reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Powiem Ci co ja bym na Twoim miejscu zrobila. Poczekala do 28-30dc i zrobila albo bete albo test.
Ja jeszcze nie slyszalam zeby odraz po ovu ktokolwiek dostal @

Iwonka ja planuję do mojego gina się dobijac żeby mnie we wtorek przyjął. To jest dla mnie niezrozumiałe, pierwszy raz w życiu mi się to przytrafiło. Dzięki za radę.

Tez jestem ciekawa co Ci powie.

Pora wylaczyc laptopa.
Dobranoc i dajcie znac jak wyszyl testy ;)
Trzymam mocno &&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tylko na chwilkę.
Dziękuję za gratulacje :-) Zrobiłam wczoraj drugi test i kreska jest mocniejsza :-) Myślę, że Kobietka możesz mnie dopisać do listy zafasolkowanych. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Trzymam mocno kciuki za testujące jutro. Oby były same dwie kreski :-)

Lisica wydaje mi się, że to za wcześnie na @. Prędzej zagnieżdżenie. Mnie podbrzusze bolało od owulacji, a kilka dni przed terminem @ nawet ból się troszkę zwiększył. Pojawiły się też kłucia.

Katka mam nadzieję, że działasz dzisiaj? :tak:

Iwonka przykro mi z powodu cysty, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz. Trzymam kciuki za wpadkę :tak:

Aschlee przykro mi. Mam nadzieję że w tym cyklu już się uda.

Myszencja myślę, że skoro po luteinie nie ma okresu, to pewnie jest ciąża. Na USG mogło być za wcześnie. Najlepiej zrobić bętę dla pewności.

Kobietka trzymam kciuki za wzrost bety.

Wszystkim testującym i starającym przesyłam moc fluidków :-)

Miłych snów :-)

Na szybko bo zaraz z domu wychodzę. U mnie negatyw. O samopoczuciu lepiej nie mówić. Nie wiem czy na dniach będę zagladac na forum :( mam dola jak wielki kanion.
Ritta trzymam kciuki z całego serca!!

Czesc dziewczyny.
U mnie dwie kreski ale na dwoch testach :( Inis liczylam na ciebie, przykro mi :(
Zbieram chetne na wrzesniowku !
I nie lamiemy sie, do boju ;)

reklama
Do góry