reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Lisica, Caroline - ja jestem kurdupel i uwierzcie mi ze jak bym wazyla 50kg to bylabym toczącą sie kulą :szok::szok::szok:. Wy napewno nie jestescie wielkosci 14-latki ;) . Dzisiaj M kupil mi kombinezon na warjacje w sniegu na rozmiar wlansie 14latki :tak:

Caroline tak, mam synka prawie 4-letniego.
Obzarstwo obzarstwem chociaż wcale aż tak dużo nie jadłam :-D ale brak ruchu robi swoje.
Nadzieja ja wiem że 150 cm a ponad 170 to różnica ale wiesz - wazysz TYLKO ok 20 kg więcej od mojego synka :-)

Ostatnia edycja:
nadzieja! ja wolałabym wielkością przypominać 14-latkę niż toczącą się kulę.. a zimą to od tyłu jak bałwan - tylko marchewki brak :-D ale mam ogromne nadzieje że po drugim porodzie wezmę się za siebie! mam taki cel a co z tego wyjdzie zobaczymy - póki co skupiam sie na zdrowym odżywianiu żeby dzidzia miała all inclusive w brzuszku.. nie mogę sobie pozwolić teraz na diety i inne cuda..
lisica przgapiłam chyba :-D no i suwaczka nie masz to mnie zmyliło :tak:

dziewczyny jak już urodzimy to za rok o tej porze założymy wątek o odchudzaniu, dietach, chodakowskiej itd..:-D

Caroline masz dobrą pamięć ale krótką ;-) miałam suwaczek. O Chodakowskiej nie chcę słyszeć... Do dziś mnie bolą kolana. Sprawdź sobie zuzke light - z nią cwiczylam i widać efekty bez kontuzji i monotonii :tak:

oj lisica :-D moja pamięć ostatnio szwankuje.. nawet na zakupy jeżdżę z kartką :-D a co do ćwiczeń do wrócimy do tematu za rok na sierpniówkach :-) a gdzie teraz podział się twój suwaczek?

Witam wieczornie.
U mnie test owulacyjny negatywny wiec owu pewnie w piatek lub sobote :) Posluchala sie i czeka na m.
Oby tylko nie cykl bezowulacyjny a ja sie ciesze jak glupia...

Zazdrosze Wam dziewczyny centymetrow. Bo ja tez kurdupel 162 i szpilkami musze sie ratowac :)

Ritta nie musialas kasowac ;)

Wiecie ze zaczelam sie zastanawiac co ja zrobie z duzym brzuchem i niektorymi obowiazkami domowymi? Np. pralke mam na pierwszym pietrze, latem susze na dworze (mam zadaszenie), zima w piwnicy (przedwojenne skosne schody). moj pracuje a czekac na meza zeby zniosl pranie troche glupio... Drugi dylemat: jak ja przebiore posciel na pietrowym lozku u dzieci? O losie zaloze sie ze wiekszosc chcialaby miec takie problemy ;) a mi sie wydaje to przeszkoda niedo pokonania :baffled:

katka przeslij mi przepis na pierogi, moze jutro zrobie na obiadek :)

O jejku to żeś mnie teraz zabiła:DD
Nie znam przepisu ja zawszę robie na okooo??:p:-D

Witam się!
Widzę rozmawiałyście o libido, u mnie od soboty go brak nie wiem może przez zachowanie męża i to że dalej nie przeprosił??
Jestem w szoku jak niektóre z was piszą że ważą 40 kg:( tez bym chciała:D
Ja mam 175 cm wzrostu i maże 68 kg a przed ciąża z Nadią ważyłam 55 i od tamtej pory zrzucić nie mogę:(
MoJ Mąż twierdzi ze za dużo ważę, ale właśnie sprawdzałam i wszystko jest w porządku, na swój wiek i wzrost waże idealnie:p
Rita pisałaś ze szpilkami sie ratujesz:D a znowu ja jak ubiore to mi zawsze mama mówiła ze taka wysoka i jeszcze takie szpillki:D ale za to zawsze mówili że mam nogi do nieba:D przy swoich koleżankach naprawdę nieraz czułam się wyrośnięta:p

My z męzen wczoraj pokłóciliśmy sie jeszcze bardziej... wyobraźcie sobie jakiego syfu mi narobił przy tej zabudowie, zaczął wiercic i jeszcze troche sciany skuwał żeby kable potem od telefizora były schowana...ale to mało ważne, najlepsze jest to że o 7 sie obudził ze na siłownie idzie bo zawsze tak chodzi w pon, sr, pią. i zostawił mi ten cały syf...
wkoncu nie wytrzymałąm i wybuchłam że idzie w pizdu i zostawia mi ten syf a ja chyba też mam prawo być zmęczonaaa a on czym ja mam byc zmęczona... to nie nawet nie odezwałam... a on jeszcze dodał,,
Ze żadnej wdzięczności mu nie okazuje za to że on pracuje i zarabia i za to co robi....

Dziewczyny na boga przysięgam wam że nigdy się tak nie zdenerwowałam...
Powiedziałamm mu tak!

A ty to co do c****? Jaka jest twoja wdzięcznośc za to co ja dla Ciebie robie? za gotowanie? za sprzatanie? i nie zapomnij że ja tez zarabiam pieniądze,,,,
To jest twoja wdzięcznośc? wyzywanie od najgorszych? i wyszłąma... spałam z Nadią...
On... własnie teraz wyszedł do pracy i sie nawet nie pożegnał.... jade dzis do mamy, mam dośc...

Witajcie przepraszam ze teraz pisze ale wczoraj jak wrocilam z wizyty nie mialam sil...jeszcze tescie byli bo z malym zostali a pozno wrocilam a wiec:

Ciaze potwierdzil mlodsza jedt niz z om czyli pozno doszlo do zaplodnienia dlatego tez testy nie wychodzily,wyliczyl 5 tydzien,ale niestety serduszka nie zobaczylam...kazal nam przyjsc 23.11 po 19 na oddzial i zrobi usg i juz wtedy serduszko powinno byc...zalozyl karte ciazy termin na 4go ale ze wzgledu ze mialam cc powiedzial ze termin sie zmieni,tzn umowimy sie na cc...wiec teraz czekamy do 23go:)
Witam nowe staraczki i trzymam kciuki:) &&&&&&&&&
Wysylam rowjiez fluidki:) lapac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;)

reklama
Dzień dobry!

Już jutro zaczyna się weekend więc z tej okazji dzisiaj nie będzie żadnych zadań, tylko polecenie odpoczywania i zdystansowania się do wszystkiego. Ja dziś zapewne przez pół dnia będę powtarzać chińskie ciacho :yes:

"Panie Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz mi siłę to ich pozabijam".

Jestem oficjalnie wkurzona. I zazdrosna. Wczoraj napsuła mi krwi jedna laska, na samo wspomnienie dziś mi się ciśnienie podnosi. Chyba dziś przejdę się na siłownię, jakiś worek treningowy rozwalić.

Anulka - jestem pewna, że na następnym badaniu już zobaczysz serduszko :) Będziesz zmieniać suwaczek czy zostaje taki jak jest? Życzę zdrówka i dobrego samopoczucia kochana!

Katka - myślę, że wypad do mamy dobrze Ci zrobi. Ochłoniecie, przemyślicie pewne sprawy. Chyba któraś z dziewczyn już tutaj o tym pisała (zdawało mi się, że widziałam) ale bardzo polecam sposób z napisaniem do niego maila/listu. Z mojego doświadczenia wynika, że jest to naprawdę rewelacyjna metoda dojścia do porozumienia z facetem, ponieważ w kłótni każdy się odruchowo broni... a list facet przeczyta, pomyśli, przeczyta, przetrawi, przeczyta, zastanowi się.... po 10 powtórzeniach z czytaniem pewnie wyciągnie dobre wnioski :yes: On też na pewno nie chce się kłócić... trzymam kciuki kochana :)

Do góry