reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny

Aniołku -Tulę Cie kochana.Na pewno następnym razem się uda. Będę trzymać kciuki z całej siły.

Babygg-witaj.

Carla -cały czas trzymam kciuki ,żeby Twoja sprawa z ojcem. Zakończyła się pomyślnie.Ale trzeba być gnojkiem,żeby kobietę w ciąży jeszcze gnębić.Może im się chociaż myszy zalęgną.

Ja chyba jednak ze starań w tym miesiącu wypadam bo znowu mam wysoką prolaktynę. Byłam u ginki,pokazałam wyniki ,zapisała mi jakiś drogi lek(mam nadzieję,że chociaż skuteczny).Pytałam czy mogę się starać po antybiotyku a ona mi powiedziała ,ze z taką prolaktyna to i tak w tym cyklu nie zajdę.

reklama
Aniołku bardzo mi przykro!!! Ja przez to przechodziłam 2 razy. Za pierwszym razem odczekałam tylko jeden cykl i od razu przystąpiłam do następnych starań, tak mi doradziła moja gin i wtedy od razu nam się udało. Także głowa do góry, będzie jeszcze dobrze !

babeczki
pozwolicie że przyłącze się również do was :-D
może troszkę o nas
my już długo się staramy prawie trzy lata ale teraz znów pełną parą z potrójną siłą ze stymulacją clostilbegytem
pechole rosną ale hormony nie są w porządku
wysoka prl, niski progesteron
być może tarczyca
trochę słabe żołnierzyki
jajowody drożne
bieganie od lekarza do lekarza w poszukiwaniu idealnego ale chyba znalazłam
ech
trochę ciężko

Fuma
a jak wysoka masz prl?
ja w tej chwili mam 35 ng/ml a biorę bromergon bardzo tani i zbija

Aniołku
[*]
łącze się z Tobą w bólu

Aniołku... Uwierzyć nie mogę :( Strasznie mi przykro że Cię to spotkało...

Idę się napić meliski, weszłam na e-wokandę, patrzę na 30-04 i na moją rozprawę... Kur.. ma trwać od 9 do 14 ;( Jeju ja nie daję już rady!! Wczoraj mama zadzwoniła że adwokat powiedział, że w maju mamy inną rozprawę- ojciec oskarżył mnie i mamę że mu pieniądze ukradłyśmy!!!!!!!!!!!! I że za tą kasę spłaciłyśmy jego zaległość za czynsz... Siedzę i wyję bo już cholera siły nie mam, co ja mu zrobiłam że on mnie tak niszczy!? Dobrze wie że jestem w ciąży, a tak strasznie mi życie uprzykrza! Nienawidzę go z całego serca, oby te całe zło do niego wróciło z jeszcze większą siłą!!!!

Patrzcie jak rozwalił busa mojej siostry- a kredytu jest około 35 tysięcy, ciekawe ile uda się dostać z licytacji i ac...
SAM_0329.jpgSAM_0342.jpg

Załączniki

• SAM_0329.jpg
    SAM_0329.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 51
  • SAM_0342.jpg
    SAM_0342.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Anuszka - Witaj i powodzenia
No Carla nieźle rozwalił ten samochód, to okropne co ten człowiek wyprawia i na jaki stres Naraża Ciebie Twoje dziecko i Twoją rodzine... kurcze aż nie moge uwierzyć, że są tacy ludzie na świecie...
A ja odpoczywam, brzuch mnie boli jak cholera, ale dam rade, musze... mam nadzieje, że wszystko się szubko unormuje i będe mogła znowu zacząć starania.

Witam też nowe staraczki...

Aniołek też mam nadzieję, że będziecie mogli szybko zacząć starać się o fasolkę. To strasznie przykre że w jednej chwili człowiek się cieszy, a w drugiej płacze nad spełnionym- niespełnionym marzeniem...
Czekam na maila od mecenaski, ma mi wysłać skany co ojciec i jego adwokatka smażą... Jak zobaczyłam ile ma trwać ta rozprawa to się załamałam, boję się że taki długotrwały stres zaszkodzi fasoli... A ja we wtorek max. do 12 miałam być w szpitalu na usg genetycznym :( To już będzie ostatni dzwonek, będę musiała pójść prywatnie... Najchętniej to bym poszła jeszcze w tym tygodniu, ale on przyjmuje tylko we wtorki i środy, bo zaczynam świrować czy z fasolą jest ok. Strasznie się boję...

Cieszę się że mogę się tu Wam wyżalić, pewnie macie dość moich sądowo- policyjnych przepychanek, ale nie mam serca już męczyć tym męża, on strasznie to przeżywa, siostra na końcu świata, a koleżanki mają swoje życie... Dzięki Wam :*

Carla choćby srało ,wiało i lało zawsze możesz się do Nas wyżalić, pochwalić czy po prostu poplotkować :) :) :) Dzięki Bogu że mieszkam kawałek od Ciebie bo jakbym dorwała tego pseudo człowieka to bym mu jaja gardłem wyciągnęła-normalnie aż mnie nosi !!! --------------- Babygg,anuszka WITAJCIE !!! Trzymam kciuki i za Was dziewczyny :) :) :) -------------Ja mam dzisiaj hu...dzień-od samego rana :( Młody daje dzisiaj wyjątkowo popalić, moja córa też dokłada drew do ognia ...ehhhhh...oby ten dzień szybko minął :(

Babygg, anuszka witajcie :)
anuszka 3 lata, strasznie długo i to co miesięczne czekanie na okres czy przyjdzie czy nie, ehh oby nie przyszedł przez min rok, nawet nie wiem o czym pisałaś, bo ja z zajściem nie miałam problemów tego Ci też życzę
Carla siły ! twoja fasolka ma się na pewno dobrze, co do "ojca" to powinien być jakiś paragraf za zatruwanie życia innym, no ileż można , rozprawa za rozprawą, najgorsze że nawet chcąc się odizolować od niego, to się nei da bo na rozprawę trzeba iść , bidoczku ty
Dorcia tak właśnie jest , najpierw się staramy i dziecko a potem gdy je mamy to czekamy aż minie dzień żeby położyć spać i mieć czas dla siebie. heehe ale to zabrzmiało, jakbym nie lubiła siedzieć z moją, ale nie raz jak jest nieznośna to już czekam do wieczora do jej kąpieli a potem wreszcie chwila wytchnienia .

kurde a my mieliśmy się starać na początku lipca, a tu nie wiem czy przypadkiem nie zostanę po weselu koleżanki (29 czerwiec) do sierpnia w Polsce sama z małą bo chce na jej urodzinki być w PL , a nie chcę latać w tą i z powrotem co chwila, hmm a że wiatropylna nie jestem to pewnie trzeba będzie na sierpień przełożyć , no nic , muszę jeszcze wszystko obmyśleć

reklama
Aniołek- Przykro mi Kochana! Trzymaj się i pamietaj, że masz w nas wsparcie.

Babyggii anuszka witajcie

Fuma Foch- ja na Twoim miejscu bym nie odstawiałam staranek, ja tez się nasłuchałam lekarza przed zajściem w ciaze i teoria mijała sie z praktyka Poza tym z ta prolaktyna to zawsze coś nie tak. Powinno sie ja badac kiedy kobieta jest wypoczeta, niezestresowana itp- a kto tak w dzisiejszych czasach jest?:)

Carla - po prostu w głowie mi się nie mieści jak można tak zatruwać życie własnemu dziecku. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić w takim stanie. Najwazniejsze masz wsparcie bliskich osob

dziewczyny czytam Was codziennie na telefonie ale nie mam czasu odpisać. Moj duzo pracuje, ja po pracy do ograniecia dom, dziecko i padam na twarz razem z mała o 20.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry