reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nana- witaj, powodzenia w starankachIanka- dobrze ze masz już tego zęba z głowy, znam ten ból niestetyMuffi, samosia- brac przyklad z ianki i do dentysty;-)Dorcia- w niemczech gin lub pediatra wypisuja recepte i wypożycza się laktator w aptece placi za to ubezpieczenie, dokupuje sie tylko ta czescco naklada sie na piersiBtw inhalator tez juz wypozyczalam jak synus mial przeziebienieMilej i owocnej nocki wszystkim staraczkom;-)

reklama
Gabryska to fajnie jak można wypożyczyć...i nieodpłatnie...super !!! Wątpię żeby w Pl coś takiego było za free :confused: Powiedz mi bo chyba przeoczyłam...masz już dziecko...syna czy córę ???

Oj Dziewczyny dziewczyny - dentysty się boicie?? A co będzie jak przyjdzie Wam rodzić?? też nie pójdziecie ??:-):-):-) Ja już od rana mam mega mdłości, szykuje się do pracy, Tak Muffi Jutro wizyta....
miłego dnia.

Ja właśnie zwlokłam się w łózka...ja chcę pójść gdzieś do pracy !!!
Nudy nudy nudy ...to mnie wykańcza !!!

Aniołek o której godzinie masz wizytę ???
Jeny serducho usłyszysz...bąbelka zobaczysz...aaaaaaaaa super !!!!!

Myślisz Dorcia, że będzie serducho?? na wizytę mam przyjść między 16-17 zwolnie się jutro z pół godzinki z pracy, żeby na spokojnie zajechać do domu umyć się i z powrotem do miasta do lekarza.

Hej dziewczyny,

Dorcia- tak na tydzien bym sie z Toba zamienila, ty za mnie do roboty a ja bym odespala :tak: a i pytalas czy mam juz dziecko, mam synka w niedziele skonczy 3 latka

Aniolek- wspolczuje Ci mdlosci, ja ich cale szczescie nie mialam w ciazy z Alexem, slyszalam ze imbir jest dobry na mdlosci, moze sprobuj

Gabryska to imprezkę robicie Małemu ??? Trzylatki są fajne !!!

Aniołek myślę że usłyszysz...choć nie jestem na stówę pewna bo to zależy od sprzętu gina i od zagnieżdżenia zarodeczka. Jeśli zagnieżdżenie nastąpiło późno to może nie być słychać jeszcze seruszka,ale na bank będzie bąbel widoczny !!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa mogę pójść z Tobą-może się zarażę ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry