reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

butterfly27 wg mnie choć nie jestem takim super znawca ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie chodzi o wysoka temperature ale podwyzszona np ja przed owu mam 36,6 a po owu 36,8 lub 36,9 i wlasnie w ciazy ta tempka mi sie utrzymywala do samego konca tz kilka dni po planowanej @ raz tylko podniosła mi sie powyzej 37 ale tak noramlnie byla od 36,8-37, normalnie po kilku dniach po owu mi spada a w ciazy nie spadla wiec moje drogie nie wolno tracic jeszcze nadziei

Bardzo dziękuję za miłe słowa! :-) Zobaczymy za kilka dni! Już niedługo.
Pozdrawiam

reklama
Witam :-)

Dawno mnie nie było, w sumie nie mam się czym chwalić. Owu brak, temperatura w dołku cały czas a dziś 25 dc. Oj nie będzie łatwo, nie będzie.

Miłego popołudnia :)

Cześc Dziewczyny!!!pamiętacie mnie jeszcze?:confused:;-).
Dawno się nie odzywałam chociaż codziennie czytam Wasze posty:tak::tak::tak: i oczywiście ogromne gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:, a za pozostałe Kobitki cały czas trzymam kciukaski:-).
rudkaRadzio jest prze, prze, przecudowny:tak::tak::tak:
Marzenixgratuluję i życzę wszstkiego co najlepsze na Waszej nowej, wspólnej drodze życia!

Ja dziś robiłam pierwszy test owulacyjny i druga kreska wyszła bladzieńka więc to chyba nie to:zawstydzona/y:. Po pracy pojechałam do szpitala do przyjaciółki, ktora leży na patologii ciąży tydzień po terminie a córeczka nie chce wyjśc:szok:, badania mają obie bardzo dobre chociaż mamuśka ma lekką anemię:baffled:, więc czekamy:tak:, przed moim wyjściem robili jej ktg i okazuje się, że ma skurcze a co najdziwniejsze, że ona nic szczególnego nie odczuwa:szok:. Zobaczymy może noc przyniesie dobre nowinki:tak::-D:tak:. Niestety "tatuś" jak się dowiedział o ciąży to przepadła jak kamień w wodę i nie poczuwa się do odpowiedzialności:angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::wściekła/y::baffled:, więc przyjaciółki ją wspierają:tak:.
Oj ale się rozpisałam:sorry2:
Życze Wszystkim spokojnego i owocnego:tak::tak::tak: wieczorku:-)

dziewczyny bylo super!!!:-D:-D:-D ale ze to nie ten wątek do opisywania ślubów wstawie wam fotke a reszte opowiem przy okazji:-):-):-)
Gratuluje, pięknie wyglądacie

a u mnie chyba kicha tym razem dzis mam 5 dpo i spadla mi gorączka to chyba nie wroży nic dobrego :crazy: a tak sie dobrze zapowiadalo :-(
Trzymam kciuki jeszcze nic starconego ;-)

Niestety po raz kolejny okazało się u mnie, że natura na razie niechce żebyśmy mieli dzidziusia :(
Nie martw się w końcu musi się udać:tak:

a ja wpadlam sie pochwalic :-D od soboty rano jestem znowu ciocią :-D
kinguś i jak rozmowa wypadla??
Gratuluje :-):-) Ja jestem zadowolona bo chyba nie wypadłam źle ale szukają chyba kogoś z doświadczeniem. Jutro o 10 będę wiedziała czy mnie chcą czy nie.

Jutro ide do lekarza i mam nadzieje dowiem się co i jak z moją fasolinką
Daj znać jak było.

u mnie nadal cisza z @ kurcze korci mnie zeby zrobic test ale mam nadzieje ze bede twarda i wytrzymam do piatku, bo niby nie hce sie nakrecac ale to silniejsze ode mnie
Życzę cierpliwości i pozytywnego wyniku :tak:

Witam jestem nowa. Zafasolkowalam ...Robilam dzis test i 2 grube krechy. Ostatnia @ miala 20 lipca 2008. Czy mozecie mniej wiecej powiedziec ktory to tydzien?? Jutro lece do lekarza... Pozdrawiam
Gratuluje:-):-):-)

Ja niestety będę musieć jeszcze trochę popróbować - kolejny;-) raz nic z tego:-(. Dziś pierwszy dzień cyklu, ale tym razem będę się wspomagać ziółkami. Nowy cykl, nowa nadzieja.
Trzymam kciuki żeby to był ostatni ;-);-)

No to ja niestety nie mam nawet co robić sobie nadziei:crazy: U mnie tylko 36.8.
Dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe ;-)

Dawno mnie nie było, w sumie nie mam się czym chwalić. Owu brak, temperatura w dołku cały czas a dziś 25 dc. Oj nie będzie łatwo, nie będzie.
Nie trać nadziei :tak: Będzie dobrze ;-)

Madzio1980 pamiętamy :-) Trzymam kciuki za owulację

A mnie coś bolą jajniki :-(

Ostatnia edycja:
u mnie nadal cisza z @ kurcze korci mnie zeby zrobic test ale mam nadzieje ze bede twarda i wytrzymam do piatku, bo niby nie hce sie nakrecac ale to silniejsze ode mnie
życze pięknych ||
Witam jestem nowa. Zafasolkowalam ...Robilam dzis test i 2 grube krechy. Ostatnia @ miala 20 lipca 2008. Czy mozecie mniej wiecej powiedziec ktory to tydzien?? Jutro lece do lekarza... Pozdrawiam
gratulacje!! policz w kalendarzu od 20 lipca licząc
Madzia_Singh i inne dziewczyny, kórym się udało - graulacje! Ja niestety będę musieć jeszcze trochę popróbować - kolejny raz nic z tego:-(. Dziś pierwszy dzień cyklu, ale tym razem będę się wspomagać ziółkami. Nowy cykl, nowa nadzieja.
Powodzenia!!!!
No to ja niestety nie mam nawet co robić sobie nadziei:crazy: U mnie tylko 36.8. Ale trzymam za Ciebie kciuki! a testowanko już niebawem:-).
moze jeszcze nic straconego!!!!głowa do góry:-)
moze owulacji jeszcze nie bylo,u mnie zdarzalo sie miec duzo pozniej owu niz wynikałoby z dlugosci cyklu,trzymam kciuki!!!!
rudkaRadzio jest prze, prze, przecudowny:tak::tak::tak:
Ja dziś robiłam pierwszy test owulacyjny i druga kreska wyszła bladzieńka więc to chyba nie to:zawstydzona/y:. Po pracy pojechałam do szpitala do przyjaciółki, ktora leży na patologii ciąży tydzień po terminie a córeczka nie chce wyjśc:szok:, badania mają obie bardzo dobre chociaż mamuśka ma lekką anemię:baffled:, więc czekamy:tak:, przed moim wyjściem robili jej ktg i okazuje się, że ma skurcze a co najdziwniejsze, że ona nic szczególnego nie odczuwa:szok:. Zobaczymy może noc przyniesie dobre nowinki:tak::-D:tak:. Niestety "tatuś" jak się dowiedział o ciąży to przepadła jak kamień w wodę i nie poczuwa się do odpowiedzialności:angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::wściekła/y::baffled:, więc przyjaciółki ją wspierają:tak:.
:-)
u mnie i u Radka nieciekawie teraz, wczoraj miał szczepienie a mnie jakas grypa rozkłada,z nosa cieknie,boli gardlo,mam nadzieje ze mu to nie zaszkodzi:baffled: jak sie do jutra nie poprawi to pojde po jakis antybiotyk do lekarza
bardzo wspolczuje kolezance,nie wyobrazam sobie opiekowac sie dzieckiem w pojedynke zwlaszcza po porodzie,mam andzieje ze rodzina i przyjaciólki nie zawiodą i pomogą...a takich facetow to se powinno......juz nie bede konczyc:angry:
Ja jestem zadowolona bo chyba nie wypadłam źle ale szukają chyba kogoś z doświadczeniem. Jutro o 10 będę wiedziała czy mnie chcą czy nie
na pewno cie wezmą!!!!w koncu mlodzi nuczyciele tez muszą gdzies doswiadczenia nabrac i na pewno mają swieze spojrzenie na prace:) a jak nie ta praca to lepsza sie trafi,nooo trzymam kciuki:)

Dzień dobry z ranka :-)

Madzia_Singh - witam ciepło i gratuluje!!!!
kinguś - trzymam kciukasy za pozytywne wieści nt pracki :tak:
iki, butterfly27, adolfina - życzę powodzenia i owocnego cyklu ;-):-):tak:

Miłego dnia zyczę wszytkim!!!

Cześć dziewczynki
Niestety nie dostałam tej pracy no trudno ale szukam dalej :tak: Miłego dnia życzę wszystkim.
Rudka a Radkowi życzę dużo dużo zdrówka niech to choróbstwo sobie pójdzie :angry::angry:

kinguś -dobre podejscie nie ta to inna ja tez takie mam:-)

u mnie nadal cisza z @ temperatura wyzsza 36.9, a bylo 36.8:-) jeszcze tylkodwa dni i testuję:-)

pozdrawiam gorąco milego dnia

Cześć dziewczynki
Niestety nie dostałam tej pracy no trudno ale szukam dalej :tak: Miłego dnia życzę wszystkim.
Rudka a Radkowi życzę dużo dużo zdrówka niech to choróbstwo sobie pójdzie :angry::angry:

głowa do góry! napewno znajdziesz dobrą pracę, a fakt faktem że czasami nie jest lekko i podcinają człowiekowi skrzydełka ale nie ma co się załamywać tylko iśc do przodu:tak: w każdym razie trzymam kciuki:-)

reklama
Cześć dziewczynki
Niestety nie dostałam tej pracy no trudno ale szukam dalej :tak: Miłego dnia życzę wszystkim

Witajcie dziewczynki :-)

Kingus- Szkoda ze nie dostalas tej pracy , ale napewno znajdziesz sobie fajniejsza :tak:;-)
Maja33- trzymam kciuki noi oczywiscie za reszte dziewczyn tez :-D
A ja juz wczoraj dostalam pregnyl, mam jeden pecherzyk w lewym jajniczku ma 19mm.... w zwiazku z tym dzialamy juz od 2 dni :-p:laugh2:

Milego dnia kochane....:-D

Do góry