Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Błonka - witaj w klubie Ja też mam kominek i jakoś kombinujemy ale ceny są makabryczne! Chyba będę musiała obniżyć temperaturę z 22 na 20. Chyba zamarznę, bo ja ciepłolubna jestem
my mamy taki piec smieszny ze jak za malo grzejemy , to rachunki sa jeszcze wieksze... bo piec nie daje rady szybko ogrzewac domu i przy niskiej temperaturze pali gaz jak szalony a do kaloryferow i tak mniej idzie ciepla wiec nam to nic nie daje.. a znow jak palimy tak zeby bylo cieplo i systematycznie caly czas tak samo to rachunki sa mniejsze... chore nie? nienawidze tego ogrzewania i nienawidze zimy!!!! chclielismy na ekogoszek piec.. ale niestety okazalo sie ze "rure mam nie taka jak trzeba do komina i trzeba by wszystko wymieniac ;/
aha, no my dom ogrzewamy.. do tego mamy nieszczelny dach ;p i nie mamy ocieplenia jeszcze zrobionego.. ;p i nam wszystko ciepło przez sciany ucieka... my bysmy piec do piwnicy wtrynili ale kurcze instalacja do tego kosztuje majatek + piec i ekogroszek... ;/ nie wiem jak przezyjemy ta zime, w pazdzierniku ostatnia inseminacja bo sie rachunki za gaz zaczną..
Błonka my dostaliśmy z gminy częściowe dofinansowanie....wpłaciliśmy 3tysiące,drugie 3 Teść nam wpłaca a resztę gmina.W sumie to 20tysięcy zaoszczędziliśmy
Na staraczkach mamy fasolkę)))
Witam was kochane. :*
Po pierwsze dziękuje że byłyście ze mną Jestem już w domku z wypisem i wszystko jest ok L4 na 2 tyg i do kontroli, bo na prawym jajniku mam niewielką cyste...