reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka - u mnie mdłości ciąg dalszy, ale dzielnie walczę....
carla - Fajnie, że jesteś zadowolona ze szkoły rodzenia, a co do porodu rodzinnego, nie przejmuj się mój mąż też nie chce być przy mnie, zresztą sama nie wiem czy bym do końca chciała jego obecność w tej chwili.
Vinga - już składałam życzenia na FB ale zrobię to jeszcze raz, wszystkiego naj naj i spełnia marzeń no i lekkiego porodu. Super, że wyjazd do Łeby udany :) zdjęcia cudne.
Wasila - wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy :) no i najbardziej zyczę wam dzidziusia :)
Muffi i Amelia - udanego wypoczynku nad morzem :)
pozdrawiam i miłego dnia.

reklama
witam sie,

vinga- fajnie, ze zadowoleni z wyjazdu

wasila- najlepsze zyczenia z okazji rocznicy, my w piatek swietujemy 5 lat po slubie

dla urlopujacych udanych wyjazdow, cala reszte goraco pozdrawiam w ten deszczowy dzien

Vinga 100 lat !!!

Wasila wszystkiego naj naj w rocznicę ;) !!

Dżizas ale u nas pogoda !!! Deszcze leje, wieje niemiłosiernie i jest 16 stopni !!!! :no: Poszłam tylko do piekarni po chleb i tak zmarzłam że szok !!! W odczuciu jest chyba 10 stopni !!!!

Muffi Aniołek wizytuje chyba 17 albo 18 ....coś tak kojarzę :-D

Dziewuszki nie mam żywcem kiedy odpisywać...jak zniknę na kilka dni to będzie oznaczać że czytam ale nie mam kiedy pisać :baffled:
Jak nie zakupy szkolne to sprzątanie, obiad itp...a od poniedziałku będę mieć podopiecznego od nowa...póki nie znajdę jakiejś stałej pracy...obym znalazła jak naj szybciej !!!

Ostatnia edycja:
No to czekamy na wieści... :)

Dorcia no trudno ;) Będziemy tu zawsze na Ciebie czekać :P Każda z nas ma czasem chwile nieobecności ;)

Ja niedługo będę wyjeżdżać, ale mam tablet jak coś ;)

Ostatnia edycja:
Witam się zmęczona, z mdłościami, ale BBBAAAARRRRRDZZZOOOO SZCZĘŚLIWA :-):-):-)
u Lekarza wszysko ok :) było wzruszenie i łzy Dzidzia ma 3,7 mm i pięknie bijące serduszko 124 razy na minutę :)
wklejam fotki :)
CAM00017.jpg

CAM00018.jpg

Byłam też u rodziców, bo dzisiaj wrócili z wczasów :) no i ogłosiłam nowinę :)
Na razie zmykam muszę coś zjeść bo zaraz padnę.
Miłego wieczorku.

Załączniki

• CAM00017.jpg
    CAM00017.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 128
  • CAM00018.jpg
    CAM00018.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 102
Dorcia - powodzenia w szukaniu pracy :)
Aniołek -ale fasolka :)) bardzo się cieszę że wszystko dobrze :) , co tam mdłości ..przejdą niedługo , rodzice pewnie szczęśliwi że dziadkami zostaną :)
Muffi - dobijasz mnie tą pogodą ;)

Aniołek...cieszę się bardzo...mówiłam że wszystko będzie dobrze !!! Mdłości niedługo miną ...zobaczysz !!!

Nie mam dzisiaj siły na nic...po prostu wysiadam :baffled:

DOBREJ NOCKI !!!

reklama
Aniołek ale super!! Cieszę się że z fasolą wszystko ok, a usłyszeć serduszko w tak małej kropce to niesamowite uczucie :) Ja we wtorek pochwalę się zdjęciem dużego chłopczyka w 3d który też mi zycie umila, tak się rusza że aż czasem boli :) Tak więc nie martw się, jak nie mdłości i senność to zgaga i inne atrakcje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry