reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Muffi - ja bym pewnie wybrała tymianek, mięte i melisę ;) (oprócz bazylii oczywiście)

Wasila, kurcze kobieto.. ale miałaś szczęście w nieszczęściu ..uważaj na siebie koniecznie. Powiesz swojemu pracodawcy o ciąży od razu po wizycie czy jeszcze poczekasz?

Carla, mam nadzieję, że szoping udany :)

No i mam nadzieje, że wszystkie urwisy w przedszkolach i żłobkach szybko się zaklimatyzują i nauczą mnóstwa nowych rzeczy.

Mnie dopadł niestety @ ból. Zostały 4 dni, więc wszystko by się zgadzało. Jak na złość żadne piersi nie bolą, żadne nic. Szkoda.

reklama
Neferet - ja również nie pomogę , mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :)

Carla - dobrze że kasa jest :) , kupiłaś coś ? zus to chyba już nie ma skąt kasy doić to się za ciężarne bierze , masakra ..

Wasilia - dobrze że Wam się nic nie stało , uważaj na siebie

Muffi - ja mam bazylię , oregano , tymianek i mięte , tych najczęściej używam

Wasila dobrze że się nic nie stało i uważajcie tam na siebie
Carla jak tam zakupy udane? Mi laktacja w ogóle przed porodem się nei pojawiła, nawet parę dni po, a co to będzie jak w ogóle będzie tylko cc, bez wcześniejszych skurczów. Czyli dziewczyno powoli jesteś na wylocie :) Ale Ci nie dużo zostało
Muffi nie mam zielnika ale napewno bym zasadziła tymianek, uwielbiam
Venna czekamy na wieści od gina, oby pozytywne

Moja mała od tygodnia ma bunt na tatę w nocy.je raz na noc flasię i nie wypije od niego!!! wieczorem, w dzień nie ma problemu, ale w nocy nie i koniec, płacze a jak ja ją biorę na ręce od razu cisza, no miłego to, ale jak mój wstaje to i ja muszę:-( , co za rak mały !

Neferet odezwij się po wizycie ...trzymam kciuki żeby to była zdrowa ciąża !!!

:tak::tak::tak:

Carla
jak tam po shoppingu ??? Co "upolowałaś" ??? Mówisz że miednica się szykuje na "rozciąganko" A i "mleczko" wskazuje na fakt że poród co raz bliżej :tak::tak::tak:
Hmmm tak sobie myślę że gdybym zaszła w ciążę w pierwszym cyklu starań to byłabym teraz w 6 miesiącu !!! Ehhhhhhhhhhh za rok pewnie będę się z tych naszych staranek śmiać ...oby mi się udało szybciej niż w tym roku !!!

Venna może małp@ Cię już nie odwiedzi co ??? Trzymam &&&.

Ostatnia edycja:
ups strzeliłam gafę , to Neferet idzie do gina nie Venna , tak że Neferet czekamy na wieści

Dorcia spokojnie zajdziemy wszystkie :) , co robisz ze swoimi kamyczkami?

Hej:)

Korzystam z okazji i wpadłam do Was. M w pracy, Franio na polku z babcią a ja odpoczywam po umyciu jednego okna;P Ostatnio lepiej się czuję więc powoli biorę się za zaległości. kombunuje też gdzie by tu ulokować rzeczy naszej mniejszej pociechy. Dla Franka kupiliśmy specjalnie komodę ale nie mamy już gdzie wstawiać nowych mebli. Aaa zapomniałabym...od zeszłego piątku czuję ruchy Bąbelka:D Niesamowite, jeszcze brzuszek mam taki maleńki a czuje już mikro kopniaczki:)

Amelia dziękuję za informację. Właściwie to nie jestem zaskoczona. Siostra mojego M od zakładu pracy dostała bon do Smyka (z tytułu urodzenia dziecka) i musieli wydać go w sklepie stacjonarnym a na smyk.com mają dużo taniej i większy wybór. To nic, będę szukać dalej.

ianka chyba Ty pisałaś że macie Cybex Aton...Jak wrażenia? Gdzie go kupiliście?

Aniołek jak tam urlopik? Pogoda chyba się nieco poprawiła? Może jeszcze zmienisz zdanie odnośnie warsztatów...Ostatnio dostałam maila że są jeszcze wolne miejsca;)

Witam nowe staraczki:) życzę powodzenia i przesyłam ciążowe fluidy:)

Tesiak my w Danii kupiliśmy, mieliśmy w Polsce ale znaleźliśmy podobnie cenowo tutaj, zadowolona byłam, jedno co to się poluzował ten daszek, ale to jedno z nas musiało coś pociągnąć, tak że do fotelika zastrzeżeń nie mam.
Jejku dziewczyno ty też już prawie na półmetku ! jak ten czas leci jak się patrzy na wasze brzuszki :) to szybciutko Cię kopie malizna

A mojej niuni miał dziś kurier przywieźć spóźniony prezent urodzinowy, czekam i czekam, loguję się co chwila na pocztę , sprawdzam, a tam co ? zapomniałam podać nr mieszkania!!!! ale wtopa, ale podjechał kurier nie zdążyłam wylecieć, ul krótka, myślałam że zadzwoni a ten pojechał! no stał pod oknem! w Polsce tyle razy zamawiałam kuriera i zawsze dzwonili wcześniej.Tak mój błąd ale weszłam na stronkę UPS żeby zaktualizować dane, i się nei da, wszystko telefonicznie, tak że jutro mam nadzieję już będzie. Dziewczyny potrzebuję pomysłu na prezent dla dwulatki i pięciolatka ,szukam całe dnie he

ianka daszek to jest mały pikuś. Grunt żeby bezpieczny był. Pewnie bym się tak bardzo nie przejmowała ceną i nie szukała tak bardzo gdybyśmy mieli do kupienia tylko jeden fotelik. A M ma umowę o pracę do końca roku. Niby podpisanie kolejnej jest pewne ale teraz nigdy nic nie wiadomo...
Masz rację, szybko zaczął się maluch "odzywać". Ja sobie tak liczyłam że około połowy września zacznę coś czuć. A tu proszę:) Nawet M poczuł jak położył rękę.
To co Twoja córcia dostanie? A co do pomysłu na prezent...Powiedz, w jakim przedziale cenowym miały by być i czy myślałaś już o czymś? Mam w domu dwulatka więc może udało by mi się coś wymyślić...

FISHER PRICE K8844 INTERAKTYWNA ŻYRAFA Z PIŁECZKA (3509161195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. takie coś dla niuni, mam nadzieję że się spodoba. a jeśli chodzi o przedział cenowy dla dzieci mojej siostry to tak do 60 zł , tak się z sis umówiłam ze nie szalejemy bardziej z prezentami, jak miała syna na początku to był jeden w rodzinie o i miał szał z prezentami od wszystkich , teraz już więcej dzieci :)
co do fotelika to ma dobre oceny, oby żadna z nas nie musiała nigdy sprawdzać bezpieczeństwa fotelika. Lecę kapać maleństwo moje

reklama
Tesiak - te foteliki są w entliczku , super że maluszek się odzywa :)

Ianka - fajna ta żyrafka , sama bym się pobawiła ;) a co do prezentów to nie wiem co Ci doradzic , może Lego ? moja ma i nawet się już fajnie bawi , ja swojej chrzesnicy kupuje ciuchy , odkąd 3 razy z rzędu dałam jej zabawkę którą już miała , rodzice są zadowoleni bo nie mają już gdzie tych gadżetów składować :)

Dorcia - dzięki za link do kremu , kupiłam wielkie opakowanie za całe 15 zł :) , mam nadzieję że się sprawdzi

Ale mi się spać chcę , cały dzień chodzę i ziewam , nawet miałam drzemkę popołudniową do mi się raczej nie zdarza , nawet pomyślałam że może w ciązy jestem :) , tylko jakim cudem :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry