Hello dziewczynki!! Ale dużo napisałyście ;]
Carla studiuję Transport na Politechnice. A co do twojego ojca (też mam nieciekawe wspomnienia ze swoim) to nie powinnaś Waszych tak ważnych decyzji uzależniać od tego człowieka, i tak dużo już ci napsuł życia. Jeżeli z meżem jesteście zdecydowani na dziecko to ja bym tego nie odkładała, bo tak jak piszą dziewczyny, nigdy nie ma odpowiedniej chwili. A jeszcze co do owulacji to mozesz poprobowac z testami owulacyjnymi zeby przy starankach wiedziec mniej wiecej kiedy masz owulke ;]
Dziwna i smutna ta sytuacja z Pam. Widać, że dziewczyna ma problémy ze sobą skoro takie rzeczy wypisują. Niestety ale trzeba mieć na uwadze, że nie wszyscy piszą szczerze na takim forum.
Niemartwsie mam nadzieje, że szybko wyzdrowiejecie!
Aniołek ja wczoraj miałam owulacje. Mamy podobne cykle, też miałam okres w okolicy twojego.
A wogóle dziewczynki nie wiem czy znacie taką stronę enpr.pl można tam notować sobie cały przebieg cyklu (temperatury, parametry śluzu szyjki itd) dzięki temu łatwiej poznać swoje cykle. Ja to stosuje głównie dlatego zeby pamietac jakie dlugie mam cykle, bo nie pamietam zeby zawsze notowac ;]
Amelia trzymam kciuki za test !!! ;]
Samosia ale na wypasie ta klinika. Takiej to u nas chyba nie ma ;]
Witaj eve82. Wspolczuje straty
Co do porodow to mam takie zdanie ze najwazniejszy jest dobry oddzial neonatologiczny i patologii ciazy w szpitalu, bo to zdrowie maluszka jest najwazniejsze. No i kadra na polozniczym oczywiscie tez. Jezeli chodzi o porod w klinice prywatnej u nas to za porod w swissmed (cc i sn ta sama cena) chca 6000zł, a opinie nie sa za nejlepsze. Ponoc duzo rzeczy ze soba trzeba brac typu pieluchy, kosmetyki dla dziecka itd. A sama opieka nie jest tez zbytnio wygorowana. Wiec bez sensu placic taka kase i jeszcze nie miec opieki na wysokim poziomie. No chyba ze sie chce cc na zawolanie.