• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

dokładnie za kazdym razem są szanse!!

Mnie też już piersi bolą, ale coś wyjątkowo szybko, zazwyczaj zaczynały na kilka dni przed @, a teraz zaraz po owulką...

reklama
Witam kochane,....
Matyldo moja was nadrobic to prawie mission impossible :) No ale jade z tym koksem:) U nas dzisiaj fajnie cieplo nie zacieplo tak w sam raz... i jestem mega zmeczona normalnie zasypiam przy lapku.

Khaka Twoje kartki sa REWELACYJNE!!! Gratuluje talentu!!
Palma super ze widac juz serduszko dzidzi :) Teraz mam nadzieje ze znow sie posypia ciezaoweczki!!
Wikulaa gratulacje z okazji rocznicy slubu!!! U nas 4 dni temu minela 2 bawelniana :)
Amalfi te ciuszki sa rewalacyjne!!!! Szczegolnie ta sukienusia i czapeczka!!!
Kora7 mam nadzieje ze wam sie uda!!!
mmm.... ja jestem przed @ 6 dni i juz mnie zaczely piersi bolec... ale nie cale pierci tylko sutki i pierwszy raz mnie tak bola... no i w dole brzucha.. cos mi sie wydaje ze ten cykl bedzie krotszy... No i w konkursie masz ode mnnie plusika :)

jeera, cześć! Tobie w takim razie również wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. My mamy drugą 12.09.
kora, może dałoby się coś zrobić, tylko zdjęcie lepsze czarno-białe by było, to sobie wydrukuję w domu.

ale moze owocny, skoro dojawy są inne niż zwykle?
jezeli mozliwa jest wiatro pylnosc albo niepokalane poczecie ewentualnie dni plodne w 6dc to mozna przyjac ze moglo sie udac :) hahahaaha :) No a tak serio bardzo male prawdopodobienstwo.. no chyba ze cykl mi sie wydluzyl troszke bo seksik byl dopiero w 16 dc :)

Ale mowie wieksze prawdopodobienstwo jest niepokalanego poczecia :)

Mama, nie jedynke. Na jedynce mam plombę bo mi mała kiedyś przywaliła i się boczek ukruszył ale tak z 2-3mm. Dwójka mi pękła [ a raczej ubiłam sobie upadając podczas popijawy.. długa historia i nieprzyjemna ], wyrwali bo stwierdzili że za bardzo i od razu zaczęli robić wstawkę. Wstyd jak nie wiem oczywiście.. w ogóle się nie uśmiecham i czekam na dzisiejszą wizytę jak na zbawienie. Już miałam mieć ostatnio ale przełożyli, wsciekła byłam wtedy jak nie wiem.. tu zaś implant zdecydowanie za dużo kosztuję, za taką kasę to lecę do polski i tam wstawiam ze 3 :D

Wy mówicie, że was szybciej cyce bolą a mnie bolą nadal mimo iż nowy cykl.. i stanik mnie ciśnie jakbym utyła w obwodzie :D Wcześniej rzadko się zdarzało by w ogóle bolały.. aa i apetyt mam jakbym nadal na @ czekała ;/

Wikula skarbie, i ja życzę wszystkie co najlepsze no i przede wszystkim II pięknych krech!! Wybacz, że tak późno :)

Lilith ... czasem niestety nasze cykle sa dziwnie pokrecona.. no i smaka mam na slodkie... ale tak przed kazda @ mam... a jutro jeszcze do pracy pierwszy dzien i sie cykam bo ja nie za duzo po niemiecku mowie a raczej boje sie mowic bo wiem ze gramatycznie to kaplica.. ale dobrze ze niektorzy tam po angielsku gadaja to nie bedzie tak zle... tylko zeby mnie przyjeli ...

jeera, a co to za praca? Powodzenia w takim razie!
LILITH, pewnie mnie wyśmiejesz, ale wiesz, co sobie pomyślałam...że może Ty jednak w ciąży jesteś???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry