ianka ja za wyrwanie zapłaciłam w sumie 450 zł, 3 lata temu :/ Ale masz z głowy, najważniejsze!
Aniołek biedulko, wiem co czujesz. Ja też miałam mdłości od rana do nocy, ciągle taka gula w przełyku, bleee... A serduszko w 7 tygodniu już można zobaczyć, mam nadzieję że podzielisz się dobrymi wiadomościami.
Nana witaj
Gabryśka też nie słyszałam o wypozyczaniu laktatorów, z inhalatorem mieliśmy problem i musieliśmy kupić.
Dorcia a kiedy ostatnio miałaś taką pracę na pełen etat? Powiem Ci że ja do siedzenia w domu się nie nadaję, ale teraz nie narzekam i korzystam z luzu póki mogę

Ale pech z autem.
Trzylatki są fajne? Hmmm mój trzylatek właśnie płacze bo noga jej przeszkadza, chce plasterek i koc, a ja marzę żeby poszła już spać bo mam jej dość
Muffi u mnie też chłodno, nawet zmarzłam. Fajnie macie z tym domkiem...
Amelia obyście pojechali na urlop i żeby pogoda dopisała!
Fuma Foch to udanego wyjazdu życzę
Wasila skoro wypoczęta jesteś to bardzo się cieszę! Ja też chcę rok karmić, ale myślę o laktatorze bo chcę z domu wychodzić- na angielski i bieganie. Zresztą zobaczę jak to będzie, póki co nie kupuję. Udanego świętowania
Ja dziś zaszalałam na zakupach ubraniowych dla dzieci
Wczoraj zaliczyliśmy szkołę rodzenia- jak ja bym chciała rodzić z tą położną co zajęcia prowadzi, jest bombowa!! Aha no i mój mąż nie chce iść ze mną rodzić- tzn. pójdzie bo się obrażę, ale mówi że w tym nie ma nic fajnego, że będę na niego krzyczeć, że pójdzie z przymusu, że kiedyś było fajnie jak facet nie mógł wchodzić na porodówkę itp. Powiem szczerze że myslałam że będzie chciał sam z siebie być przy narodzinach syna, chyba mi trochę przykro...