reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja z Gdańska jestem ;) Więc serce Pomorza ;)

Samosia to napisz coś o tych podróżach po Europie może skorzystam ;)

w pojechaliśmy z mężem w 16 dniową podróż do paryża,nicei,monako a pózniej tydzień byliśmy we Włoszech.
Polecam Wam hotele Formule 1. My płaciliśmy za hotel na obrzeżach Nicei coś koło 130 zł za 2 osoby(a pokoje są 3 osobowe więc śmiało można jechać z dzieckiem za tą samą cenę)
Ważne żeby rezerować je min 30 dni wcześniej wtedy można dostać rabat nawet 30 %
We Włoszech natomiast spaliśmy już w namiocie na campingu w miejscowości Deiva Marina.
Świetne miejsce..obsługa na campingu przemiła,można korzystac z basenu a co godzinę jezdzi darmowy bus wożący turystów na plażę i z powrotem.Za tydzień na tym campingu zapłaciliśmy chyba 75 euro (za 2 osoby,samochod i prąd)więc 21 zł za osobę za 1 dzień.
W tym roku natomiast byliśmy w Austrii i w Chorwacji.
Za domek w Chorwacji zapłaciliśmy 780 zł za 7 dni a znależlismy go na stronie : Domki letniskowe i apartamenty to pewność udanych wakacji | Tylko z CASAMUNDO
Bardzo fajna strona,można znalezć domki w całej europie w śmiesznie niskich cenach,moja znajoma znalazla tam domek w austrii za tydzien 650 zł.
Na Święta tata kupił mi książkę "Europa za pół ceny" jutro biorę się za czytanie i jak wyczytam coś ciekawego to się z Wami podzielę :)

Wow świetnie! Fajna stronka ;)

Zazdroszcze takiej podróży, napewno dużo zobaczyliście ;) I wszystko bylo ok z tymi wynajmowanymi domkami? Bo wiesz czasami zdarzają się jakieś buble itd

No to Mufii w pięknym mieście mieszkasz...:) Tzn w trójmieście jeszcze nie byłam ale słyszałam że pięknie.
A my raczej obierzemy zachodnie wybrzeże - rz byliśmy W karwii koło Jastrzębiej Góry i zrobilismy sobie wtedy wycieczke na hel ale jakoś bardziej nam się podobają zachodnie miejscowości i plaże:)... nie wiem cosik wymyślimy jak w ogóle pojedziemy zobaczymy jak się sprawy potocza.

Muffi domki bardzo w porządku :) zupełnie jak na zdjęciach.
Moja siostra właśnie jest w Gdańsku :) Wylatuje mi stamtąd na 5 miesięcy do Finlandii na wymianę studencką.
I muszę się Wam wyżalić..mój kotek jest chory :( biedna,nie je od 3 dni i jest strasznie osłabiona. własnie wróciłam od weterynarza i zobaczymy czy antybiotyk pomoze.
Mam nadzieję,że Wam lepiej mija dzień!

AniolekBB no moje miasto jest piękne ;) Z jednej strony stare piękne miasto Gdańsk, z drugiej strony super kurort turystyczny stolica dobrych imprez Sopot z trzeciej strony morze :) Do tego tereny portowe itp itd Jeżeli nie byliście jeszcze to polecam Wam Mierzeję Wiślaną. Jest dużo mniej ludzi niż na plażach na zachodzie polski i plaże są piękne. Wystarczy zakwaterować się nie przy głównym wejściu na plaże tylko przy bocznych i już na plaży mamy swobodę ;)

Samosia 87 biedny kociak :(

Samosia- super podróż.W jakim miesiącu byliście że hotel taki tani? też myślimy właśnie nad Francją i Monako chętnie poczytam co warto po drodze zobaczyć.
oby antybiotyk pomógł kotkowi.

reklama
Jej jak wam zazdroszcze podróży ja to ostatnio w ciąży byłam(sama) na śląsku i w anglii i tyle z podróży do wiosny bo planuje wyjazd do mamy z córą ale to i tak się zobaczy(6 godzin podróży i się boję,sama z córą bo jej trudno nawet pół godz w samochodzie wysiedzieć:crazy:) Mamy dwa psy wiec podróże są w strefie marzeń;-)dobrze ze w bieszczadach jest co zwiedzać to i czasem coś fajnego może zwiedzimy tak na jeden dzień ech
Mojemu mężowi marzy się podróż do włoch na grób ojca pio,więc samosia w razie co wiem kogo sie radzić odnośnie takiej wyprawy bez biura podróży:-)
moj gin mi wg czymkolwiek dalekich podróży zabronił w pierwszym trymestrze,więc korzystałam w drugim i chyba mogę wam radzić tylko wtedy podróży bo i jeszcze ruszać się latwo i wg chyba bezpieczniej o ile ciąża bezproblemowa.
ach i współczuje choroby kociaka oby przeszło:-(

a u mnie nocka średnia dzieć położył się spać około pierwszej w nocy:angry:no ze cztery razy ja kladlam spać a ta i tak za chwile oczy jak piatki i 'mamo ale ja nie śpie' nosz az sie boje sylwestra bo jak zaczna fajerwerki puszczać to chyba cała noc nie bedzie przespana:wściekła/y:a teraz zjadla obiadek i spiewa w lezaczku:rofl2:

no to miłego dnia:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry