reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fuma a to wredna @, oby następna już nie przyszła.
Zazdroszczę Wam tych wyjazdów nad morze, ja jeszcze musze na swój wypoczynek troszke poczekać.
Dorcia - masakra, sama uto pchałaś?? musisz mieć niezłą siłe, a to, że nikt nie pomógł jakoś mnie nie dziwi, w naszym kraju straszna znieczulica społeczna.
A ja własnie rozwiesiłam pranie, zjadłam zupke jarzynową i opoczywam :) miłego popołudnia.

reklama
VINGA STO LAT !!! Szybkiego i bezbolesnego porodu, ślicznego zdrowego bobasa,zdrówka, miłości , szczęścia i cierpliwości aaaa i kuuuupę kasy !!! Z całego serducha !!!!!!!!!!!
Jak po urlopie ????????

Aniołek ja też powiesiłam pranie...i zaczęło lać ...buuuuuuuuuuu
Widzę że kochany Aniołek czuje się dobrze !!! ??? Tak trzymać !!!
Jutro jako pierwsze chcemy usłyszeć dobre wieści...a może uda się i foto zdobyć ??!!

Fuma kopnij no tą @ w doopę , co !!! Niech już więcej nie przyłazi-wredniara jedna !!! A Wy dokąd wybywacie ???

Muffi niezła miejscówka...nocleg za free jak rozumiem ???

Amelia Wy też nad morze może ???

Która z Was weźmie mnie ze sobą haaa...jak wciągnę brzuch to zmieszczę się do walizki :laugh2::eek::rofl:

Ostatnia edycja:
Wracam co Was stęskniona i wypoczęta:)

Ledwo ogarnęłam zaległości na forum uffff

Pisałyscie o laktatorach- miałam i polecam Medele Swing- droga ale warto. Przy drugim nie bede chyba kupować, zamirzeam karmić rok i tyle samo czasu być na macierzynskim wiec nie bedzie mi potrzebny po powrocie do prcay. Nienawidzę sciagania mleka laktatorem- ktoś dobrze porównał to do dojnej krowy i nie lubie wyparzac tych butelek rtc. Z cycusia mlekao zawsze jest świeże, sterylne, o odpowiedniej temp i pod ręką:)

Vinga- wszytskiego najlepszego Kochana:)

Fuma- udanego wyjazdu, wypoczywaj:) Szkoda, że przekładasz starania

Aniołek- doczekasz się i Ty urlopu. Współczuje mdłości

Miałam jescze coś napisac, ale nie pamietam. Lecę sie rozpakować i świetowac z męzem naszą rocznice slubu nr 2:)

Wasila fajnie że wyjazd się udał...wypoczęłaś ??? Jak pogoda...dopisała ???
Wrzucisz fotki na grupę ??? OOOO to może tak długie świętowanie rocznicy zakończy się wyjątkowo owocnie ???

ianka ja za wyrwanie zapłaciłam w sumie 450 zł, 3 lata temu :/ Ale masz z głowy, najważniejsze!
Aniołek biedulko, wiem co czujesz. Ja też miałam mdłości od rana do nocy, ciągle taka gula w przełyku, bleee... A serduszko w 7 tygodniu już można zobaczyć, mam nadzieję że podzielisz się dobrymi wiadomościami.
Nana witaj :)
Gabryśka też nie słyszałam o wypozyczaniu laktatorów, z inhalatorem mieliśmy problem i musieliśmy kupić.
Dorcia a kiedy ostatnio miałaś taką pracę na pełen etat? Powiem Ci że ja do siedzenia w domu się nie nadaję, ale teraz nie narzekam i korzystam z luzu póki mogę :) Ale pech z autem.
Trzylatki są fajne? Hmmm mój trzylatek właśnie płacze bo noga jej przeszkadza, chce plasterek i koc, a ja marzę żeby poszła już spać bo mam jej dość ;)
Muffi u mnie też chłodno, nawet zmarzłam. Fajnie macie z tym domkiem...
Amelia obyście pojechali na urlop i żeby pogoda dopisała!
Fuma Foch to udanego wyjazdu życzę :)
Wasila skoro wypoczęta jesteś to bardzo się cieszę! Ja też chcę rok karmić, ale myślę o laktatorze bo chcę z domu wychodzić- na angielski i bieganie. Zresztą zobaczę jak to będzie, póki co nie kupuję. Udanego świętowania :)

Ja dziś zaszalałam na zakupach ubraniowych dla dzieci :)
Wczoraj zaliczyliśmy szkołę rodzenia- jak ja bym chciała rodzić z tą położną co zajęcia prowadzi, jest bombowa!! Aha no i mój mąż nie chce iść ze mną rodzić- tzn. pójdzie bo się obrażę, ale mówi że w tym nie ma nic fajnego, że będę na niego krzyczeć, że pójdzie z przymusu, że kiedyś było fajnie jak facet nie mógł wchodzić na porodówkę itp. Powiem szczerze że myslałam że będzie chciał sam z siebie być przy narodzinach syna, chyba mi trochę przykro...

heloł, melduję się z powrotem :)
w Łebie fajnie, chociaż słowo "wypoczęta" po tym wyjeździe do mnie nie pasuje :P więcej zwiedzania niż leżenia - zasługa marnej pogody.
Fuma, jaka szkoda że małpa przyszła, a tak ładnie Twój wykres wyglądał :(

Dorcia ta miejscówka jest na Mierzei Wiślanej ;) Za free, tylko trzeba rachunki płacić ale to pikuś.

Fuma szkoda ze @ przyszla !!! ;/

Wasila witaj po urlopie. Mam nadzieje, że owocny :P

Ooo Vinga helołłł :)

A tutaj link dla mamuś przyszłych i obecnych: Informacje
Fajna sprawa takie warsztaty :)

Vinga widziałam fotki...ślicznie wyglądasz !!! I chyba jednak wypoczęłaś !!! Jedyne na co nigdy nie mamy wpływu to pogoda...niestety !!! Ale chyba trochę słoneczka mieliście ??? Widziałam że byliście w parku...super sprawa prawda ???

Carla
Jak Młoda skończyła trzy lata poszłam do pracy...ona do przedszkola.
Najpierw pracowałam jako sprzedawca stolarki okiennej i drzwiowej.
Następnie sklep spożywczy...etat zakończył się w sierpniu 2012,kolejnej umowy nie podpisałam...pracowałam jako kasjer/sprzedawca ale również wszystkie sprawy "komputerowe" należały do mnie (zamówienia,zwroty,wymiany)...i tak mój dzień pracy 8 godzinny trwał zazwyczaj 10 godz...ale płatne tylko 8. Pracując cały miesiąc ( z weekendami włącznie) po 8 h/dziennie zarabiałam 1200 zł...ale jak mi urlopu nie dali i nie chcieli wypłacić to podziękowałam ...i nie żałuję bo się rozlecieli po 3 miesiącach od mojego odejścia !!! A urlop wypłacali po 200 zł miesięcznie...więc sporo to trwało...ale kasę odzyskałam !!!
I od sierpnia bawię się w nianię. Ale szukam twardo !!!!
Mój M przy porodzie młodej nie był...wpuścili go jak urodziłam łożysko. Była ze mną moja mama..nagrała cały poród. Mam niezłą pamiątkę. Jeśli znowu Bóg da mi rodzić zdrowe dziecko to może się przekona ??? Choć wątpię i pewnie wyląduję na porodówce z psiapsiółką albo z mamą :szok::-D

Co do ciuszków to u Nas w Tesco są meeega wyprzedaże ciuszkowe...trzypak pajacyków kolorowych za 24 zł...pięciopak body w krótkim rękawkiem 28 zł...kupiłam koleżance bo prosiła...ceny naprawdę superowe !!!

Muffi to brzmi nieźle...ładnej pogody i udanego wypoczynku !!! Wracaj zadowolona !!!

Ostatnia edycja:
dzięki Dorcia ;)

A laski czekamy tutaj na fotki z urlopów (Wasila, Vinga) i Aniołek ja nadal czekam na fotkę z wesela ostatniego ;)

reklama
Aniołek - Ty jakoś we wrześniu urlop masz ? szybciutko zleci , zobaczysz .
Wasilia - Najlepszego z okazji rocznicy , fajnie że urlop się udał , gdzie byliście ?
Dorcia - nie ma sprawy , pakuj się :))
Vinga - Wszystkiego Najlepszego :), szkoda że pogoda nie dopisała , a jak Nataniel , podobało mu się ?
Carla - może mąż jeszcze zmieni zdanie , pewnie chodziło mu o to że nie ma nic fajnego w patrzeniu na cierpienie drugiej osoby

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry