reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Moja ginekolog też mówi, że dziś ta granica bardzo się przesuwa. W zeszłym roku staraliśmy się przez jakiś czas ale nie udawało się (wyniki ok). Potem przerwaliśmy starania z kilku powodów i temat wrócił. Wiem, że to już "ostatni dzwonek". Jak nie teraz to wcale. Odkąd interesuję się tematem poznałam sporo dziewczyn które zostały mamami troszkę późniejMnie też wiem stresował bardzo. W czerwcu miałam wpadkę i byłam przerażona ze względu na to, że właśnie młoda nie jestem. Niestety poroniłam ale mam fajną ginekolog która mi mówi że teraz 35+ to normalny wiek na ciążę. Ja mam już dwóch synów 13 i 11.
Gondzi_a
Fanka BB :)
Cześć 
W lutym kończę 37 lat
od ponad roku staramy się o dziecko. Za nami 2 poronienia ale nie podajemy się. Po dość obszernej diagnostyce naszych niepowodzeń jest nadzieja że następnym razem się uda
Mam już syna, 13 latka
( z byłym mężem ) i marzy mi się jeszcze jeden maluszek 

W lutym kończę 37 lat

Mam już syna, 13 latka

Paula000
Zaangażowana w BB
WitajCześć
W lutym kończę 37 latod ponad roku staramy się o dziecko. Za nami 2 poronienia ale nie podajemy się. Po dość obszernej diagnostyce naszych niepowodzeń jest nadzieja że następnym razem się uda
Mam już syna, 13 latka( z byłym mężem ) i marzy mi się jeszcze jeden maluszek
![]()
Widzę, że jak do tej pory wszystkie 3 jesteśmy w podobnym wieku

Renata3209
Zaciekawiona BB
Urodziłam 30.10 mam 36 lat
zaraz 37
Paula000
Zaangażowana w BB
RozumiemTo Plan męża. Teraz wpadliśmy w czerwcu i aż do poronienia przez 4 miesiące czułam się fatalnie, wciąż mdlałam. Zupełnie byłam nie do życia. Stwierdził że w tamtym roku całe wakacje był tylko z dziećmi bo ja totalny zgon więc w tym roku, zajmiemy się dziećmi a po wakacjach możemy zrobić sobie dziecko
Oczywiście nie będziemy się zabezpieczać, kończyć we mnie też nie będzie i jak coś wyjdzie to fajnie a jak nie to po wakacjach już tak z nogami do góry po seksie![]()

GratulacjeUrodziłam 30.10 mam 36 latzaraz 37
reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Witaj Atenaja 41 i urodziłam w kwietniu a teraz walczę o trzecie![]()
Napisz coś więcej, proszę....