nie wiem jak Wy ale ja robię jutro mufinki Muffi

pierwszy raz w ogóle zrobię mufinki hehe
Samosia mój regionalny szpital też taki jest, dlatego jakbym musiała kiedyś rodzić w Polsce to tylko prywatnie, choćbym miała nie wiem skąd kasę wytrzasnąć, to jest chore!
Aniołek brzusio śliczny. przypomniało mi się jak ja mojego do kardiologa wysłałam bo wydawało się że ma arytmie czasem, ale wszystko w porządku, a ile się nasłuchałam że po co itp. U Ciebie odwrotnie, wyniku wyszły mu gorsze,tak ze kopnij go w tyłek ;-)Miłego leniuchowania weekendowego , zazdroszczę !!
Wasila, Amelia zdrówka, to jest koszmar nie móc się walnąć do łóżka i przeleżeć cały dzień bo jednak jest dziecko i trzeba się nim zajmować. Mi mama zapakowała lipę, i parę dni temu mnie zaczynało brać, od razu zaparzyłam, wypiłam i do łóżka, wstałam bez problemów.
Venna gratuluję wizyty. Wstrzymaj się może do kolejnej wizyty żeby powiedzieć w pracy, zobaczysz może już serduszko i się zakochasz

Co do diety , to faktycznie pasuję się dobrze odżywiać, od siebie dodam że powinno się dużo mleka, jogurtów, żeby się zęby nie psuły.
Dorcia ja teraz powiedziałam sobie że wyluzować trzeba sama nie wiem jak to zrobić, ale myślałam że za jakiś tydzień dwa ograniczę nawet to forum na chwilę żeby nie skupiać się tylko na owu owu i owu ehh zobaczymy jak w praktyce wyjdzie, jak Carla urodzi to oczywiście będę na bieżąco

Ciążówki a jak tam wasi faceci, bo mój jak ja byłam w ciąży przybrał 8 kg (akurat jemu powinno

a nic inaczej się nie żywił hehe
idę pokulać na mecz hehe
edit. nie tylko ja jutro robię mufinki zobaczyłam po fakcie