reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mozliwe ze zle to odebralam takze przepraszam. Poprostu sposub w jaki to napisalas sprawial wrazenie ze naskakujesz na mnie. Ale spoko :-)

niemartwsię no to miałyśmy taką samą sytuację. Mojego synka też wywoływali przez bardzo dużą cholestazę ciążową i cukrzycę ciążową......ja drugie chciałabym naturalnie, ale już dziś wiem że to nie możliwe. Mój gin przy kontroli po operacji powiedział że ciąża będzie od samego początku wyzwaniem i tylko i wyłącznie cc - jest duże ryzyko że przy SN pękłaby mi macica bo jest na niej duży szew po wycięciu guza......

Witam,ja dzisiaj na szybko,bo rocznice mamy ślubu i musze sie pochwalic ze corka nam prezent postanowila zrobic i na spacerze nawet nie jeknela baaa nawet spokojnie bez jekow sama w wozku zasnela:szok::-) ach oby to nie bylo jednorazowe..a korzystalismy bo pogoda piekna:laugh2:oj dziewczyny widze ze hormony buzuja hehe ale znam ten szal na ogladanie rzeczy dla dzieci;-)mojej corce to nawet juz na jesien nastepna plaszczyki ogladam a gdzie to do jesieni:rofl2:..mąż przeszczęśliwy:sorry2:juz mi grozil ze hasła pozmienia:-p
fajnie ze nie ja jedna mam przed soba widmo kolejnej cesarki zawsze to razniej ,ja przez moja chorobe nie bylabym w stanie urodzic naturalnie,a ile sie nasluchalam ze tyle trace przez ta cesarke ze to nie prawdziwy porod i wg ech jakbym sama jej chciala i ze niby takie widzimi sie ,nawet polozne mi pogadanke urzadzily ..do momentu az sie nie dowiedzialy czemu ta operacja:baffled:dziwne to choc znam dziewczyne ktora zaplacila za operacje bo uwaga'jej sie nie chcialo meczyc':eek:

Ja już planuje że na drugie urodzinki córki kupie jej rowerek biegowy :) to nic że jeszcze pierwszych nie miała :-pjest tyle pięknych rzeczy że można godzinami oglądać .
ninex -Wszystkiego najlepszego:)
Też miałam cc, u mnie położne same odradzały poród sn widząc mój wielgaśny brzuch, mówiły że nie dam rady albo że mnie porozrywa z każdej strony, zablokowałam się , powiedziałam że nie rodzę ...lekarze próbowali wywoływać ale nic to nie dało, moje dziecię ważyło 4800 więc nawet nie chcę myśleć jak by to było sn

reklama
Dzieki wielkie za życzenia:-)pustki na forum chyba wiekszość korzysta z pogody,dobrze bo dlugo to może nie potrwać.
Amelia-
4800:szok:o kurcze to ja nawet już nie jęcze że moja ciąża i poród byly ciężkie ty to miałaś dopiero co nosić i urodzić,podziwiam:tak:Moja ważyła 2950:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry