reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i niestety nie dostałam się do lekarza. czekałam 2h a dłużej już nie mogłam. pójdę kiedy indziej. a zapomniałam dopisać że @ przyszła wczoraj.
teraz zamierzam wrócić do mierzenia tempki i wracam do wykresów. chętnie zaczęłabym starania ale niestety musimy je odłożyć jeszcze jakoś na rok, ze względu na moją pracę...

reklama
Dorcia..ja Cie grzecznie proszę..Ty nie przesadzaj :D nie wiem czemu nie mogę odszukać Twoich zdjęć na grupie ale pamiętam,że wyglądałaś na nich baardzo ok! i bynajmniej nie mówię tego,żeby Ci słodzić tylko serio tak myślę.
Kobitki znacie jakieś sposoby żeby włosy rosły chociaż odrobinę szybciej..bo miesiąc temu obciełam,teraz mam trochę za ramiona a jednak wolę dłuższe i już bym chciała,żeby były znowu długie teraz natychmiast :D
Amelia Ty masz pięęęękne włosy masz jakieś patenty czy dobre geny?:)

Samosia coś kombinowałam z tymi fotami i je wcięło i dodać nie mogłam ponownie :-(
Ogólnie to jeszcze buty sobie zawiążę więc tragedii nie ma ...hehehe
Ale tak serio to nie ukrywam że najlepiej czułam się w rozmiarze 42 ( ja od zawsze z tych krąglejszych )...ale to było daaawno temu !!! Teraz od tych wszystkich leków na nerki i zabiegów mam otyłość brzuszną i nie mogę sobie z nią dać rady:baffled::no::baffled:

Tak narzekałam że Powera nie mam a tymczasem wszystko wysprzątałam , podłogę umyłam i schody drewniane też !!! Oby i jutro power nie minął !!!

Dobrej nocki !!! Idę oglądać X factor !!!!

Hej :)
A ja dopiero wstała :) Uroki urlopu, ale też wczoraj później wróciliśmy od znajomych, dzięki dziewczynki za miłe słowa, ale z tej figurki za niedługo to tylko wspomnienia zostaną, nie ukrywam jednak, że jestem zadowolona z obecnego wyglądu, bo 13 kg temu nie byłam taka szczęśliwa jak teraz.
Dorcia - wczoraj to chyba Mam Talent leciał?? :) Uwielbiam te wszystkie programy :)
Samosia - Ja nie mam żadnych sposobów na włosy, rosną swoim tempem a rosną bo widać delikatny odrost, ale kup sobie może jakieś witaminki, skrzyp, albo merz spezial ja to zażywałam jak mi strasznie włosy wypadały, teraz też wypadają, ale jest o niebo lepiej niż było.
Pozdrawiam i miłej niedzieli :)

Aniołek heheheh oczywiście że "Mam talent"...fajne było w każdym bądź razie !!!

Ja po nocy chodzę "okrakiem" ...coś mnie łupło w trakcie obracania się na drugi bok i mnie boli do tej pory...starość nie radość !!!
Zmykam dokończyć obiadek...u nas dzisiaj udeczka po myśliwsku,ziemniaczki i ogóreczki :-D

Do wieczorka !!!

Kurcze mi net coś wczoraj szwankował i nie pisałam, a dziś już mi się nie chce nadrabiać :/
Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i się poryczalam jak bóbr z tej niemocy. Mój mąż dalej gapił sie w tv, stwierdził że placzę bez powodu :) Normalnie ręce opadają. Czekam aż skończy z kolegą na skypie rozmawiać i gonię do do roboty, ale się ucieszy :/

Aniołek fajnie że już jesteś i że lepiej się czujesz :) Ja z kolei mam mega alergie na programy tego typu, po prostu nie jestem w stanie ich oglądać! A Foremniakowa doprowadza mnie do białej gorączki hehe.
Dorcia a ja myslałam że taka noc upojna była ;) Obiadek pycha, żebym ja miała chęci do robienia takich dobroci. Zrobiłam pomidorówkę wczoraj, dziecko się naje, resztą niech się mąż zajmuje bo ja z tych niegotujących.
Zmywarka BOSCH Silence Plus SRS 55M72EU - Zmywarki wolnostojące - porównaj ceny, sprawdź opinie i parametry, Szczegóły techniczne mamy taką zmywarkę tylko że w kolorze inox. Zawsze nastawiona na program auto.
Samosia ja też chcę żeby włosy mi szybko urosły, bo krótka fryzura mi się znudziła. I tak szybko rosną, ale ja też niecierpliwa :)
Neferet szkoda że nie dostałaś się do lekarza i że praca jest przeszkodą w staraniach, ale czas szybko zleci :)

Carla nooo fajna fajna zmywareczka !!! My już postanowiliśmy i kupujemy w czwartek tą
BOSCH SPV 69T30 EU GWAR F-VAT RATY 22/861-56-38 (3512669306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mój się na nią uparł i nie popuści...ciekawe kto będzie wkładał tam naczynia ??? Ja się cieszę bo wreszcie będę mieć coś nowego...do tego musimy kupić nowy zlew z wylewką, nowy blat, nowy komplet talerzy,nowe kubki....i za wszystko płaci mój M !!! On wymyślił tą zmywarę to niech buli !!! Ja się cały czas zastanawiam po co mi ona...fakt nie raz naczynia nie pomyte z pół dnia...ale to dlatego że czekam aż M się kapnie i umyje...a że on z tych niedomyślnych to stoją i schną !!!
A powiedz mi używasz tych tabletek do mycia ??? Co prócz tabletek potrzebuję ???

Tak tak, Carla to przez M się nie mogę teraz ruszać...zawsze chłop winny !!!

Słuchajcie pierwszy raz robiłam udka w rękawie w piekarniku ...wyszły pycha !!! Dorzuciłam tam 2 cebule i 4 ząbki czosnku i była bitka kto zje tą cebulkę !!! Następnym razem wrzucę cały kilogram !!! Aaaaa i przyprawę miałam do kurczaka po myśliwsku bo nie było innej :-D

Zmykam ...POMYĆ NACZYNIA !!!:-D:-D:-D

Dorcia skoro mąż płaci to się ciesz :) Po co Ci zmywarka? Dziewczyno, ja też tak mówiłam, a teraz nie wyobrażam sobie bez niej życia!! Ja ogólnie nie lubię przebywać w kuchni, więc zmywarka jest tym bardziej fajną sprawą.
Używamy tabletki do mycia, nabłyszczacz, sól i odświeżacz. Sól i nabłyszczacz uzupełnia się raz na długi czas, a tabletki są dobre i te rossmannowe, lidlowe, jak i te droższe. My kupujemy te wszystko w jednym, ale i tak sól i nabłyszczacz są uzywane.
Mięso w rekawie zawsze wychodzi pycha, ja schab piekę w rękawie i wychodzi mi lepiej niż teściowej :)

Dzięki Carla :-D
Ja jakoś nigdy w rękawie nie robiłam nic !!! A tu proszę coś mnie podkusiło i pierwszy raz mam czysty piekarnik !!!

Teraz nosi mnie na ciacho..chyba skoczę do cukierni bo nie mam weny na pieczenie !!!

Trzymajcie jutro kciuki...niech ten ginek będzie "tym ostatnim" !!!

Aniołek wiem...już wiem kogo mi przypominasz....pewną piosenkarkę !!! Myślę że wiesz o kim mówię ???

Ostatnia edycja:
reklama
Carla ja też nie lubie Foremniak, jakaś taka jest "ąę" i działa mi na nerwy..
Dorcia-ale fajowa ta zmywareczka..sama bym sobie taką kupiła ale niestety mój budżet na zmywarkę wynosi 1700 zł więc bye bye zmywarko Bosh SPV 69630
:-D Mam nadzieję,że będzie Ci długo służyć.I nie zastanawiaj się kto będzie wkładał tam naczynia tylko raczej kto będzie je wykładał po myciu ;P
Trzymam kciuki za gina kochana!!!&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry