Dorcia ale jak boli to idź chociaż niech Ci wyczyszczą , to chyba jest za darmo. Oj zęby to drogi interes, niestety

sama teraz przy wyrwaniu ogółem dałam prawie 400 zł, 2 lata temu robiłam zęby i parę stów , ehh a ja mam takie zęby że mogę szorować 5 razy dziennie a i tak się popsują

, a mój nie raz zapomnij sobie zębów umyć

rano a ząbki ma jak marzenie. I gdzie tu logika. Mojemu dziecku już daję szczoteczkę , narazie to bardziej zabawa ale niech nabiera nawyków. aha co do zmywarki to właśnie moja mama ma taki program 30 min i super myje, pewnie że trzeba czasem ustawić na dłuższe pranie nawet dla samej zmywarki. garnki pewnie że można myć w zmywarce, zajmują miejsce, moja mam nie myje, ale siotsra czasem rzuci. A mój by Cie kochał za te galaretki bo uwielbia, ja nie lubię i rzadko mu serwuję hehe
Amelia niczym jej nie zagęszczam, znając ją to pewnie by wypluła jakby wyczuła inny smak. Jak przechodziłam na butelkę to musiałam kombinować , dodawać soku z malin żeby tylko wypiła, i potem po łyżeczce po łyżeczce mniej soku aż zostało mleko. Ale jakąś godz przed kąpaniem i flasią , daję jej kolację. Ty i Wasila chyba długo ponad rok karmiłyście , no nie ? może w tym też rzecz, ja tylko 8 miesięcy
Fuma wybaw się i niech jeszcze @ poczeka , ja w czerwcu na weselu kumpeli dostałam po ceremonii w kościele, ale na szczęście całkowicie bezbolesna, dobrze że patrzyłam na zegarem żeby tampona wymienić , bo to był chyba mój pierwszy bezbolesny okres
Co do prezentu, moja niunia szalała

uwielbia piłeczki szybko załapała jak działa i się cieszyła. A moim siostrzeńcom, spytałam po prostu sisotry bo młody ma tyle gier że szok, miałam wybrane 2 edukacyjne i jeszcze jedną
GRA WYGIBAJTUS NA PREZENT NA IMPREZĘ [NOWA][HIT] (3448204534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , i sis powiedziała że ta ostatnia, bo nie ma żadnej ruchowej a tu się porusza trochę a to żywioł energii, a malutkiej jakiś puzzle jeszcze nie wybrałam
Przyszedł znajomy na mecz, idę i ja polukać

piwka napić mam nadzieję że już niedługo nie będę mogła zasmakować %