• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kora ja teraz tylko liczę ze "wpadniemy" bo nie robie testów owu...nie biore wiesiołka,ani omega 3 ,ani castagnusa,ani nawet foliku-nic nie biorę -poza lekami na zatoki..

mmm-dam znac jak tylko dojadę do domostwa :))

Kahaka- nie widziałam Twojego posta aż go teraz mmm zacytowała..
my robimy pożegnanie pani jutro bo tylko jutro nasza sala jest wolna-mamy największą salę w przedszkolu i tam ciągle coś się dzieje i inne grupy przychodzą i ćwiczą...w środę jest pożegnanie naszej grupy a w czwartek i piątek sa pożegnania zerówki
a od poniedziałku od 20 czerwca to juz niewielu rodziców wysyła dzieci do przedszkola...to ostatni tydzień gdzie wszyscy chodzą..
&&&&& za męża siostry..

Kasik oby lutka podziałała bo zrobi się torbiel;/;/ale Cie załatwił...

reklama
Kasik - pęccherzyk powinien Ci sie bez problemu wchłonąc, tak się czasami zdarza i nie ma się co denerwować, jak to mówi mój mąż "tylko spokój może nas uratować...

mmm, mama - no musze wytrzymać, a jak przyjade do domu to się zdrzemnę

Dzięki dziewczyny

Denerwuje się tylko dlatego, że normalnie przy stymulacji mialam owulacje i pchezryki same pękaly, przez ponad rok. Tylko, że wtedy mialam niedrożne jajowody i jakby ciąża była niemożliwa. Teraz jestem po udrożnieniu i gdy zdecydowaliśmy się na IUI, los płata nam figla i pęcherzyk po prostu sobie nie pęka. Dlatego się wkurzyłam... Mam nadzieje, że w klinice zajmą się nami profesjonalnie, a nie tak jak tu - co będzie to bedzie.

Kasik bardzo Ci współczuję...
Mogę Ci polecić dr Lewandowskiego z kliniki Novum w Warszawie,tam się zajmują pacjentami profesjonaliści w każdym calu.
Wiem,że to kawałek drogi od Was ale warto.Jakbyś potrzebowała więcej info to z chęcią pomogę,kontakt,tani i fajny hotelik bliski itp.
Trzymajcie się:)
Parodia...ja sama byłam tam dawczynią komórki jajowej a teraz nie mogę zajść w ciążę...

Dzięki dziewczyny

Denerwuje się tylko dlatego, że normalnie przy stymulacji mialam owulacje i pchezryki same pękaly, przez ponad rok. Tylko, że wtedy mialam niedrożne jajowody i jakby ciąża była niemożliwa. Teraz jestem po udrożnieniu i gdy zdecydowaliśmy się na IUI, los płata nam figla i pęcherzyk po prostu sobie nie pęka. Dlatego się wkurzyłam... Mam nadzieje, że w klinice zajmą się nami profesjonalnie, a nie tak jak tu - co będzie to bedzie.
Ja miaąłm dokładnie taką sytuacje w poprzedim cyklu, też mieliśmy mieć IUI i chyba przez tydzień codziennie jeździliśmy do gin na podglądanie i pęcherzyk urósł, ale nie pękł...a nigdy nie miałam z tym problemu... po prostu złośliwość losu i tyle...

Szwagra wypuścili, ma podejrzenie arytmii serca. Kazali mu iść do kardiologa.

kasik, ale Ci się porobiło...:no: dobrze, że zmieniasz lekarza, oby był mądrzejszy od poprzedniego!
wikula, a gdzie Ty pracujesz? Bo chyba wcześniej nie pracowałaś, czy pokręciłam coś?

Ja walczę z szydełkiem.

Oliwkakarolina - a co cię zskłoniło do bycia dawczynią komórki jajowej?? Pytam tak z czystej ciekawości...

Kahaka - ja normalnie nie pracuję, tez tylko przez dwa dni siedzę w sekretariacie szkoły

Oliwkakarolina - a co cię zskłoniło do bycia dawczynią komórki jajowej?? Pytam tak z czystej ciekawości...

Kahaka - ja normalnie nie pracuję, tez tylko przez dwa dni siedzę w sekretariacie szkoły

Wikula...miałam taką wewnętrzną potrzebę.Poważnie.
W każdym razie komuś pomogłam,fasolka się przyjęła i kiełkuje:)

Wikula- jesteś panią sekretarką :))

Oliwka- no widzisz jak to jest-innej kobiecie dałas szczęście a teraz sama nie możesz zajść ...
ale &&&&&&&& za ten cykl..

Kahaka- walcz z szydełkiem a potem czekamy na fotki :):-p

reklama
Oliwka, opowiedz wiecej o tym "dawaniu" komorki...
wikula, kasik - moze to stres Wam psoci w pecherzykach. Pewnie tak, tylko nawet jesli to co z tym zrobic, prawda? "Odpuscic" sie nie da... Gadam jak wszyscy "obcy", ktorzy po uslyszeniu o niemoznosci zajscia w ciaze odpowiadaja: "Musisz wyluzowac, wtedy na pewno zajdziesz". Tez tak macie? Brrr... Pewnie maja racje ci "obcy", ale jak to zrobic zeby sobie odpuscic, wyluzowac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry