oliwkakarolina dziękuję bardzo!!! Narazie jedziemy do Invicty w Gdańsku, już raz tam byliśmy na darmowych konsultacjach. Zrobiłam badania, wiec chociaż po te wyniki tam pojedziemy. I zobaczymy co tam nam zaproponują, tzn już proponowali, ale własnie zrezygnowałam, bo mój gin mnie przekonał. A teraz masakra... W kazdym razie dziękuję za wsparcie, jak coś, to odezwe sie po namiary.
Swoją droga, bardzo szlachetnie postąpiłaś, też bym kiedyś chciała komuś pomóc w taki sposób...
A może któraś z Was byla właśnie w Gdańku i moze polecic dobrego fachowca? I jakiś tani nocleg też by się przydał.
mama05 dzięki, porobiło się, ale będziemy walczyc, póki starczy sił...i kasy...
Wiecie, jestem teraz w takiej sytuacji, że nie pracuje. Jestem na zwolnieniu, a ciaża byłaby teraz najlepsza, bo poszłabym na zwolnienie ciążowe, jako kontynuacja. Jak zajde już po zwolnieniu, to nie dostane ani grosza. A do pracy pójde dopiero po macierzyńskim. Dlatego tak bardzo nam teraz zależy, między iinymi z tego właśnie powodu. Szefowa mnie zwolnila, ja jej sparwe w sądzie wytoczyłam i musze jakoś sobie radzic, zeby tylko z męża pensji nie życ. Dlatego to wszystko wnerwia mnie podwójnie...