów...gościa na galę do Cann:))
facetów na Sylwestra-zimą płaszcze,kurtki..swetry.....super była ta praca ;)))

reklama
mmm- własnie nie mam młynka;/
no nic-zjemy bez cukru pudru:)

ja dzis też prawie 400zł na zakupach zostawiłam a wcale duzo nie kupiłam-z chemii wyszło ponad 100zł a to tylko pasta do zębów dla dz.,płyn do naczyń,kret,domestos,płyn do płukania,żel do wc,krem z filtrem dla dz.,proszek,papier toal....
papier tak poszedł do góry ,ze niedługo na szary sie przerzucimy;/

życie poszło do góry-pęsje stoją;/

co do pracy to ja najlepiej wspominam salon z męską odzieżą:)))
ubierałam panów do slubu i ojców i przyszłych teściów...gościa na galę do Cann:))
facetów na Sylwestra-zimą płaszcze,kurtki..swetry.....super była ta praca ;)))

oj na pewno, faceci nie są tak niezdecydowani jak kobiety :)
ja też dzisiaj 400 zł w sklepie zostawiłam, ale kupiłam sobie komplet sztućców z promocji za 24,99:)

Ostatnia edycja:
mmm-tak,masz rację-facet wchodzi wybiera ,mierzy i...kupuje :)
a ja dobierałam jeszcze koszule,wiązałam krawaty,dobierałam spinki do mankietów i byłam nazywana expertem ;)))

teraz jestem kierowniczką budowy:))))naszego płotu :)

mmm..taaak, to napewno, ile można ze starszymi ludźmi przebywać..to faktycznie, masz wtedy niewesoło, a co do mojej pracy, to fakt-moja jest niewdzięczna, sama nie wiem co tam jeszcze robię ;] aha, a co do spraw sypialnianych, no to zobaczymy :P ja bym chciała, ale mój zdaje się jest jeszcze na mnie nieco zły

mmm..taaak, to napewno, ile można ze starszymi ludźmi przebywać..to faktycznie, masz wtedy niewesoło, a co do mojej pracy, to fakt-moja jest niewdzięczna, sama nie wiem co tam jeszcze robię ;] aha, a co do spraw sypialnianych, no to zobaczymy :P ja bym chciała, ale mój zdaje się jest jeszcze na mnie nieco zły
oj tam oj tam, na pewno masz na niego swoje sposoby :)

reklama
wiesz to ja spokojnie poczekam na tą Twoja tempke, ale obiecaj, że jeżeli tempka przez następne trzy dni utrzyma sie wysoko to powtórzysz tes????

Działajcie, dzialajcie:)
A będziesz szła na usg, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł???

Nie,czekam na naturalną kolej rzeczy,zwłaszcza,że mój ginek tylko 2 razy w tyg przyjmuje.

Szuszu-Tomki to kochane chłopaki :)))))))))
mam męża Tomasza :)
śliczne imię:)

Tak,tak...mój brat jest Tomasz:) I nasz synuś też będzie Tomuś:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry