reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

tempke mam 37 C wiec chyba jest już blisko:-)
ze tez takie problemy sa z tym zajsciem jak ktos chce to nie moze.Moja znajoma bylam 2 razy w ciazy z wpadki i nie chciala miec dzieci to usunela.Teraz ma 3 wpadke ale rodzi w sierpniu.

reklama
WITAM Dziewczyny:-) Kinguś przede wszystkim sie nie smutaj, blagam!!! Nic to nie da.. Trzeba sie cieszyc ze to wszystko teraz wyszlo i ze mozesz podreperowac swoj organizm przed pojawieniem sie ukochanej Fasoleczki:tak:Glowa do gory Malenstwo:tak::-)
Dziewczyny mam problem.... bo mam dziwne uplawy od zakonczenia @ i one maja dziwny zapach..czegos takiego to ja jeszcze nie mialam:-(poradzcie cos bo oszaleje..

WITAM Dziewczyny:-) Kinguś przede wszystkim sie nie smutaj, blagam!!! Nic to nie da.. Trzeba sie cieszyc ze to wszystko teraz wyszlo i ze mozesz podreperowac swoj organizm przed pojawieniem sie ukochanej Fasoleczki:tak:Glowa do gory Malenstwo:tak::-)
Dziewczyny mam problem.... bo mam dziwne uplawy od zakonczenia @ i one maja dziwny zapach..czegos takiego to ja jeszcze nie mialam:-(poradzcie cos bo oszaleje..
Witaj! Moja rada- to idz czym predzej do lekarza- bo upławy świadczą o tym,że coś tam się dzieje... I trzeba sprawdzić co. Musisz być zdrowa... I musisz dbać o te sprawy. To wszystko z troski o Ciebie:tak: Pozdrawiam

witajcie moje drogie:-)

jestescie niesamowite piszecie tak duzo i ciekawie ze chcialabym kazdej odpisac a pozniej wszystko mi sie myli:-(

witam serdecznie nowe staraczki i pewnie razem razniej!!!!

dziekuje za mile slowa o mojej malej pisi Martusi:rofl2:

ja dostalam dzis planowa @ wiec juz niedlugo zaczynam mierzyc tem

co do krotkich i slabych okresow jwsli nie jestescie pewne czy to napewno byl on i podejrzewacie fasolinke to lepiej zrobic tescik i juz wiedziec wkoncu czlowiek sie chociaz troche uspokoi i wie na czym stoi, ja robilam regularnie trzy testy za kazdym okresem :-D bo nie moglam sie doczekac a jak juz sie doczekalam dwoch kresek to i tak zrobilam dodatkowe dwa dla pewnosci:-D, wiec nigdy nam kobieta sie nie dogodzi i tak bedziemy robic testy i tak:-D

mam nadzieje ze wszystkie proby beda pozytywne:tak:

dzis u nas bylo tak pieknie ze caly dzien w parku przesiedzialysmy bylo super ani jednej chmurki:-)

pozdrawiam serdecznie

Kinguś nie bądz smutna, musisz to wszysto przejsc aby potem bylo lepiej! Wiesz ja tez mam Pco, mialam te same badania.Ja dziś dokladnie czuje sie tak jak ty, kupiłam testy owulacyjne i oczywiscie nic.PCO charakteryzuje sie cyklami bezowulacyjnymi, i jajnikami oblepionymi ogromem pustych pęcherzykow a nie ma tego jednego najwarzniejszego.Musisz zrobic te badania, sa bardzo istotne.Pamiętaj że PCO nie wyklucza ciąży!!!!!!!!!!i napewno będzie dobrze, a teraz już sie nie smuć:tak::tak::tak:;-)

Dziewczyny czy ciąża może zmienic wynik testu owulacyjnego??

Czuje sie strasznie, jestem wykonczona po calym dniu pracy , nie mam siły po tym zwolnieniu nie daje juz rady...........:-:)-:)-(

Idź do ginka! to może być jakieś zakażenie, nie ryzykuj.

Witaj! Moja rada- to idz czym predzej do lekarza- bo upławy świadczą o tym,że coś tam się dzieje... I trzeba sprawdzić co. Musisz być zdrowa... I musisz dbać o te sprawy. To wszystko z troski o Ciebie:tak: Pozdrawiam

iwonaka a moze to fasolka? robilas tescik??:tak:
Dziek za odpowiedz Kochane moje, wiem powinnam sie wybrac.. i musze to zrobic, dzieki wielkie. Marzenixx testu nie robilam bo @ byla wiec nie wiem czy to jest sens.. mam dosc widoku jednej krechy:-(

reklama
Witajcie dziewczyny. chciałabym stać się jedną z was. mam 2 córki 10 i 6 lat. zawsze miałam nie regularne cykle . W ubiegłym roku zaszłam w nie planowaną ciążę. Ponieważ miałam na głowie komunię córki brak okresu mnie nie zdziwił. Kiedy zorientowałam się co jest grane okazało się że to już 8 tydzień. Poszłam do mojego lekarza i było wszystko w porządku. muszę powiedzieć że leczę się na nadciśnienie i niestety przez ten czas brałam leki których nie powinnam. W 10 tygodniu poroniłam . To była dla mnie tragedia . Nigdy nie myślałam że mnie to spotka. Nikt z mojej rodziny ani znajomych nie poronił. gdy doszłam do siebie postanowiłam że urodzę jeszcze jedno dziecko. Zrobiłam komplet badań , przeszłam na bezpieczne leki i klops. Nie mam opisywanych przez was charakterystycznych temperatur , śluzu jak na lekarstwo. nie odczuwam buli owulacyjnych.A czas ucieka. Styczeń 2009 już uciekł . W związku z ciśnieniem wskazane jest żeby urodzić zimą lub wczesną wiosną kiedy nie ma gorąca. Mam dwie córki przydałby się chłopczyk teraz. Będę wdzięczna za wszystkie rady. Mam nadzieję że razem nam się uda.

Do góry