reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wieczorową porą:)
Ja też uwielbiam mięsko pieczone w rękawie :) jest pyszne i takie soczyste :)
Co do Foremniaczki to na mnie też działa jak płachta na byka :) ale program i tak lubię.
Co do zmywarek to ja mam taką zwykłą z Beko za ok 1100 zł tylko tą wąsko 45 cm do zabudowy i jestem zadowolona, najkrótszy program ma takie 30 minutowy a myje super :) co do wkładania do zmywarki to spoko wyjmowanie gorsze :) Tak więc Dorcia super, że mąż ci taki sprzęt kupuje bo to niezłe ułatwienie w kuchni.
Dorcia tylko nie mów, że jestem podobna do wokalistki Blue cafe??? Trzymam kciuki za wizyte u gina.
Carla - ja ostatnio też z tych niegotujących, wszystko mi śmierdzi więc trzymam się z daleka od kuchni, trudno mąż sobie jakoś musi poradzić :)

reklama
Aniołek aż sobie wygooglowałam jak wygląda ta pani z blue cafe i powiem Ci,że widać podobieństwo faktycznie..z tym,że Ty masz duuużo lepszy gust :P Dorcia a Ty kogo miałaś na myśli?:)

Samosia dziękuję !!! Za 1700 również można kupić rewelacyjnego Boscha...SPV 58
Wahaliśmy się między tymi dwoma ... Jak dla mnie wystarczyła by najtańsza , bez bajerów...ale cóż.

Oglądam Master...ale bym zjadła te pychotki...mmmmmmmm

Witam

Pisałyście o zmywarkach- nie znam się,ale kocham to urządzenie od pierwszego zmywania. Wcześniej byłam zagorzałym przeciwnikiem. Tabletki, sól i nabłyszczacz kupuje w Lidlu. A sroki do czyszczenia zmywarki na allegro:-)

Aniołek- laska z Ciebie tak jak dziewczyny piszą, zazdroszczę figurki. Ja ważę niby mniej o 2 kg niż przed 1 ciąża ale brzuszka już nie zdążyłam naprawić. Obiecuję sobie ze po porodzie wezmę się za siebie szybciej, niż to było po pierwszym:-) Patrze na Twój suwaczej i już 10tc!!!!!!!! Może i ja sobie jakiś wstawię:)

Dorcia- kocham mięsko pieczone w ten sposób jest soczyste i ma mniej tłuszczu. Oby ginekolog był ostatnim.
Ja mam dylemat inny- mam dwóch super ginekologów i zastanawiałam się u którego prowadzić ciąże. Zdecydowałam się na tańszego:-D

Samosia- kociak pomysłowy:-)

Ja prawie w ogołe tv nie oglądam:) tylko jakieś fakty czy wiadomości i ewentualnie jakis film. Z czasem u mnie kiepsko ostatnio więc postanowiłam się nie wkręcać w nic w tym sezonie:-)

reklama
Ojj u mnie leje, senna pogoda i powinnam korzystać i spać, ale jak M. z Nelą wstają rano to już później mi głupio położyć się spać. Zresztą po dzisiejszym poranku byłam rozbudzona, bo Nela wyła jak kojot na myśl o przedszkolu wrrrr...

Dorcia ja też mam ochotę na ciasto, ale nie chce mi się piec :) Może się zmobilizuję i coś upiekę, na działce mamy maliny i powinnam z nich korzystać, ale neistety mama faceta mojej mamy chodzi i je zbiera i robi kompoty!!! Kurcze kompoty z malin??!! Ostatnio poszłam na działkę z nadzieją, że teściowie coś sobie zbiorą, że dla nas bedzie, a w sumie zebraliśmy z pół litra malin!! Moja mama z A. są we Włoszech, ale mama będzie zła że nie możemy korzystać z owoców, a A. nic swojej mamie nie powie :/ Soki chcialam robić, ale nie mam jak...
Samosia noo ona jest ęą, jedyne co mi się u niej podoba to nowa fryzura.
Aniołek jak pracowaliśmy to mąż gotował, teraz hrabiemu się w tyłku poprzewracało bo ja "siedzę w domu i nic nie robię", ale przy rodzicach to gada że "Karolina to ciągle sprząta, płacze że ją brzuch boli zamiast odpoczywać". To teraz ja mu pokażę co to znaczy jak ja odpoczywam!
W piatek była kuchnia nieposprzątana, więc ja palcem nie kiwnęłam i ziemniaków nie obrałam. Ale jazdę mi zrobił! Kuźwa całe mieszkanie czyste, poprane, wyprasowane, ale kuchni powiedziałam że nie ruszę! Dziś to samo- niech się nauczy, że wieczorem ma sprzątać w kuchni.
Wasila ja mam w sumie jeden serial który uwielbiam- czekam na 3. sezon "Zemsty" na Fox Life. Genialny.
Gratuluję mdłości hehe :) Też miałam w tej ciąży, z Nelą nie miałam żadnych dolegliwości na początku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry