reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zasnelam z malym na poktorwj godz a mialam wyskoczyc do sklepu bo cola sie konczy:( i smieci wyrzucic:/ ehh i znowu nadrukowaly:)

Agita napewno z tego samego dnia nie beda poniewaz z Fabim nue mialam postepu porodu meczylam sie ponad 30 h i teraz juz gin rzucil ze to tylko prowizoryczna data(pomyslalam ze umowimy sie na cc) i pewnie tak bedzie nie chce rodzic sn (ten bol:()...po drugie uag wykazalo ze ciaza jest mlodsza,ale tak tez mialam z malym i nadrobil i rozwiazanie bylo z terminu OM...
Dobrze ze mam obiad juz zagrzalam zupe maly wstanie to zje ubiore go i idziemy na dwor...
A co do przytulanek to mi ochota wrocila i teraz problem o to...bo moj jakos sie nie zbiera do nich...szlak mnie trafia:/
Zacytuje jego na moje zachowanie: NIECH TE 9 MIESIECY SZYBKO MINIE...strasznie latwo wyprowadzic mnie z rownowagi,nic mnie nie zadowala...a jak odpowie cos to od razu gotuje sie we mnie...(nie odpowiada tak jak bym chciala)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ritta to mój 13dc.. a cykle mam.. hmmm.. tego nie wie nikt :-D około 30-33 dni .. zaczynam już teraz zobaczymy czy coś się na dniach pokaże.. mam dwa opakowania czyli 10 szt więc staarczy :-D

uciekam robić obiadek bo mężuś zaraz z pracy wraca :-)

Caroline tylko ja nie potrafię się zbytnio lenić... czuję wtedy, że marnuje czas, ale dzisiaj no nie daje rady
Blue mam nadzieję, że to tylko chwilowe
Ritta ----->przybijam piątaka

Musiałam wyjść jeszcze po coś do sklepu i pomyślałam na chandrę zdałoby się jakieś ciacho zjeść, no i kupiłam - ale okazało się być nie dobre :( a myślałam, że se przyjemność zrobię
:eek: chyba idę okna myć

Musiałam wyjść jeszcze po coś do sklepu i pomyślałam na chandrę zdałoby się jakieś ciacho zjeść, no i kupiłam - ale okazało się być nie dobre :( a myślałam, że se przyjemność zrobię
:eek: chyba idę okna myć

Też pomyślałam, że czekoladka byłaby w sam raz na kiepski nastrój. Ale przez ten szpital (brak ruchu i podjadanie córki herbatników :zawstydzona/y:) przytyłam kilo i trzeba zrzucić.
Także słodkościom mówię :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry