reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ianka - jak tam ? wyrwałaś zęba ?
Carla - ja myślę że ręczny wystarczy , co innego jak byś do pracy na 8 h szła i musiałabyś odciągać pokarm na cały dzień .
Gabryska - fajnie macie, u nas chyba nie ma możliwości wypożyczenia laktatora za free , są wypożyczalnie ale np madela to koszt 100zł / mc , więc sporo .
Aniołek - zrobiłaś mi smaka na ogórki .., jutro będzie lepiej :)
Fuma - jak tam u Ciebie ??

reklama
jejku żyję, o 14 pozbyłam sie ósemki a dwie godz później musiałam ketonal forte zażyć, mam nadzieję że bardzo nie poboli, musiał dentysta rozciąć, potem to zeszył, nie pytałam zresztą co robił bo wpadlam w małą panikę po znieczuleniu i sie aż bałam patrzeć co ma w ręku, wrrrr oby nigdy więcej, a i ta "przyjemność" kosztowała mnie 200 zł!!! plus dał mi ciąg dalszy antybiotyku i ketonal 45 zł ehhh na tego zęba dałam 360 zł :( ... na bylego zeba bo już go nie ma
Carla co do laktatorów to ja bym zostala przy ręcznym, co innego jakby trzeba było odciągać stale , ale nawet raz dziennie to nie problem , jeśli tylko pokarm jest. A jeśli chodzi o te elektryczne to miałam w szpitalu , podpieli mi do obu cycusiów i sie czułam jak dojna krowa, chyba wolę sobie sama odciągnąć
Aniołku mnie mdliło i wymiotowałam tylko jeden dzień , a nawet pół dnia i miałam dość, nie wyobrażam sobie jak to może będzie przy większych mdłościach i dziecku. Odpoczywaj ile się da.

Ianka nooo Zuch dziewczynka:tak:...ja na szczęście bez problemowo pozbyłam się ósemek. I zgodzę się z Tobą...te metalowe sprzęty nie wyglądają za fajnie ...brrrr :baffled:
Kto następny do stomatologa idzie ?????????????????????

Gabryska u nas też nie słyszałam o wypożyczaniu laktatora...nebulizator tak, ale laktator ???

Fuma ????

Nie wiem czy aktualna czy nie ,ale wstawiam żeby nie zaginęła....plisss dopisujcie co trzeba !!!

1.Ianka
2.Aniołek II
3.Gabryska 30.07

4.Kurczak 1.08
5.Wasila 1.08
6.Fuma 06-08.08 ???
7.Dorcia 25.08
8.Amelia
9.Kazimiera

Ostatnia edycja:
Ja wiem ja wiem :) jeszcze tylko Muffi nie była u dentysty :-):-):-):-):-):-):-):-) teraz jej kolej :)
Ja Was dziewczynki czytam na bieżąco, ale jakoś sił i nastroju na pisanie brak, zaraz zmykam spać, przynajmniej przez sen mnie mdłości nie męczą.
Miłej nocki :)

No i mój pierwszy post...
Witam Was, kochane!!!
Dwa miesiące się staramy o pierwszą dzidzię i nic - teraz były przytulanki w owu (w piątek) i w niedzielę...
Oby tym razem coś z tego wyszło :)

Aniołek, jeszcze ja i Samosia :):):) Też się opierdziela jak ja, i coś czuję, że razem zaczniemy staranka :P

A propos Aniołek czy ja dobrze pamiętam, że w środę masz wizytę i może usłyszysz serduszko???

reklama
mallaika kochana skopiuj sobie listę i wpisz datę spodziewanej @...dobrze ??? Nie mam nic przeciwko żebyście same sobie dopisywały co chcecie !!! :tak::tak::tak:
Ta lista to taki mój spontan był :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry