reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek mam nadzieję, że już jutro usłyszysz swojego bąbelka ;)

Co u Was słychać laski? U mnie dziś tak zimno... brrrrr 17 stopni...

reklama
Muffi u nas jako-tako...koło 23 stopni i wiatr...czyli jak dla mnie ok !!!
Pojechałam rano na zakupy samochodem rodziców i ...rozkraczył mi się na skrzyżowaniu :baffled: Nie miałam wyjścia ...mam go-pcham go !!!

Aniołek to wbijam do Ciebie !!! Będę z Tobą myślami i serduchem !!!

Muffi - właśnie miałam pytać jak tam pogoda nad morzem bo zastanawiam się czy na długi weekend nie pojechać ..17 st. nie brzmi zachęcająco :(
Aniołek - też mam nadzieję że usłyszysz serducho :)
Dorcia - jeju i tak sama pchałaś ??

No dziś jest brzydko, niby nie pada ale chmury i zimno. Ale na dlugi weekend ma być 23-25. Tylko w czw zimniej 19. JA z M. jedziemy jak zawsze do naszej miejscówki nad morzem.

Dorcia to niezła przygoda !!!

Amelia z tego co patrzyłam na pogodę to w weekend ma być cieplutko, takie ochłodzenie tylko podobno do czwartku.
Wiecie co.... cud.... nie mdli mnie od jakiś 3 godzin.... oby już tak zostało.
Muffi - co macie za miejscówke ??

u mnie przed chwila burza przeszla i lalo jak z cebra :szok:

mam nadzieje ze sie troche cieplej zrobi bo chcialabym w niedziele zrobic urodzinki dla mlodego na ogrodzie, hmmmm

Dorcia- to niezle z tym autem mialas przeboje

Gabryska to dmuchamy żebyś w Niedzielę chmur nie miała tylko piękne słoneczko !!!:cool2:

Amelia nooo sama pchałam...podobno wyglądam jak w 6 miesiącu ciąży a mimo to nikt mi nie pomógł !!!:eek:

Aniołek i tak już zostanie...mdłości poszły precz !!!!

Muffi zdradź miejscówkę ??? Szkoda że ja mam do morza tak dalllleko :(

hej

jak widzicie na wykresie wredna@ przylazła.Przez to nieco nie mam humoru. Ale nie jest tak źle,obawiałam się ,że gorzej to zniosę.
Na liście można zaznaczyć ,ze u mnie @.

Na jakiś czas zawieszam starania bo powinnam się za nową praca rozejrzeć. Wymyśliłam sobie ,ze sama coś rozkręcę i będę mogła spokojnie być w ciąży.

Weekend mieliśmy znowu urozmaicony,możecie sobie przeczytać na grupie.
A w ogóle to pakujemy się bo jutro jedziemy nad morze.Także do niedzieli mnie nie będzie.

Dorcia- o matko ale miałaś przejścia z tym autkiem .Co za ludzie,ze nikt Ci nie pomógł.

Muffi- my też nad morzem będziemy:-).

Aniołek -kciuki za wizytę.

Amelia- a Ty gdzie się nad morze wybierasz?

Gabryska- no podobno ma się zrobić cieplej to może twoje garden-party wyjdzie.

reklama
Muffi - super z tą miejscówką
Dorcia - podziwiam Cię , ja bym pewnie zostawiła i poszła :) . chamy straszne !!
Fuma - :( szkoda że @ przylazła . Jak pojedziemy to pewnie w okolice Łeby , ale to zależy od pogody , a Wy gdzie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry