reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć :) Pogoda do bani , deszcz ze śniegiem i znów nici ze spaceru..
Ja też zaczynam od dentysty tzn planuję zacząć...muszę się za to zabrać.
Muffi- ja też chcę na fitness :) na razie nie mam jak więc ratuje się orbitrekiem i płytami Chodakowskiej ale wiadomo raz się chce a raz mniej :zawstydzona/y:

reklama
Witam,na szybko wpadłam was poczytać ;-)córa ostatnio daje bardzo w kość...ach wiec ja mam fitness w domu,tyle musze sie kolo niej naskakać:-Dale no trudno w końcu minie..
samosia-dobrze ze badania ok sporo jeszcze do zrobienia ale zawsze to mily poczatek roku:-):-p
no nic mobilizacji trzeba chyba nam wszystkim......:dry:ja nadal okresu mam brak i coś czuje że wy bedziecie testować szybciej ode mnie:baffled:no nic zobaczymy ile sobie poczekam jak juz całkiem odstawie córke.....
pozdrawiam

"Helou"

Witajcie w Nowym Roku:)
Póki co jestem do 2013 roku nastawiona optymistycznie:) Zobaczymy co będzie.

Panna Myszka-witaj.Pamiętasz mnie z innego forum?;-) Jak tam zdrówko?Pisałam Ci kiedyś ,że będziemy się razem starać i oto proszę :)

Ja zaczynam od poszukiwania endo bo TPO miałam 88 to chyba muszę się do niego udać .Co prawda Tsh miałam ładne 1,5 ale wolę to sprawdzić.

Ninex, ja dostałam pierwszt okres dopiero jak zmniejszyłam liczbę karmień do 2 na dobę, czyli 13 m-cy po porodzie. Od kilku dni karmię już tylko raz i powoli szykuję synka na koniec cyca. Ile razy Ty karmisz?

Witajcie :) u nas starania juz postanowione zaczynamy w maju :) zazdroszczę tych wszystkich badań , ze możecie sobie tak robić ja w pierwszej ciąży jedynie zeby zrobiłam i brałam specjalne witaminy dla staraczek a i cytologia, jak byłam w ciąży chodziłam kilka razy u polskiej ginekolog ale teraz stwierdzam ze wymyślala dziwne diagnozy zeby tylko naciągnąć na kolejna wizytę (100£) Czy któraś was ma kota ? ja mam go od niedawna i jak to jest z tym toxo jak sie ma kota ?

Kazimiera- Ja kota nie mam ale toksoplazmoze robiłam bo w sumie nie trzeba kota by się zarazić , dobrze by było sprawdzić czy nie miałaś.

Fuma_Foch, dziękuję :) kolejki nie było, dostałam syropek i zapisałam Młodego na jutro na kontrolę.

Kazimiera, witaj :) powinnaś zrobić badanie na toxo przed i w trakcie ciąży. Na pewno w ciąży będziesz musiała unikać kontaktu z kocią kuwetą. Niech sprząta ją ktoś inny. No i pewnie trzeba myć często ręce po kontakcie z kicią.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry