• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka-chyba pozyczę w prowidencie wezmę na tego zęba:wściekła/y:
aż mnie nosi z nerwów.....
a Kory dziecko ma 5 lat :) ma na suwaczku:)

u nas też pochmurnie...ale nie pada.

reklama
Mama - nie chcę Cie straszyć, ale implat to tak 4000-6000zł kosztuje. 1500 to tylko sam materiał,a jeszcze obróbka, robota i inne takie dochodzą... wiem bo mój kuzyn zajmuje się właśnie robieniem implantów

Dzieki dziewczyny :)
Tak, kahaka, moja córka ma 5 lat.
Lilith, niezle przezycia... Jakby tak podsumowac, to od wielu lat ciagle sie staracie.
mama, ale przygody. Moja mama ciagle ma problemy z jedynkami. Robi normalne plomby i wciaz jej sie lamia te zeby. Mysle, ze tez powinna sobie wstawic implanty, ale poki co nie stac ja na to.

Ja juz nie mierze tempki, schowalam gleboko testy owulacyjne, staram sie nie liczyc dni w kalendarzu, ale jakos to nie pomaga.
Generalnie meza nasienie bylo slabe, teraz juz lepsze, ale ostatnio badalismy rok temu. Teraz znow zamierzamy powtorzyc, po roku "odpuszczania"...
Ze mna niby wszystko perfetto, chociaz mam wrazenie, ze ostatnimi czasy mam problemy z tarczyca - pare dni temu robilam badania krwi i dzis wlasnie mam wizyte u endokrynologa. Zobaczymy co powie.

lopop. mmm.. dzieki:))
ogolnie dół mi troche przechodzi
teraz tylko czekac na @ i trzeba kolejny cykl zaczac. Takze jak teraz mialam owu to dlugie 2tyg wyczekiwan przede mna...
hmm..

palu, głowa do góry. Ja zawsze mówię-W KUPIE RAŹNIEJ :-D także nie uciekaj, tylko pisz, pisz, pisz...

Ja podłogi pomyłam, pranie się pierze. I nie wiem co zrobić z dalszą częścią dnia.

Ostatnia edycja:
Mama, nie, nie. Nie implanta bo to kupa kasy. Niech normalnie wstawi na wstawce i zatrzaskach zęba. niestety to trochę potrwa [ nie wiem jak u was ale ja miałam 4 wizyty, dziś idę zakładać ] pierw takie pomarańczową gumą robi odciski całej szczęki, później jak to wyschnie to robi konkretnego zęba jeszcze i na 3 wstawiają. Różnicy nie widać. Czasem potrzeba jeszcze jednej wizyty bo jak porcelanówke już mierzy to może coś odstawiać etc i muszą poprawić. U nas na karte mam darmówke ale nie mam pojęcia jak to u was może wyglądać. Jednak koszta będą na pewno niższe. A z czasem możecie uzbierać na implanta. Ważne by ząb był i był ładny!! Bo bez tego niestety nie da się normalnie funkcjonować..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry