reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A mnie czeka nie przespana nocka:(
Będę latać do toalety co chwilę z myślą,że @ przylazła...może przylezie...
Wika,atakuj męża:)))
Dobranoc

Hej,
Ewcia, ja nie mam świetlicy! mam zerówkę, tzn. 5-latki same, w tym dziecko z Zespołem Downa, a ja sama na 25 dzieci!!!! I też robie awans, mam pisania od cholery, a jeszcze to dziecko z ZD...
Wikula, i jak, działałaś? :-)
Carolinee, przy torbieli to @ może Ci się opóźnić...więc się nei stresuj tak.

Kasia już jest długo... 35dc...zawsze prawie się opóźnia ale nigdy nie miałam takiej jazdy,że czułam,że @ już jest...
Ja jak tak czuję to w ciągu 15min mam @ a teraz nic...2 dni...Kurde,wkurza mnie to...ale to może być wpływ leków.
Powodzenia w szkole&&&&&&&&&&&&&&
Ja zawiozłam Oliwkę a Nina została w biurze,zasmarkana jest:( Zaraz do domu jedziemy grzać się w łóżku.

Carolineee - tak jak Wikulaa pisze, na pewno nie zrobił tego specjalnie, ale jakoś smutno mi się zrobiło, zwłaszcza, że on sobie żartował, bo myślał, że to jakaś plota z tą ciążą.

Tymonka - nie wiem czy się poczuł głupio, bo mu nie wyjaśniłam tej sytuacji tylko udawałam, że rzeczywiście nigdy w ciąży nie byłam. W końcu nie wszystko musi wiedzieć, zwłaszcza, że on strasznie wścibski jest.

Kahaka - odpisałam Ci na temat na CPP.

Ewcia - nie fajnie z ta pracą. Mój M dzisiaj ma rozmowę w sprawie nowej pracy, może cosik z tego wyjdzie. Niedawno awansował na wyższe stanowisko i wyobraź sobie, że zarabia mniej!:szok: Nie ma teraz dodatku za nocki i mniej nadgodzin a na dokładkę ma ludzi pod sobą i więcej obowiązków. Wkurzył się i szuka nowej pracy. Ja za to na moją pensję mówię "kieszonkowe", bo do niczego innego jej porównać nie można. Ceny rosną a oni sobie w kulki lecą! Dostaliśmy 800 zł. rachunku za gaz, a potem po 400. Mamy ogrzewanie gazowe. Skąd na to brać? Oj źle mnie nastroiła wiadomość od Ciebie.

Wikulaa - u mnie też jajko się kluje, ale muszę jeszcze dwa spisać na straty :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry