reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
niemartwsie zazdraszczam, ja za rok może (?) będę dopiero testować....ehhhh....nic na siłę, lekarz mówi że trzeba poczekać to trzeba i koniec......

Niemartwsie:) - No mam nadzieję, że tak będzie...:) hihih to dopiero będą zmiany w życiu o 180 stopni:)
PannaMyszka - i a Was przyjdzie czas:) nie pozostaje nic innego jak być dobrej myśli:)

PannaMyszka, ja sobie mogę pomarzyć, że za rok będę pod koniec ciąży. Wiadomo, że różnie może być, ale chciałabym, żeby optymistyczna wersja się sprawdziła :) a Ty mądrze do sprawy podchodzisz, bo wiesz, że lekarza trzeba słuchać. Czas szybko zleci, ani się obejrzysz, a rozpoczniesz starania :)

witam dziewczyny w Nowym Roku:-)
Ehh..mój sylwester byl najgorszy EVER..nie dosc ze towarzystwo chyba połknelo kije przed impreza bo siedzieli sztywno to jeszcze na koniec zaliczylam glebe i teraz kuśtykam z obdartym klanem :/ ale pocieszamy sie z mezem,ze po takim sylwestrze to juz moze byc tylko lepiej :-D
Oby ta 13 jednak byla dla nas wszytskich najszesliwsza :*

a no i zapomnialam sie pochwalic//dzis odebralismy wyniki morfologii męza i moje wyniki z badania na niedoczynnosc tarczycy i uff..nie mam niedoczynnosci :) FT3 2,59 pg/ml (norma : 1,7 -3,70)

Niemartwsię - też musimy w końcu na te badania iśc - ciężko sie zebrać - ale za to dzisiaj umówiłam nas na wizytę do stomatologa:) 10.01 będe wiedziała jaki jest stan mojego uzębienia - no i muszę chyba znowu zamówić sazynę relaksacyjną bo strasznie zgrzytam na zębach i mam juz tak pokruszone że masakra - ostatnia mi służyła prawie dwa lata w październiku mi się już zniszczyła i poszła do kosza i zaś 300 zł nie moje.... ale jak ma to uchronić moje zęby no to nie mam innego wyjścia - ja ide do kuchni robić obiado-kolacje - naszło mnie na spaghetti, ale obiecuję, że od przyszłego tyg biorę się za siebie jeszcze muszę z 3 kg w dół zjechać.

Witam wieczornie ;)

Mam nadzieje, że wszyscy wrócili po sylwestrze cali i zdrowi ;) My 31go zaliczyliśmy 2 imprezkii było bardzo sympatycznie ;]

Podziwiam Was, że już robicie niezbędne badania. Ja muszę zacząć od nieszczęsnego dentysty, ale już widzę jak będę to odwlekać w czasie ;] Może do końca lutego się wyrobie :D

Samosia gratuluje wyników badań.

Kurcze dziś znów byłam na fitnessie i nóg nie czuje. Jutro pewnie nie będę mogła wstać z łóżka.

To tyle. Nie przynudzam już. Dobranoc!

reklama
Samosia, to bardzo dobra wiadomość, że wynik wyszedł ok. A tsh też miałaś robione?

Aniołek, ja do dentysty idę w poniedziałek. No ale jeszcze nie mam rtg panoramicznego, więc jeszcze raz będę musiała iść. Co to jest sazyna? Nigdy o tym nie słyszałam.

Muffi, gratuluję udanego sylwestra :) też się muszę zapisać na fitness, albo chociaż na jogę. Nie ma to jak porządny wycisk :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry