reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wzięłam dziś ostatnią tabl. i już się czuję jak bym była w ciąży:-D co ta psychika robi z człowiekiem...3kwietnia udaje się do lekarza i zobaczymy

o jacie Vinga89 a moja mała jeszcze nie myśli o ząbkowaniu! niby marudzi nocami posmaruje dżąsełka i się uspokaja, ale jeszcze wg trochę zejdzie, w sumie co będzie mamę gryzła :)

Nataniela od 2 miesiąca zaczęły zęby męczyć. miał w miejscu dolnych jedynek dwie białe górki, a teraz od kilku dni widzę, że chyba dwójki dolne też idą bo tak samo górki już są.

no u mojej też wyczułam parę dni temu jakiś górki na dole, ale wydaje mi się że jeszcze są nisko, no ale pierwsze dziecko więc mogę się bardzo mylić :) A Natanielek już zdrowy?

Ostatnia edycja:
Milusia powodzenia, oby szybko pojawiły się II kreseczki na teście :)

Ja nie pamiętam jak to było z zębami u Neli...

Moja koleżanka urodziła tydzień temu i już odpuściła sobie karmienie piersią :/ Kasy nie mają, pokarm ma, a jej się po prostu nie chce. Cycek to nie łatwa sprawa, ale kurcze trzeba się trochę poświęcić- albo ja dziwnie myślę. Po to, żeby pospać trochę dłużej rezygnować z naturalnego karmienia to głupota wg. mnie. Na bank będzie żałowała tak jak przy pierwszym dziecku, ale jej sprawa. Tylko później ode mnie będzie kasę pożyczać bo jej na życie nie będzie wystarczało...

Mdli mnie..

Vinga - gratuluję ząbka :-) teraz to już polecą
Carla - ja w ciąży nie jestem a ma takie same dolegliwości :) mogę spać cały dzień , szkoda że córka ma takiego powera dziś że ani myśli iść spać
Wasila - ja mam Maclaren Quest Sport - Wózki spacerowe • Pati i Maks , nie jest idealny ale takiej parasolki chyba nie ma , przeszkadza mi że rączki nie są regulowane i dla mnie są za nisko , za to Majka jest zadowolona , chętnie w nim siedzi a to dla mnie jest najważniejsze bo w poprzednim wytrzywała max 20 min , jest lekki waży 5,5 kg
Ianka - nam pierwszy ząbek wyszedł w 8 miesiącu chyba , a potem to po parę na raz :)
Carla - no to dziwna ta koleżanka , ja rozumiem że po paru miesiącach ale po tygodniu ma dość? no nic każdy ma prawo decydować o własnym ciele , a mleko rzeczywiście tanie nie jest . Na mdłości mi pomagały cukierki miętowe

Witam:)
Co do wózków to ja to temat mi jest obcy więc nie pomogę...
Vinga - gratuluję pierwszego zęba - Mojej bratanicy wyszły dwie dolne jedynki jakoś 3 tygodnie temu Ma prawie 7 mc-y i chyba idą następne:) tak więc to dopiero początek marudzenia :-):-):-) bo nieźle jej te zęby dają popalić.
Carla - współczuje mdłości - to chyba najgorsze co może być, ja się boje, że jak będe w ciąży to będe rzygać jak kot a co gorsza, że dopadnie mnie to w pracy... ale zobaczymy jak to będzie:)
Ja Puki co dzisiaj dostałam @ i jak Bozia da to będzie to ostatnia w tym roku :-):-):-).... zjadłam naleśniki i odpoczywam... tak mnie bolą jajniki, że na dzisiaj mam dość jeszcze tylko pranie rozwieszę i chleb upiekę i nic więcej nie robią... no po za leżeniem z laptopem na kolanach....
Milusia - Powodzenia w staraniach :)
Miłego popołudnia :)

reklama
Witajcie, ja już kiedyś byłam na tym forum... ale wracam.. chcemy z mężem od kwietnia-maja zaczać starac sie o dzidzie:) wczesniej nie szło za dobrze i zrezygnowalismy ale po 3 miesiacach... odłozylismy temat i wracamy do niego ...:) mogę sie do was przyłączyc?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry