reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

iwonka.. zgaga... hm... ciekawa sprawa :-D:-D:-D
lisica. to tak jak rodzice mojego też nie obchodzą ani mikołaja ani gwiazdora więc też mamy z głowy prezenty dla nich..
fimka woooow widzę że już masz z głowy :-D
ookatkaoo nie ma co się stresować.. już tam na górzezaplanowane jest dla was maleństwo w odpowiednim czasie :tak:

a co do prezentów to my mamy 6.12 mikołaja i 24.12 przychodzi gwiazdor ale prezenty otwiera się dopiero po kolacji wigilijnej.. część rzeczy dla dzieciaków już mam.. mężusiowi kupiłam taki cieeplusi sweterek bo ostatni mu się już zniszczył.. mam nadzieję że będzie zadowolony :tak: dla mamusi zawsze się z siorką składamy i kupujemy jakiś lepszy kosmetyk albo coś co potrzebuje ;-)

edit Fimka dla teściowej bilet w daleką podróż - ale tylko w jedną stronę :-D zaaartujęęęę ja mam akurat fajną teściówkę i złego słowa nie mogę powiedzieć ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to mam problem z prezentami dla synka... Wszystko ma i sam nie wie czym się bawić. Powynosilam wczoraj połowę zabawek na strych :-/ pewnie jakąś grę planszową i klocki, sama nie wiem...
Mały zasnął, dosłownie padł po całym dniu wyglupow, a ja znikam do łazienki przygotować się na namietny wieczór :-p

Dziewczyny podziwiam. Szczegolnie ciebie Fimka. Jestes bardzo zorganizowana. Ja o prezentach bede myslec w grudniu :/
A z corka nie mam problemu bo list do Swietego dawno wyslany :)

Lisica hihi! powodzenia! a dla synka może kup coś z serii czuczu.. np czuczu rączka rysuje pojazdy.. fajna sprawa jak mały interesuje się pojazdami i przy tym nauczy się malować ;-) ja bardzo lubię zabawki edukacyjne i na takie stawiam w tym roku! :tak: a lego to najlepsza sprawa i z tym się chyba każdy zgodzi :-)

edit Fimka a może karnet na masaż do jakiegoś salonu kosmetycznego? albo na jakiś zabieg kosmetyczny np oczyszczanie twarzy?

Ostatnia edycja:
A ja mam takie doła dziś że hej, normalnie w pracy okropna atmosfera, boję się jutro tam iśc.
Katka tak mi przykro, widzę że ten miesiąc jest pełen rozczarowań( włącznie ze mną) to pewnie będziemy sierpniówkami.
Domka no znowu razem testujemy, zaczęłam mierzyc temperaturę.
Iwonka poprawiłam @12.11 a on i tak pokazuje 13.11 na następnej planszy cyklu

reklama
Do góry