reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

DOMKA-nie tata poszedl na planowa operacje,na ktora czekal dwa lata.Ale jest w Poznaniu a to od nas gdzies z 70-80 kilometrow to duzo czasu mi zajmuje dojazd.
A biznes mam odziezowo-straganowy do przeksztalcenia w odziezowo-sklepowy;-).

reklama
Hej dziewczyny
Jak ja ostatnio nie mogę sie rozkręcic, doła to mam z tydzień, w pracy tyle roboty że,nawet śniadania nie mam kiedy zjeśc,a w domu dziś jeszcze kawy nie wypiłam i nie wypije bo późno już jest.
Agita no pewnie że, fajnie by było córcię teraz miec, ale nie mam jakiegoś parcie że córka i koniec, byle byłoby zdrowe to jest najważniejsze.
Domka ty wiesz że nie zrobiłam, bo myślałam że go zaparzę, a Fimka napisała że, jak w ziarnach to muszę gotowac, normalnie wieczorem już mi się nie chciało, ale teraz ide i zrobię go.
Aha i widzę że, wykres się nie zaktualizował, dokonałam dziś wpisów, myślałam że będzie zaktualizowany.

Ostatnia edycja:
Domka na mnie nospa kompletnie nie działa, ale ja mam bardzo silne te bóle, największą ulgę odczuwałam biorąc ketonal, bo 1 tabletka dziennie i było ok, a tak zwykłych tabletek przeciwbólowych typu ibupromy czy panadole to co parę godzin muszę brać i to w dawce po 2 najlepiej:zawstydzona/y: Ostatnio się to trochę uspokoiło i miałam mniej uciążliwe @, a dzisiaj znowu tragedia:wściekła/y:

Fimka skoro jesteś, to własnie gotuje siemie, jedna łyżeczka kubek wody gotujemy przez 15 minut, tak?
Bubbles rozumie cię miałam takie bóle, i tylko ketonal pomagał innych nawet nie brałam bo po co, termofor z gorącą wodą przykładałam do brzucha, ale nie wiem czy tak można, mnie pomagał troszkę, po porodach bóle się znacznie zmniejszyły.

Bellaa a ten termofor nie zaszkodzi? Tzn. podczas @ nie powinno się brać gorących kąpieli itp. bo mogą być obfitsze krwawienia, a moje jest już meeega obfite, takie ciepło centralnie na brzuchu nie wywołałoby też takiego efektu?

Ostatnia edycja:
reklama
Bellaa a ten termofor nie zaszkodzi? Tzn. podczas @ nie powinno się brać gorących kąpieli itp. bo mogą być obfitsze krwawienia, a moje jest już meeega obfite, takie ciepło centralnie na brzuchu nie wywołałoby też takiego efektu?

Mozna ale nie kladziesz na brzuch tylko od strony plecow.Ja tez mam bolesne miesiaczki,to znaczy mialam bo ostatnio jakos lepiej je znosze.
Kiedys mi ginka wlasnie powiedziala,ze z przodu lepiej nie ale przy plecach mozna.Przykladsz do plecow tam ,gdzie jak mniemasz jest macica.
Pomaga mi tez picie herbatki rumianowej bo to rozkurca.I jeszcze magnez biore,tak dwie tabletki.

FIMKA-o tym termoforze przy owu to ja pisalam.Tak mi mowila moja kumpela,ze ponoc lekarka jej tak mowila i kumpela zaszla w ciaze.Potem tak pisalam Karoli i Karola jest w ciazy.Czyli wniosek z tego,ze moze to i racja.Tylko jak chodzi o owu to trzeba zaczac wczesniej,jeszcze przed nia.Wtedy ponoc przyjdzie piekna owulka.

Ostatnia edycja:
Do góry