reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
niemartwsie a który kwiecień?ja 17:)
Ja mimo iż jeszcze żadnej dzidzi nie mam to mam chwile zwatpienia czy to dobry czas na dziecko,czy finansowo damy rade,czy mieszkanie nie bedzie za male itp itd ale cale szczescie szybko mi przechodzi bo moj mąż to najwiekszy optymista świata i jak on powie że bedzie ok to znaczy że bedzie ok :]

reklama
Samosia, jestem z 3 kwietnia.
Nic się nie martw, na pewno dacie radę :) Tak na prawdę nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko. Zawsze mogłoby być lepiej ;) Ale jeśli nie ma jakiejś tragicznej sytuacji finansowej, to nie ma obaw! Przynajmniej ja tak do tego podchodzę.

U nas też lekko nie będzie. Niedawno kupiliśmy mieszkanie, teraz trwa wykańczanie. Chcemy się najpierw trochę ogarnąć finansowo i dopiero wtedy rozpocząć starania. Mam nadzieję, że nie będzie źle i na wiosnę ruszymy z kopyta ;)

A ja bym chciała czerwcowego bobasa tak żebym mogła na urodzinki grilla zrobić, właśnie siedzę i myślę jak ja pomieszczę 16 osób w pokoju ..niewykonalne chyba:no:

niemartwsie my z zakupem mieszkania zwlekamy do momentu az bede pod koniec ciązy.Bo tak lubimy to nasze obecne male miezkanko za ktore placimy grosze ze wcale sie nam nie spieszy z przeprowadzka i braniem kredytu :hmm:no ale wiadomo,ze jak bedzie dziecko to i przestrzen musi byc wieksza.
A mieszkanko urzadzasz w jakims konkretnym stylu?Bo ja ostatnio mam faze na ogladanie wnetrz i juz sobie wymarzylam ze urzadze mieszkanie w stylu skandynawskim czyli duzo duzo bieli i jakies kolorowe dodatki.

Załączniki

• 212778_nordhemsg_66_low_0001_0.jpg
    212778_nordhemsg_66_low_0001_0.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 44
Samosia, my też kochamy styl skandynawski :) właśnie w takim stylu urządzamy mieszkanie. Co prawda, nie jesteśmy zbyt dobrzy w planowaniu wystroju, ale pomaga nam katalog z Ikei ;) Teraz została nam jeszcze tylko kuchnia do zrobienia i możemy się wprowadzać :) Nie mogę się już doczekać!
My spieszyliśmy się z kredytem, żeby zdążyć jeszcze się załapać na Rodzinę na Swoim.

Ja też właśnie chciałabym urodzić w maju :) Córkę mam z końca października i prawda jest taka że kupę kasy wydaliśmy na wózek (gondolę) i mało co w nim pojeździła.... kilka razy bo zawsze pogoda była nie taka jak trzeba :) A w maju to tak fajnie całe lato spacerować z takim małym brzdącem :) zawsze mi się podobało jak takie maleństwo leży w wózku w samych bodziakach :D

niemartwsie ikea jest niezastapiona jesli chodzi o łapanie inspiracji :D
Maj tez bylby super - w maju bralismy ślub wiec dobrze mi sie kojarzy, ale moj maż zażyczył sobie jako prezent życia bobasa na 7 czerwca w swoje urodziny :) no niedogodzi sie wszystkim :]

reklama
a robicie jakieś badania zanim zaczniecie starać się o dziecko? jak tak, to prywatnie czy pójdziecie po skierowanie do gina? Bo ja chce zrobić cmv ale prywatnie troche drogo.... u mnie 55zł, a teraz mamy spore wydatki wiec kazda złotówka się liczy.... tak to niestety jest jak miezkanie na kredyt, jeszcze remont robimy, cale mieszkanie urzadzic trzeba, dziecku dogodzic a auto na wode nie jezdzi... ;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry