Carla.
Fanka BB :)
Zaszalałam, kupiłam sobie sweter- szlafrok (jak to mój mąż mówi) i bluzeczkę- nietoperza, wszystko xs/s więc spokojnie po ciąży założę
I kapcie do szpitala.
Muffi ja na balkonie miałam pietruszkę i bazylię, ale posadziłabym też miętę na Twoim miejscu
Venna spokojnie, może to będzie ostatnia @ Teraz tak sobie przypomniałam jak nie zabezpieczaliśmy się z mężem, ale się nie staraliśmy, i jak co miesiąc modliłam się żeby @ nie przyszła, no i denerwowałam się że nie ma "wpadki". Na każdą przyjdzie czas
Amelia zus u mnie w mieście idzie z remontem ostro więc gdzieś muszą przyciąć
A senna też jestem przez pogodę, ale kto wie, może się zdziwisz 
ianka z Nelą też miałam wycieki mleka przed czasem. A córa ma focha na tatę albo chce żeby się wysypiał
Zabawka dla Roksanki fajna, ale w pomyśle na prezenty nie pomogę bo ja sama zawsze potrzebuję pomocy w wyborze...
Dorcia obyś się śmiała
I Ty nie odliczaj nic kochana bo niepotrzebnie dołki łapiesz- będzie co będzie! A będzie dobrze, ale widocznie w Twoim przypadku trzeba więcej czasu.
Tesiak no to szybko poczułaś dzidzię.
Grupa na szkole rodzenia zaczyna się wykruszać
Dzisiaj następna urodziła przez cc
Za to pojawiają się nowe dziewczyny, a ja się cieszę, bo może będę miała koleżanki do spacerów z maluszkami 
Muffi ja na balkonie miałam pietruszkę i bazylię, ale posadziłabym też miętę na Twoim miejscu
Venna spokojnie, może to będzie ostatnia @ Teraz tak sobie przypomniałam jak nie zabezpieczaliśmy się z mężem, ale się nie staraliśmy, i jak co miesiąc modliłam się żeby @ nie przyszła, no i denerwowałam się że nie ma "wpadki". Na każdą przyjdzie czas
Amelia zus u mnie w mieście idzie z remontem ostro więc gdzieś muszą przyciąć
ianka z Nelą też miałam wycieki mleka przed czasem. A córa ma focha na tatę albo chce żeby się wysypiał
Dorcia obyś się śmiała
Tesiak no to szybko poczułaś dzidzię.
Grupa na szkole rodzenia zaczyna się wykruszać
Znajomości ze szkoły rodzenia- super sprawa