reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PannaMyszka no to faktycznie, mamy przesrane z tą cholestazą. Najgorsze jest to, że mamy 70% szans, że to powróci ze zwiększoną siłą w kolejnej ciąży :( Ja się tego strasznie boję. U mnie nie było bardzo źle, bo lekarze postanowili poczekać z wywoływaniem do terminu, a nawet 3 dni po.
ninex spóźnione życzenia z okazji rocznicy! Mam nadzieję, że miło spędziliście dzień :)
Amelia spore Twoje dzieciątko się urodziło :szok: mój Maluszek ważył 3660, a i tak nie udało mi się go urodzić sn, co dopiero 4800! Jak to dobrze, że ktoś wymyślił cesarkę!

reklama
Witam:) Amelia no to faktycznie miałaś co dźwigać - ale pociesze Cie siedze jeszcze na jednym forum i tam tydzień temu dziewczyna urodziła dziecko waga 4990 długie 65 cm uwaga siłami natury:) tak więc podziwiam - z drugiej strony, że lekarze nie wiedzieli, że dziecko takie duże - musiała sie kobitka nacierpieć niesamowicie....

Hej dziewczyny! jak tam ostatni weekend 2012?:) u mnie w Szczecinie piękna wiosenna pogoda,słonecznie i cieplutko aż do 16 a teraz grad :eek:
Jakie plany na Sylwestra?

U mnie słonecznie ale wieje wiatr więc to nie sprzyja spacerom - kościółek zaliczony, szybkie zakupy, obiadek i teraz odpoczywamy:) A sylwester w gronie znajomych ok 10 osób "domówka" :)

AniolekBB my tez idziemy na domówkę na 10 osób..niestety w tym roku idziemy do przyjaciela mojego męża,który ma dość drewnianych znajomych...ale zaopatrzyłam się już w drinki owocowe i muffinki więc mam nadzieję,że to trochę pomoże :-p

ninex - to kruszynka:) ciężko było ale też nie jęcze jak czytam jakie dziewczyny miały przejścia.
Aniolek- ciężko mi sobie wyobrazić że rodzę 5 kg :szok: a może nawet nie chcę :no:szacunek.
My też sylwester w domu

ja na sylwestra jeszcze nie wiem ale pogoda okropna... sztorm jest strasznie wieje i pada... no coz... mieszkanie nad atlantykiem nie pomaga hehe

reklama
Witam :)

Ja tylko na chwilkę bo zaraz zaczynam się szykować i zabieramy się z Moim na imprezkę do brata i bratowej.

Dziewczyny- szczęśliwego Nowego Roku.Żebyśmy się wszystkie doczekały w tym roku upragnionych II kreseczek a potem zostały szczęśliwymi mamusiami.No i żeby to był najlepszy rok w Waszym życiu:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry