Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
oby drugie było lajtową wersją i dało odetchnąć tego Nam życze
to nie ma co planować,zaplanować to my możemy tylko i wyłącznie moment rozpoczęcia starań
tez bylam nakrecona w maju zaczeliśmy bo chciałam koniecznie przed upalami urodzić..i co i w pazdzierniku dopiero sie udało(i na prawde już sobie bezplodność wkręcałam)
dobrze ze teraz jest Zocha to moje mysli odciagnie
też sobie wmawiam że wtedy będzie lepiej.Niech ta wiosna szybciej przyjdzie...
a szkoda.Ja rodziłam w styczniu i tak jak pisałam ubieranie mnie męczyło strasznie ale ja miałam wielki brzuch... pod koniec jak chodziłam codziennie na badania to lekarz już dawno skończył do mnie mówić a ja się jeszcze ubierałam
.Wolałabym na wiosnę ale będzie kiedy będzie.
Wolę się nie nastawiać na nic i spokojnie czekać aż nam się uda, chociaż łatwiej powiedzieć niż wykonać :-) Miło się was podczytuje, zastanawiam się czy są jakieś badania, które po zabiegu koniecznie trzeba wykonać, może coś wiecie na ten temat?
ja już przywykłam do "gapiów" . Rodziłam w Narutowiczu a Ty ? w Medicover robiłam tylko badania bo zależało mi żeby lekarz pracował w szpitalu w którym rodziłam a tam wszyscy albo na Kopernika albo na Ujastku. I się trochę przejechałam bo okazało się że na miesiąc przed porodem mój lekarz rezygnuje z pracy w szpitalu i zostałam sama.Teraz mam pakiet w enel med i na wizytę u pediatry czekam miesiąc, tęsknie za medicover