reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
niemartwsie zdrówka życzę;*
U nas dzis ciepło jakby wiosna była ale ja ze swoim zdartym kolanem na spacerze nie poszalałam..
Jeśli chodzi o badania to ja moge codziennie chodzić i się kłuć ale do dentysty to mnie trzeba siła zaciągnąć..mam chyba jakąs traumę z dzieciństwa..:baffled:
może jak najpierw pójdzie Muffi to jakoś się zmotywuję :-)

Ninex, ja dostałam pierwszt okres dopiero jak zmniejszyłam liczbę karmień do 2 na dobę, czyli 13 m-cy po porodzie. Od kilku dni karmię już tylko raz i powoli szykuję synka na koniec cyca. Ile razy Ty karmisz?
Ja karmię już tylko w nocy 3-4-5 razy zależy jak jej się zachce ale miesiac walczylam,bo kłóciła sie o cyca(furia) i żeby uspokoic laktacje,więc nie narzekam:tak:nad ranem w cycuchach pustki i trzeba butle dać....no nic sama chcialam(też ci było tak ciężko?)więc licze że do wiosny jak bede stopniowo jeszcze po jednym karmieniu eliminować to całkiem przestaniemy i okres wróci do lata.Nie wiem czemu mi sie wydawało że jak wg zmniejsze ilość karmień i nie będę regularnie karmić to on musi przyjść:-p:laugh2:
Witajcie :) u nas starania juz postanowione zaczynamy w maju :) zazdroszczę tych wszystkich badań , ze możecie sobie tak robić ja w pierwszej ciąży jedynie zeby zrobiłam i brałam specjalne witaminy dla staraczek a i cytologia, jak byłam w ciąży chodziłam kilka razy u polskiej ginekolog ale teraz stwierdzam ze wymyślala dziwne diagnozy zeby tylko naciągnąć na kolejna wizytę (100£) Czy któraś was ma kota ? ja mam go od niedawna i jak to jest z tym toxo jak sie ma kota ?

spokojnie z tym kotem:-D kuwety sie nie tykaj dobrze dziewczyny pisza, choc watpie zebys potem nie myla rak:rofl2:wieksze ryzyko stwarza jedzenie surowego miesa,wiec spokojnie.:-D

Ninex, czytałam kiedyś, że okres wraca, gdy się karmi mniej niż 6 razy na dobę. Bałam się, że coś się u mnie popsuło, skoro okres tak długo się nie zjawiał. No ale to chyba bardzo indywidualna sprawa. Mam koleżankę, która po porodzie bardzo często karmiła, a i tak po 3 m-cach dostała @.

Witam:) Ja już mam weekend - całe szczęście bo tylko bym spała tak na mnie działa ta pogoda...
Przed chwilką przyjechałam do domu i będe piekła ciacho kokosowe - jestem przed okresem i już nie pamiętam kiedy miałam taki apetyt - a waga poszła w górę o 1,5 kg - masakra.... ale nie będe sie katować skoro mam ochotę na słodkie - mam nadzieje że po @ wrócę do swojej wagi.
Pozdrawiam i miłego popołudia

cześć

Coś mnie dzisiaj lenistwo ogarnęło ;-).Właśnie się zorientowałam ,że muszę lodówkę rozmrozić. Nie cierpię tego.Zabiorę się za to jutro jak Mój będzie w domu to mi pomoże.

Mi tez waga poszła w górę,pewnie po świętach. Nawet ambitnie poszłam rano na basen ale jak wróciłam to miałam napad żarłoczności.
Pewnie już odzyskałam spalone kalorie:)

Ale wyciągnę mojego wieczorem na spacerek to może coś się da nadrobić:)

Aniołek po przeczytaniu Twojego wpisu o cieście kokosowym pogoniłam męża w deszcz do sklepu po coś słodkiego :laugh2:
Ja ostatnio mam tak,że do 18 zupełnie nie jestem głodna a po 18 taki głod mnie dopada że jem wszystko co mi w ręce wpadnie..postanowiłam sie poki co nie ważyć zeby sobie weekendu nie psuc :P
Fuma-Foch ja rozmrazalam lodówkę 2 tygodnie temu i tez nie jest to moje ulubione zajecie ;P
za oknem tak smutno,szaro i deszczowo,że postanowiłam sobie poogladac zdjecia ładnych plaż..zawsze tak robię na poprawę nastroju :)

No ja ostatnio to mam taki apetyt że sama się sobie dziwie co to wyprawiam:) waga poszła w góre o 1 kg ale mam nadzieje, że to może też przez zatrzymaną wodą przed @
Co do rozmnażania lodówki to mnie też mnie to czeka, ale musi trochę temperatura za oknem spaść bo nie mam co z mrożonkami i mięsem zrobić więc mróz za oknem by się przydał:)

Witam!
Mogę się do Was przyłączyć...
Staramy się z mężem o dzidziusia co prawda już z przerwami od czerwca ale narazie odpoczywamy bo mąż chory ma grypę!

reklama
Eh tam dziewczynki, nie martwcie się wagą ;) I tak przez ciążę nam przybędzie :P

A ja dziś z mężem pojechałam na Mierzeję Wiślaną na plażę i na rybkę ;) Superrrr dzień ;) Oto fotka z wycieczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry