Kurcze mi net coś wczoraj szwankował i nie pisałam, a dziś już mi się nie chce nadrabiać :/
Wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i się poryczalam jak bóbr z tej niemocy. Mój mąż dalej gapił sie w tv, stwierdził że placzę bez powodu

Normalnie ręce opadają. Czekam aż skończy z kolegą na skypie rozmawiać i gonię do do roboty, ale się ucieszy :/
Aniołek fajnie że już jesteś i że lepiej się czujesz

Ja z kolei mam mega alergie na programy tego typu, po prostu nie jestem w stanie ich oglądać! A Foremniakowa doprowadza mnie do białej gorączki hehe.
Dorcia a ja myslałam że taka noc upojna była

Obiadek pycha, żebym ja miała chęci do robienia takich dobroci. Zrobiłam pomidorówkę wczoraj, dziecko się naje, resztą niech się mąż zajmuje bo ja z tych niegotujących.
Zmywarka BOSCH Silence Plus SRS 55M72EU - Zmywarki wolnostojące - porównaj ceny, sprawdź opinie i parametry, Szczegóły techniczne mamy taką zmywarkę tylko że w kolorze inox. Zawsze nastawiona na program auto.
Samosia ja też chcę żeby włosy mi szybko urosły, bo krótka fryzura mi się znudziła. I tak szybko rosną, ale ja też niecierpliwa
Neferet szkoda że nie dostałaś się do lekarza i że praca jest przeszkodą w staraniach, ale czas szybko zleci