reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Przepraszam za moje niekompetencje ;) ale takie terminy sa mi obce ;)

Wszystko jest mozliwe ;)

Boziu ja mam dalej glupawke po zjedzonym obiedzie ;)

Fimka a w takim wypadku testy ciazowe wychodza negatywne czy juz pozytywne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak - implantacja :)

Ritta piszę się choćby na te 2 kilo ;) a jak masz ochotę, to się podelektuj czymś dobrym - nie ma co sobie żałować - w końcu to małe co nieco ;) a nie obżeranie się. Ale mam nadzieję, że przy ewentualnej ciąży nadrobię kilogramy hihi.

Okna umyte, oby już do świąt nie padało deszczem :-D

Nie przepraszaj, każdej z nas to sie zdarza, ze czasami poprostu nie wiemy ;)

Często zdarza się że implementację myli się z implantacją, czyli «zakorzenianiem się, wszczepianiem, zagnieżdżaniem się czegoś».

Wiec implantacja zarodka :)

chyba chodzilo o implantacje...ale nie jestem pewna

Przepraszam, implantację ;) Wtedy jeszcze negatyw, bo dopiero po zagnieżdżeniu HCG się wydziela.
I to po kilku- kilkunastu godzinach :)
Implantacja wystepuje od 4-14 dni po zapłodnieniu.
U Ciebie Iwonko wypada mniej więcej 12-13 dzień po ovu :) Z tego co widze na wykresie.
Więc może to to! ;)

Ostatnia edycja:
Mozecie zerknac na moj wykres i cos z niego wyczytac jak Wam sie uda ;)

Czy w przypadku implantacji tak poznej (ewentualnie) testy ciazowe wychodza pozytywne czy negatywne? Jesli taka sytuacja mialaby miesjce to kiedy najlepiej zrobic kolejny test? Pytam bo nie mam o tym zielonego pojecia,

iwonka beta HCG wytwarzana jest ok 48h po zagnieżdżeniu ale test jeszcze jej nie wykryje. A zagnieżdżenie następuje pomiędzy 6 a 12 dniem po owulacji (najczęściej 8-9 dnień).

Dziewczyny jestem nienormalna. Namówiłam m. na przytulanko po pracy w jego mieszkaniu. W prawdzie obstawiam, że owulacja jednak była wczoraj bo chyba szyjka zaczyna się obniżać. Ale temperatura nie skoczyła więc może warto poprawić.
Bosssze jestem nienormalna. Cóż za desperacja. Ale on kochany powiedział że ok :-)

Fimka chyba czytałyśmy w różnych źródłach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry