reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aaaaaaaniolek, wiedzialam ze wszystko bedzie ok ;)) gratulacje mamusiu hehehe !!! W rodzince pewnie radosc. Bardzo sie ciesze :*.
Amelia my juz jestesmy na domku i jest strasznie zimno, i wilgoc bleeee. 13 stopni ttylko :/ ale ponoc juz w piatek ma byc ladnie ;)) oby!

reklama
Hejka ....... nie odzywam się bo meeega mdłości wróciły, zaczynają się rano a kończą koło 19, już myślałam, że to koniec, ale niestety - wymiękam, jedzenie zupy zajmuje mi godzine :( dziś wizyta ..... niedawno wróciłam i zaraz tu do Was postanowiłam coś wykrzesać, ciąża potwierdzona, pęcherzyk ma 17,7 mm zarodek jest ......... coś duże to coś, bo z okresu wychodzi mi że to 5 tydzień i 5 dzień więc z pęcharzyka wyjdzie, że ciąża starsza, termin ostatniej @ miałam 05/07 i cykle mam regularne 28 dniowe ....... dziś już padam jutro zrobię zdjęcie usg i wrzucę.

Aniołek piękne zdjęcia.

Dla całej reszty przesyłam pozytywne fluidki - w końcu mogę się cieszyć z pozytywnego testu ciążowego - oby wszystko do końca było dobrze.

Kurczak będzie na pewno wszystko dobrze...nudnych 8 miesięcy kochana !!! Łapiemy fluidki...przydadzą się na pewno !!!!!!!

Muffi od piątku w całej Polsce mają wrócić upały !!!! Trzymam kciuki za piękną pogodę !!! Wracaj w dwupaku !!!!!!!!!!!!!

Carla aż nie do wiary że to już prawie 30 tydzień !!! Kiedy to zleciało ???

DOBREJ NOCKI

Ostatnia edycja:
Kurczak - gratuluję wizyty, Twój pęcherzyk w porównaniu do mojego z przed tygodnia jest ogromny:) następnym razem będzie już serduszko :)
Muffi - Życzę słonka, cobyście nie marzli, ja początkiem przyszłego tygodnia będe rezerwować noclegi w Karwi :) będą to prawdopodobnie nasze ostatnie wakacje w dwójkę, (no w sumie to już w trójkę )

Kolejną wizytę u lekarza mam dopiero za 6 tygodni, i mam dylemat czy powiedzieć szefom już teraz o ciąży czy poczekać do tej wrześniowej wizyty a to będzie już 12/13 tydzień. badania też mam porobić przed samą wizytą a jakby się coś działo to mam dzwonić, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządeczku.
Pozdrawiam i życzę miłego świątecznego czwartku.

Dzien dobry,

Aniolek- ciesze sie twoim szczesciem, super!!! Taka pozytywna energia bije z twoich postow

Kurczak- ekstra wiesci :)

Fluidki nalapalam

Calkiem zapomnialam ze w PL swieto dzis, ja niestety w robocie

Pozdrawiam Was Dziewczynki

Gabryska nawet w Pl dla niektórych dzisiaj święta nie ma ...buuuuuu
Mnie rano obudził M żebym mu śniadanko zaserwowała bo jedzie na "rajd po komisach" w poszukiwaniu samochodu...jak ja się wkurzyłam...wrzasnęłam że ma kur... dwie zdrowe ręce to niech sobie sam zrobi !!! Dzisiaj jest dzień że mogłam pospać-nie ma córki-z niczym nie muszę się spieszyć ...a tu ZONK...Panicz zgłodniał !!! NO DO LICHA !!!

Miłego wypoczynku czwartkowego !!!

Dorcia ja już 30 tydzień mam rozpoczęty :) Też nie wiem kiedy to zleciało, pamiętam jak dopiero test robiłam. Fajnie że masz poród nagrany, ja z mamą bym nie poszła rodzić- jedynie z M. albo siostrą. A mój M. i tak pójdzie bo boi się gniewu żony :D Do szkoły rodzenia też chodzi chętnie, więc mam nadzieję że z czasem sam z siebie będzie chciał, a nie dlatego że jak nie pójdzie to ja się obrażę ;)
Mam nadzieję że mężowi smakowało śniadanko :) A co za auto kupujecie??
Kurczak gratuluję potwierdzonej ciąży :)
Muffi ojj co to bedzie zimą jak Ty już marzniesz ;) Ale jeszcze bedzie prażyło, nie martw sie.
Aniołek nie wiem, może lepiej poczekaj do kolejnej wizyty i weź od lekarza zaświadczenie, że jesteś w ciąży. Będzie wystarczająco dużo czasu, żeby znaleźć kogoś na zastępstwo czy pomysleć co będzie, jak pójdziesz na macierzyński. Będzie dobrze :)
Gabryśka jeszcze tylko jutro i też będziesz miała wolne :)

http://allegro.pl/munchkin-organizer-na-lozeczko-pieluchy-kosmetyki-i3460714213.html zamówiłam prezent od teściowej, mamy bardzo ograniczone miejsce na przybory, a nawet ubranka, więc mam nadzieję że będzie dobrze służył.

Ostatnia edycja:
Carla organizer bardzo fajny...ja przy młodej sama sobie podobny uszyłam...służył mi długo !!!

Rodzice kupują bo opowiadałam Wam jak ostatnio pojechałam na zakupy Seatem rodziców i mi się na krzyżówce rozkraczył....stąd przyspieszona decyzja rodziców o kupnie samochodu....a mój M się rozgląda za Audi A6 ale ja się na takie nie zgadzam...i stoimy w miejscu :(

Ale dzisiaj dziwny , leniwy dzień !!!

Dorcia jaki leniwy, my na placu zabaw byliśmy ponad 2 godziny, M. gotował obiad i kończył myć okna, ja kurze ścierałam, później znowu na spacerze, teraz M. biega a ja odpoczywam :)
Ja na audi też bym się nie zgodziła, za drogie i przereklamowane, za taką samą kasę można kupić nowsze i lepiej wyposażone auto.

Aha na placu zabaw była laska z synem, młodszy był od Neli. Podleciał do naszej ławki i łapie za jej rower biegowy i jej kask, Nela mówi że mu nie pożyczy. On walnął tym kaskiem o ziemię, ryk i histeria jak nie wiem, a Nela twardo że nie pożyczy. Ja dziecka zmuszać nie będę, to są jej rzeczy i jak chce to pożycza. Ten mały ją wystraszył tym krzykiem, to jego mama mówi żeby ją przeprosił, on ją przytulił i tak się wydarł jej do ucha że prawie ogłuchłam! Mała w histerię, gdzie ona raczej nie jest strachliwa, ten mały położył się na ziemi i jazda, a jego mama nic! Zero reakcji, takie typowo bezstresowe wychowanie, on leżał na piasku a ona zachowywała się, jakby on nic złego nie zrobił, a Nela była ta zła (no i my że nie kazaliśmy jej pożyczyć roweru). Dzieciak jeszcze później stał przy nas i darł się, a ta stała obok i nic. Mogła chociaż zabrać go na bok żeby tam się darł :/

reklama
Witam :) A ja też dzisiaj leniwie w ogródku, przyjechał brat z rodziną moi rodzice, no i siedzieliśmy i grillowaliśmy :)
Na wieczór przyszły mdłości, właśnie zaparzyłam sobie mięte,
Carla niezłe jaja z tym chłopcem na placu zabaw, dziwie się matce, że pozwala dziecku na takie zachowanie.
Ja z mężem też nie kupilibyśmy audi, zresztą, póki co żadnego niemieckiego auta, też uważam że są przereklamowane, drogie i jeździ ich za dużo. Ja jeżdżę "psującym" się francuzem a mąż włochem i nie narzekamy, wręcz przeciwnie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry