U
użytkownik 181
Gość
Czy po zagniezdzeniu od razu test może być pozytywny? Moim zdaniem stężenie musi urosnąć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi lekarz kazał brać luteine, żeby pęcherzyk pękł i w razie ciąży jej pomógł ,a duphaston to też progesteron więc myślę że nie zaszkodzi ,skoro lekarz tak zaleciłCześć dziewczyny, ja chyba znów dostałam do głowy... 16 dc, a temperatura dalej 35.90, powinnam brać duphaston od dziś, ale czekam i zacznę od jutra. Bo liczyłam że coś się uda. Myślicie że duphaston nie przeszkadza w wystąpieniu owulacji? naczytalam się głupot i nie wiem co mam robić, to mój ostatni cykl w którym w ogóle się staram chyba...
Pewnie że raźniej. U mnie nie ma nawet jednego dziecka i dalej ciągle starania i dalej nic. Nie wiem co się dzieje... bo wcześniej cykle super, teraz dalej nie ma owulacji drugi cykl z duphastonem i drugi z ovulomed Max.. A nie widać żadnej różnicyCzesc dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć;-)
Stramy się już 3 cykl i nic:-/ zaczynam się martwić czy wogóle się uda :-/
Mam 31 lat i 3 letnia Zosie,odkad zdecydowaliśmy się na drugie dziecko i poszłam na rutynową kontrolę do ginekologa pojawiły się same problemy.wczesniej wszystko jak w książce, cykl co 28 dni,żadnych problemów,nie stosowalam żadnych leków anty.na wizycie zaskoczenie-mega zmiana na jajniku-od razu markery -na szczęście wynik dobry ale co się stresu najadlam to moje,potem konsultacje i w ostateczności diagnoza że to początki endometriozy do obserwacji i zielone światło aby zajść w ciążę.. cykle po tym wszystkim mam tak rozlegulowane że nie wiem kiedy co mam :-) staramy się cały czas,obecnie powinnam mieć dni plodne więc teraz 2 tygodnie oczeliwania:-) mam nadzieję że z wami będzie mi razniej:-)
Pozdrawiam i czekam na dobre wieści od Was :-)
3 miesiące to tyle co nicCzesc dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć;-)
Stramy się już 3 cykl i nic:-/ zaczynam się martwić czy wogóle się uda :-/
Mam 31 lat i 3 letnia Zosie,odkad zdecydowaliśmy się na drugie dziecko i poszłam na rutynową kontrolę do ginekologa pojawiły się same problemy.wczesniej wszystko jak w książce, cykl co 28 dni,żadnych problemów,nie stosowalam żadnych leków anty.na wizycie zaskoczenie-mega zmiana na jajniku-od razu markery -na szczęście wynik dobry ale co się stresu najadlam to moje,potem konsultacje i w ostateczności diagnoza że to początki endometriozy do obserwacji i zielone światło aby zajść w ciążę.. cykle po tym wszystkim mam tak rozlegulowane że nie wiem kiedy co mam :-) staramy się cały czas,obecnie powinnam mieć dni plodne więc teraz 2 tygodnie oczeliwania:-) mam nadzieję że z wami będzie mi razniej:-)
Pozdrawiam i czekam na dobre wieści od Was :-)
A czy ktoś Ci podpowiedział ,że może jakiś wyjazd gdzieś ? choćby na weekend ? mi to pomogło i to serio przy wszystkich 3 raza ,zaszłam poza domemPewnie że raźniej. U mnie nie ma nawet jednego dziecka i dalej ciągle starania i dalej nic. Nie wiem co się dzieje... bo wcześniej cykle super, teraz dalej nie ma owulacji drugi cykl z duphastonem i drugi z ovulomed Max.. A nie widać żadnej różnicy![]()