Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja karmię już tylko w nocy 3-4-5 razy zależy jak jej się zachce ale miesiac walczylam,bo kłóciła sie o cyca(furia) i żeby uspokoic laktacje,więc nie narzekamNinex, ja dostałam pierwszt okres dopiero jak zmniejszyłam liczbę karmień do 2 na dobę, czyli 13 m-cy po porodzie. Od kilku dni karmię już tylko raz i powoli szykuję synka na koniec cyca. Ile razy Ty karmisz?
nad ranem w cycuchach pustki i trzeba butle dać....no nic sama chcialam(też ci było tak ciężko?)więc licze że do wiosny jak bede stopniowo jeszcze po jednym karmieniu eliminować to całkiem przestaniemy i okres wróci do lata.Nie wiem czemu mi sie wydawało że jak wg zmniejsze ilość karmień i nie będę regularnie karmić to on musi przyjść

Witajcieu nas starania juz postanowione zaczynamy w maju
zazdroszczę tych wszystkich badań , ze możecie sobie tak robić ja w pierwszej ciąży jedynie zeby zrobiłam i brałam specjalne witaminy dla staraczek a i cytologia, jak byłam w ciąży chodziłam kilka razy u polskiej ginekolog ale teraz stwierdzam ze wymyślala dziwne diagnozy zeby tylko naciągnąć na kolejna wizytę (100£) Czy któraś was ma kota ? ja mam go od niedawna i jak to jest z tym toxo jak sie ma kota ?
kuwety sie nie tykaj dobrze dziewczyny pisza, choc watpie zebys potem nie myla rak
wieksze ryzyko stwarza jedzenie surowego miesa,wiec spokojnie.