Nika30
Aktywna w BB
Niemartwsie my też niedawno kupiliśmy mieszkanie, i teraz zaczynamy wykańczanie. Ale się złożyło
. Kuchnia u nas będzie też biała na połysk, w ogóle całe mieszkanie oprócz pokoju Mai będzie czarno białe w zasadzie. Kiedy się wprowadzacie? My pod koniec lutego.
No u nas Maja ma już ponad 3 lata i coraz ciężej się zdecydować właśnie. Podziwiam Was, że z tak małymi dziećmi się decydujecie na drugiego bobasa, ale macie rację. Im wcześniej tym lepiej.
Ja też jestem jedynaczką ale mi jakoś nie doskwierał brak rodzeństwa. Może dlatego, że mam kuzynkę też jedynaczkę, która obecnie jest dla mnie jak siostra.
Dobranoc wszystkim staraczkom.
No u nas Maja ma już ponad 3 lata i coraz ciężej się zdecydować właśnie. Podziwiam Was, że z tak małymi dziećmi się decydujecie na drugiego bobasa, ale macie rację. Im wcześniej tym lepiej.
Ja też jestem jedynaczką ale mi jakoś nie doskwierał brak rodzeństwa. Może dlatego, że mam kuzynkę też jedynaczkę, która obecnie jest dla mnie jak siostra.
Dobranoc wszystkim staraczkom.

zawsze coś do zrobienia dodania,obłęd..heh i i tak planuje drugie cóż jak bym czekala na koniec remontu to bym sie do 40 nie doczekała dzieci
mieszkanie mamy po mamie męża więc tyle szczęścia:-)i bez kredytu jestesmy na swoim.
.
moja już zajeździła jedną suszarkę teraz jedziemy na grzejniku