reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haha Muffi mistrzyni pociesznia :D
ale zazdroszczę wycieczki...jak tylko przyjdzie pierwszy cieplejszy dzień jadę prosto na plażę!

reklama
Witam, czy mogę do was dołączyć?
Razem z mężem chcemy rozpocząć starania o drugą dzidzię gdzieś w maju/czerwcu.
Mam już 14miesięczną córeczkę i myślę, że przydałoby się jej rodzeństwo.
Pierwsza ciąża była nieplanowana, tę chcę jednak zaplanować i przygotować się do niej tzn. porobić wcześniej badania. W pierwszej ciąży miałam toxo i zamiast cieszyć się z ciąży to ciągle chodziłam zestresowana. Teraz chcę tego uniknąć i porobić jeszcze badania w kierunku cytomegalii bo pamiętam że w poprzedniej ciąży miałam dosyć wysoki wynik ( ujemny ale niewiele brakowało do dodatniego).

Hej Ania witamy w naszym gronie:)
Muffi ale pogoda nad morzem - a u mnie dzisiaj szaro buro i ponuro - ja dalej leniu****e pod kocykiem zjadłam kawałek ciasta wypiłam herbatkę i tak się zastanawiam kto to ciasto zje do końca skoro całą blaszkę upiekłam.... a u mnie mąż raczej nie je takich rzeczy - ze słodyczy to golonko i śledzie:)..... A ja w ogóle jakoś dziwnie się czuję przed tą @ jakoś szybciej mnie zaczeły kłóc jajniki i mam nabrzmiałe piersi...ostatnią miałam 7 grudnia a cykle mam takie 31-32 dniowe wiec początkiem przyszłego tygodnia powinna przyjść. Ostatnio też się tak zastanawiałam czy już po marcowej @ nie zacząć staran ale jakby sie udało za pierwszym cyklem to wtedy termin wychodził by na grudzień ale nie wiem czy to dobry pomysł rodzić koncem roku - ech wiem wiem za dużo kombinuje i rozmyślam - oki nie zanudzam.... wyjdzie w praniu:D

niemartwsie-wiem też znam przypadki dziewczyn karmiących tylko cycem które miesiączke dostały zaraz po połogu:tak:jednak żyłam nadzieja i złudzeniami:-Dmama też mi ciągle mówi że dostanę pewnie tak jak ona dopiero po całkowitym odstawieniu mojej cycoholiczki:-(ech...troche mi to komplikuje plany i marzenia:-p
wy nie kuście z tymi słodkosciami ,Ja co prawda nie pieke z reszta dla kogo, jak moj małżon tylko sernik na zimno by jadł:dry:Dziwak:-pale za to jestem uzależniona od pączków z biedry i lidla:-D więc unikam zakupów tam zawsze muszę wyjść z jednym:zawstydzona/y:
Witam nowe dziewczyny im nas więcej tym razniej.

Córa szaleje spała całe 40 minut:crazy:więc ogląda ze Mną władce pierścieni i pewnie doczekamy sie powrotu Taty z knajpy:rofl2::angry:

Witam nowe przyszłe staraczki :)i

19ania90 nasze dzieci są w tym samym wieku :)

Też mi narobiłyście smaka na wypieki! Jutro może stworzę jakieś ciacho :D
Troszkę nadprogramowego tłuszczyku w zimie nie zaszkodzi ;)

Dziewczyny a nie wiecie może, ile po wypalanej nadżerce nie można starać się o dzidzie?? Bo chciałbym iść w styczniu po @ wypalić.... Chociaż moja gin powiedziała że nadżerka jest malutka, taka mikroskopijna i nie wiem teraz co robić.... cytologie też miałam robioną (w listopadzie) i mam PAP I, wypalać czy nie? poczekać i zrobić to po drugim porodzie???

reklama
Tak, w październiku :) Nie udzielałam się tu na forum.
Ciężka sprawa z tą nadżerką. Ja też mam, ale nigdy gin mi nie mówił nic o pozbywaniu się jej. Myślałam, że ona sobie tam może być i w niczym nie przeszkadza. Muszę o to zapytać, jak pójdę na wizytę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry